Νέα

Προσοχή!!!! Πλαστά κινέζικα ηλεκτρονικά εξαρτήματα + συσκευές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η Αμερικανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ερευνών (FBI) έπειτα από έρευνα για την πώληση πλαστών εξαρτημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών από την Κίνα στις ΗΠΑ, κατάφερε να εντοπίσει και να κατασχέσει περίπου 3.500 πλαστές συσκευές με αγοραστική αξία ύψους 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ορισμένα από τα πλαστά προϊόντα κατέληξαν εκτός από ιδιώτες αγοραστές και σε εταιρείες παροχής αμυντικών υπηρεσιών, που δεν είχαν ιδέα ότι πρόκειται για απομοιμήσεις !!!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Για καινουργιο μας το λετε;
Εγω αγορασα απο Κινα το Νοκια Ν95 (αυτο με τις 2 καμερες) 80 € εν γνωση μου οτι ητανε μαϊμου.
Οταν ηρθα Ελλαδα το συγκρινα με ενα ιδιο που ειχε η αδελφη μου και δεν μπορουσα να εντοπισω καμια διαφορα.
Το εδωσα στη κορη μου και η πλάκα ειναι οτι της το ζητανε να το πουλησει καμια 300αρια €.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ναι αλλα ποσο ευσθητο θα ειναι να χαλασει??
τα προγραματα ολα μεσα λειτουργουνε?
και πολλα αλλα!!

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
ναι αλλα ποσο ευσθητο θα ειναι να χαλασει??
τα προγραματα ολα μεσα λειτουργουνε?
και πολλα αλλα!!
Εχει περασει ενα εξαμηνο απο τοτε που το πηρα και ολα λειτουργουν. Μιλαμε για πολυ "γνησιο-μαίμου" Τωρα για το ποσο ευαισθητο ειναι να χαλασει, ο χρονος α το διξει.
Δεν ειμαι σε καμια περιπτωση υπερ της αγορας μαϊμου (φτηνο), αλλα θυμαιμαι το πρωτο μου ΝΟΚΙΑ πριν 3-4 χρονια που υποτειθεται οτι ηταν γνησιο, και σε 3 μηνες βγηκε ...εκτος.
Μη πω και για ενα αλλο Μοτορολα, (γνησιο και αυτο) που σε 2 μηνες σβησανε τα γραμματα απο τα πληκτρα και η αντιπροσωπια μου ειπε οτι αυτο δεν καλυπτεται απο την εγγυηση, οποτε αλλαξα πληκτρολογιο και επειδη παλι για σβησιμο πηγαινανε τα γραμματα, το ειχα μεσα θηκη ωσπου περασε ενας χρονος και το αντικατεστησα.

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Για καινουργιο μας το λετε;
Εγω αγορασα απο Κινα το Νοκια Ν95 (αυτο με τις 2 καμερες) 80 € εν γνωση μου οτι ητανε μαϊμου.
Οταν ηρθα Ελλαδα το συγκρινα με ενα ιδιο που ειχε η αδελφη μου και δεν μπορουσα να εντοπισω καμια διαφορα.
Το εδωσα στη κορη μου και η πλάκα ειναι οτι της το ζητανε να το πουλησει καμια 300αρια €.
Οντως το κινεζικο μαιμου n95 ειναι σχεδον πανομοιοτυπο οπτικα με το αυθεντικο . Εκει που υστερει ειναι στην κατασκευη και στη λειτουργια καθως εχει πολλες ελλειψεις .Ενδεικτικα αναφερω οτι δεν διαθετει φυσικα gps , wifi και τα σχτικα ενω η καμερα του ειναι 1.3mpx και οχι 5 .Τωρα για το ποσο αξιοπιστο ειναι σαν απλο τηλεφωνο δεν ξερω γιατι δεν εκανα τον κοπο να το αγορασω . Αν βεβαια ο επιδοξος αγοραστης δεν "σκαμπαζει" και πολλα απο κινητα τοτε ειναι σιγουρο οτι θα το αγορασει οσο οσο. Εκει ομως που εχει παραγινει το κακο με τα μαιμου προιοντα  ειναι στα  κινεζικα mp3 player κλωνους του ipod που πωλουνται σε εξευτελιστικες τιμες  συνηθως ομως χαλανε στην πρωτη εβδομαδα η το πολυ πολυ στον πρωτο μηνα.

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
player κλωνους του ipod που πωλουνται σε εξευτελιστικες τιμες  συνηθως ομως χαλανε στην πρωτη εβδομαδα η το πολυ πολυ στον πρωτο μηνα.

Καλα να το αγορασεις εις γνωση σου.Προχθες με πλησιασαν καποιοι τυποι και θελανε να μου πουλησουν  ενα ipod για 50 ευρω μου ειπαν οτι ειναι κλεμενο μετα οτι θελουν την δοση τους κλπ και τελικα ηταν μαιμου Ειχα αγορασει πριν 10 μηνες ιδιο απο το Ebay με 25 30 ευρω αλλα παραδοξος λειτουργει ακομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom