Νέα

Προσοχή! Πλανόδιοι εξαπατούν με "δήθεν κλεμμένα" γυαλιά ηλίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goystakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Ανοιγω αυτο το θέμα διότη δίκο μου ΦΙΛΟ και μάλιστα ΠΑΛΙΟΣ ΟΠΤΙΚΟΣ (δουλεψε σε οπτικα δλδ παλαιοτερα)έπεσε ΘΥΜΑ απο ΜΑΪΜΟΥ γυλιά ηλιού RAYBAN!!!!και ώμος οσο κουφό και αν ακούγετε την έφεραν στον ίδιο τον οπτικο.πως????του πασαρουν τα RAYBAN JUSTIN,απο οτι με περιγραψε οντος ηταν ΓΝΗΣΙΑ!με την θηκη,χαρτια,ολα ολα!τα παιρνει στα χερια πρωτο κολπο τρικ Α)ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ οντως τον πηγενε σε σελιδες οπτικων,γνησιοτατα στα 120ευρω! δευτερο τρικ Β)ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ τα εκαψε οντος κρυσταρο,τρικ Γ)Κωδικοι ολοι πανω!!!ΡΒ ΚΤΛΠ made in italy ce ολα οκ!επεμενε να παρει το 50αρι τελικα τα πηρε 20ευρω αλλα....μεχρι και Polarized TESTER ειχε για αλλα για να πειση ο απατεωνας πλανοδιος,αλλα στο τελος ως "δια μαγειας τέχνασμα αρίστου ταχυδαχτυλουργου" εθαψε το ΓΝΗΣΙΟ(που οντος ηταν γνησιο)ξερετε με τα μπλα-πμλα,πρεπει να φυγω,τελευταιο ειναι,εισητηρια μου κτλπ.και του πασάρει την ΜΑΙΜΟΥ.αλλοι κωδικοι,ψευτικα εντελως!!!!αλλα φτηστο αντιγραφω.!τρελαθηκε!ΠΡΟΣΞΤΕ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΝΗΣΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΤΑΧΥΛΑΔΥΚΤΙΛΟΥΡΓΙΚΑ ΤΑ ΜΑΪΜΟΥ!ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.929
Πόντοι
2.471
Δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις οτι αυτου του ειδους οι αγορες ειναι πεταμενα λεφτα, κιας μην εισαι της πιατσας. ολο και καποια παρομοια ιστορια θα χεις  ακουσει για να ξερεις οτι παντα κανεις περα , απο το να σε αποσχολησει για να σου παρει απο την τσεπη πορτοφολι μεχρι να παρεις μαιμου που ειναι 99.9% σιγουρο. Εσυ λες για γυαλια που ταχυδακτυλουργικα αλλαξε, φιλος πηγε για τουρισμο στην ιταλια και του πασαρει ιταλος στον δρομο καμερα ημιεπαγγελματικη που την στηριζεις και στο ωμο , ολοκληρο ντουκι δηλαδη , την τσεκαρε ολα κοπλε του την εβαλε στο κουτι πηρε τα φραγκα και εξαφανηστικε, ο φιλος μες τη χαρα για το deal και λιγα μετρα ποιο κατω τον σταματαει καραμπινιερος και του λεει θα σε παρω μεσα για κλεπταποδοχο κλπ ανοιξε το κουτι και μεσα ειχε βιβλια φιλος, που την εβαλε την καμερα ο ιταλος για να φυγει ακομα ψαχνετε αλλα ηταν και κολοφαρδος γιατι γλυτωσε απο την πολιτσιγια  :dancing:

FarNorth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Like
20
Πόντοι
0
Φίλε μου σε τι διάλεκτο έχεις γράψει το κείμενο ;

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Νέο-αραμαικα,η κυρια διαλεκτος που χρησιμοποιeiται εδώ στο bou  :S

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
198
Like
25.847
Πόντοι
33.818
Καλά να πάθει. Έτσι ρε το μουνόπανο να μάθει να μην αγοράζει κλεμένα.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
365
Πόντοι
326
Ποιός αυνάνας ψωνίζει από πλανώδιο?

