Δ
Διαγραμμένο μέλος 5241
Επισκέπτης
Συνέβη σήμερα:
Πελάτης μου με φορτηγό και οδηγό δικό μου πήγε να κάνει δουλειά σε οικοδομή σε δυτικό προάστειο της Αθήνας. Ένα αυτοκίνητο είχε παρκάρει παράνομα και εμπόδιζε. Μετά από πολλές κόρνες και αναμονή ο πελάτης μου αφού είδε το σηματάκι της ασφαλιστικής πήρε τηλέφωνο την ασφαλιστική και τους είπε επειδή εμποδίζει το αμάξι για να μην φωνάξουμε αστυνομία μου δίνετε το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη να τον ειδοποιήσω; Αφού πήρε το τηλέφωνο και τηλεφώνησε ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Γυναικεία φωνή: Παρακαλώ
Πελάτης μου: Καλημέρα, έχετε το υπ' αριθμό χχχ ΙΧ;
Γ: Ναι
Π: Επειδή εμποδίζει μπορείτε να κατεβείτε να το μετακινήσετε;
Γ: Του άντρα μου είναι, που είπατε ότι είναι παρκαρισμένο;
Π: Οδό τάδε περιοχή τάδε. Θα τον ειδοποιήσετε;
Γ: Δε μπορεί, ο άντρας μου είναι Θεσσαλονίκη...
Π: ... (κλείσιμο τηλεφώνου)
Μετά από κανά 20λεπτο με παίρνει τηλέφωνο. Μου λέει το και το, τι κάνουμε; Του λέω τον έκαψες τον άνθρωπο, θα την κάνουμε αύριο την δουλειά μόνο άσε του ένα σημείωμα που να λέει ότι η γυναίκα του ξέρει ότι δεν είναι στη Θεσσαλονίκη. Μου λέει δε γίνεται, μόλις κατέβηκε μία από ταξί και έχει κάτσει στην γωνία και κοιτάει το αμάξι...
Ηθικό δίδαγμα: Όταν ξενογαμείς μην παρκάρεις παράνομα...
Πελάτης μου με φορτηγό και οδηγό δικό μου πήγε να κάνει δουλειά σε οικοδομή σε δυτικό προάστειο της Αθήνας. Ένα αυτοκίνητο είχε παρκάρει παράνομα και εμπόδιζε. Μετά από πολλές κόρνες και αναμονή ο πελάτης μου αφού είδε το σηματάκι της ασφαλιστικής πήρε τηλέφωνο την ασφαλιστική και τους είπε επειδή εμποδίζει το αμάξι για να μην φωνάξουμε αστυνομία μου δίνετε το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη να τον ειδοποιήσω; Αφού πήρε το τηλέφωνο και τηλεφώνησε ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Γυναικεία φωνή: Παρακαλώ
Πελάτης μου: Καλημέρα, έχετε το υπ' αριθμό χχχ ΙΧ;
Γ: Ναι
Π: Επειδή εμποδίζει μπορείτε να κατεβείτε να το μετακινήσετε;
Γ: Του άντρα μου είναι, που είπατε ότι είναι παρκαρισμένο;
Π: Οδό τάδε περιοχή τάδε. Θα τον ειδοποιήσετε;
Γ: Δε μπορεί, ο άντρας μου είναι Θεσσαλονίκη...
Π: ... (κλείσιμο τηλεφώνου)
Μετά από κανά 20λεπτο με παίρνει τηλέφωνο. Μου λέει το και το, τι κάνουμε; Του λέω τον έκαψες τον άνθρωπο, θα την κάνουμε αύριο την δουλειά μόνο άσε του ένα σημείωμα που να λέει ότι η γυναίκα του ξέρει ότι δεν είναι στη Θεσσαλονίκη. Μου λέει δε γίνεται, μόλις κατέβηκε μία από ταξί και έχει κάτσει στην γωνία και κοιτάει το αμάξι...
Ηθικό δίδαγμα: Όταν ξενογαμείς μην παρκάρεις παράνομα...