Επισκέπτης
Τα παιδια στην Κολωνου και την Ιασωνος πουλανε πάντα καλα πραματα.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.351
Πόντοι
2.356
Ενταξει ενα εικοσαρικο εδωσε δεν χαλασε και μια περιουσια ,ας φοραει τη μαιμου στην παραλια να κοιταει κανα κωλαρακι,ειναι δυνατον ομως να σου πασαρει σοτο πλανοδιος στο δρομο ,ειναι σαν να πιστευεις οτι οι αρκουδες χεζουν στο δασος,απαπαπα!!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Εσυ λες για γυαλια που ταχυδακτυλουργικα αλλαξε, φιλος πηγε για τουρισμο στην ιταλια και του πασαρει ιταλος στον δρομο καμερα ημιεπαγγελματικη που την στηριζεις και στο ωμο , ολοκληρο ντουκι δηλαδη , την τσεκαρε ολα κοπλε του την εβαλε στο κουτι πηρε τα φραγκα και εξαφανηστικε, ο φιλος μες τη χαρα για το deal και λιγα μετρα ποιο κατω τον σταματαει καραμπινιερος και του λεει θα σε παρω μεσα για κλεπταποδοχο κλπ ανοιξε το κουτι και μεσα ειχε βιβλια φιλος, [size=16pt]που την εβαλε την καμερα ο ιταλος[/size] για να φυγει ακομα ψαχνετε αλλα ηταν και κολοφαρδος γιατι γλυτωσε απο την πολιτσιγια  :dancing:

Σιγά, αυτά δεν είναι τίποτα! Δικός μου φίλος την έπαθε με τηλεόραση LG 55''. Μέσα στο κουτί της κανονικά. Την τσεκάρει, την αγοράζει, και μόλις πάει σπίτι κι ανοίγει το κουτί, τι να δει; Καπνός η τηλεόραση! Το κουτί μέσα είχε πατικωμένα χαρτόνια! Πού την έβαλε την τηλεόραση ο καριόλης ο πλανόδιος, άντε ψάξε βρες.
Κι ακόμα χειρότερα, φίλος φίλου την έπαθε με πλυντήριο 6κιλο SIEMENS!!!

nikola33

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
7
Πόντοι
0
Μια κ μιλάμε για γυαλιά ηλίου έχει να προτείνει κανεις κάποιο μαγαζί με ωραία οικονομικά γυαλιά,Όχι μουφα;Για Αθήνα Πειραιά μιλάμε.Η από το ίντερνετ. Ειλικρινά στην αγορά των γυαλιών ηλίου δε ξέρω τι παίζει.Εννοω αν είναι γνήσια,τι κοιτάμε πέρα από εμφάνιση κτλ κτλ.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Είμαι σε δίλημμα:ποιος απο τους δυο σας είναι ο πιο χαζός!!!Αυτός που την πάτησε σαν βλάκας ή εσύ που άνοιξες θέμα για τον βλάκα τον φίλο σου;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Μια κ μιλάμε για γυαλιά ηλίου έχει να προτείνει κανεις κάποιο μαγαζί με ωραία οικονομικά γυαλιά,Όχι μουφα;Για Αθήνα Πειραιά μιλάμε.Η από το ίντερνετ. Ειλικρινά στην αγορά των γυαλιών ηλίου δε ξέρω τι παίζει.Εννοω αν είναι γνήσια,τι κοιτάμε πέρα από εμφάνιση κτλ κτλ.

Φίλε, γαμάς την κουβέντα τώρα

OP
OP
G

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Ενταξει ενα εικοσαρικο εδωσε δεν χαλασε και μια περιουσια ,ας φοραει τη μαιμου στην παραλια να κοιταει κανα κωλαρακι,ειναι δυνατον ομως να σου πασαρει σοτο πλανοδιος στο δρομο ,ειναι σαν να πιστευεις οτι οι αρκουδες χεζουν στο δασος,απαπαπα!!!!
ναι στην αρχη του πασαρε τα γνησια....αλλα στο φιναλε μαιμου!!!σε παραλιες γινονται αυτα οχι στο δρομμο!γμσετα

OP
OP
G

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1
Είμαι σε δίλημμα:ποιος απο τους δυο σας είναι ο πιο χαζός!!!Αυτός που την πάτησε σαν βλάκας ή εσύ που άνοιξες θέμα για τον βλάκα τον φίλο σου;
εσυ τωρα  τι τον εξυπνο και μας την λες?τοσο περιεργο σου φενετε το θρεντ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom