Νέα

Προσοχή όσοι ξενοπηδούν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 5241
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 5241

Επισκέπτης
Συνέβη σήμερα:

Πελάτης μου με φορτηγό και οδηγό δικό μου πήγε να κάνει δουλειά σε οικοδομή σε δυτικό προάστειο της Αθήνας. Ένα αυτοκίνητο είχε παρκάρει παράνομα και εμπόδιζε. Μετά από πολλές κόρνες και αναμονή ο πελάτης μου αφού είδε το σηματάκι της ασφαλιστικής πήρε τηλέφωνο την ασφαλιστική και τους είπε επειδή εμποδίζει το αμάξι για να μην φωνάξουμε αστυνομία μου δίνετε το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη να τον ειδοποιήσω; Αφού πήρε το τηλέφωνο και τηλεφώνησε ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Γυναικεία φωνή: Παρακαλώ
Πελάτης μου: Καλημέρα, έχετε το υπ' αριθμό χχχ ΙΧ;
Γ: Ναι
Π: Επειδή εμποδίζει μπορείτε να κατεβείτε να το μετακινήσετε;
Γ: Του άντρα μου είναι, που είπατε ότι είναι παρκαρισμένο;
Π: Οδό τάδε περιοχή τάδε. Θα τον ειδοποιήσετε;
Γ: Δε μπορεί, ο άντρας μου είναι Θεσσαλονίκη...
Π: ... (κλείσιμο τηλεφώνου)

Μετά από κανά 20λεπτο με παίρνει τηλέφωνο. Μου λέει το και το, τι κάνουμε; Του λέω τον έκαψες τον άνθρωπο, θα την κάνουμε αύριο την δουλειά μόνο άσε του ένα σημείωμα που να λέει ότι η γυναίκα του ξέρει ότι δεν είναι στη Θεσσαλονίκη. Μου λέει δε γίνεται, μόλις κατέβηκε μία από ταξί και έχει κάτσει στην γωνία και κοιτάει το αμάξι...

Ηθικό δίδαγμα: Όταν ξενογαμείς μην παρκάρεις παράνομα...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
χαχαχαχαχαχ αμα δεν σε θελει το πραγμα !!! και στην ακρη του κοσμου να πας παλι θα σε δουνε!!!!!!!!!

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Πολυ καλο!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Ηθικόν δίδαγμα,οταν ξενοπηδάς δεν πας με το αυτοκίνητο  :tooth:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Ένα αυτοκίνητο είχε παρκάρει παράνομα και εμπόδιζε.
.....................................................

Μάλλον δεν κρατιόταν ο μπήχτης και ήθελε να αδειάσει γρήγορα..... :grin:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ΛΕΩΤΣΑΚΟΣ Μ. ΠΕΤΡΟΣ Δικηγόροι και Δικηγορικά Γραφεία
Μελούνας 22 Νίκαια, Τ.Κ. 18452
Δήμος Νίκαιας, Νομός Αττικής
Τηλ.: 2104251448

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
Συνέβη σήμερα:

Πελάτης μου με φορτηγό και οδηγό δικό μου πήγε να κάνει δουλειά σε οικοδομή σε δυτικό προάστειο της Αθήνας. Ένα αυτοκίνητο είχε παρκάρει παράνομα και εμπόδιζε. Μετά από πολλές κόρνες και αναμονή ο πελάτης μου αφού είδε το σηματάκι της ασφαλιστικής πήρε τηλέφωνο την ασφαλιστική και τους είπε επειδή εμποδίζει το αμάξι για να μην φωνάξουμε αστυνομία μου δίνετε το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη να τον ειδοποιήσω; Αφού πήρε το τηλέφωνο και τηλεφώνησε ακολούθησε ο εξής διάλογος:
Γυναικεία φωνή: Παρακαλώ
Πελάτης μου: Καλημέρα, έχετε το υπ' αριθμό χχχ ΙΧ;
Γ: Ναι
Π: Επειδή εμποδίζει μπορείτε να κατεβείτε να το μετακινήσετε;
Γ: Του άντρα μου είναι, που είπατε ότι είναι παρκαρισμένο;
Π: Οδό τάδε περιοχή τάδε. Θα τον ειδοποιήσετε;
Γ: Δε μπορεί, ο άντρας μου είναι Θεσσαλονίκη...
Π: ... (κλείσιμο τηλεφώνου)

Μετά από κανά 20λεπτο με παίρνει τηλέφωνο. Μου λέει το και το, τι κάνουμε; Του λέω τον έκαψες τον άνθρωπο, θα την κάνουμε αύριο την δουλειά μόνο άσε του ένα σημείωμα που να λέει ότι η γυναίκα του ξέρει ότι δεν είναι στη Θεσσαλονίκη. Μου λέει δε γίνεται, μόλις κατέβηκε μία από ταξί και έχει κάτσει στην γωνία και κοιτάει το αμάξι...

ωραιο για ανεκδοτο

στην περιπτωση ομως που ειναι αληθεια (το βρισκω ελαχιστα πιθανο) μπορει ο τυπος να παει γαμιοντας την ασφαλιστικη που εδωσε το τηλεφωνο σε αγνωστο με την προφαση οτι το αυτοκινητο εμποδιζει

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
ωραιο για ανεκδοτο

στην περιπτωση ομως που ειναι αληθεια (το βρισκω ακραια απιθανο) μπορει ο τυπος να παει γαμιοντας την ασφαλιστικη που εδωσε το τηλεφωνο σε αγνωστο με την προφαση οτι το αυτοκινητο εμποδιζει
Ναι, αυτός θα πάει την ασφαλιστική γαμιώντας και η γυναίκα του αυτόν  ;)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ωραιο για ανεκδοτο

στην περιπτωση ομως που ειναι αληθεια (το βρισκω ακραια απιθανο) μπορει ο τυπος να παει γαμιοντας την ασφαλιστικη που εδωσε το τηλεφωνο σε αγνωστο με την προφαση οτι το αυτοκινητο εμποδιζει
καλα αυτο που το βαζεις
αυτοι θα φανε ξεκωλιασμα καλο

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
Ναι, αυτός θα πάει την ασφαλιστική γαμιώντας και η γυναίκα του αυτόν  ;)
Πάντως με το να με ειδοποιήσει εμένα και΄ευτυχώς όχι την γυναίκα μου, για παράνομο παρκάρισμα η Ασφαλιστική μου έτυχε και μένα ! ! !

Και έπεσα από τα σύνεφα. Έμεινα κάγκλελο.
Ρώτησα την γραμματέα στην Ασφαλιστική, καλά εσύ που το ξέριες που είμαι παρκαρισμένος?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
107
Πόντοι
376
Ευτυχώς, η κοπέλα δεν έκανε οικονομία στην Ασφαλιστική και τηλεφώνησε στο κινητό μου.
Να είναι καλά.......

Επισκέπτης
και αυτοι οι φορτηγατζηδες οταν ειναι να κανουν τη δουλιτσα τους κλεινουν ενα δρομο και στ @@ τους οταν κατι τους ενοχλει πλακωνονται στα τηλεφωνα  :tickedoff: :tickedoff:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
και αυτοι οι φορτηγατζηδες οταν ειναι να κανουν τη δουλιτσα τους κλεινουν ενα δρομο και στ @@ τους οταν κατι τους ενοχλει πλακωνονται στα τηλεφωνα  :tickedoff: :tickedoff:
Eσυ ήσουν ο παθών;  :tooth:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Και μεσα στην ημερα μπαινει τυπος και φτιαχνει θρεντ "Πηγα για γαμησι και μου βγηκε ξυνο"  :2funny:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.498
Πόντοι
506
ωραιο για ανεκδοτο

στην περιπτωση ομως που ειναι αληθεια (το βρισκω ελαχιστα πιθανο) μπορει ο τυπος να παει γαμιοντας την ασφαλιστικη που εδωσε το τηλεφωνο σε αγνωστο με την προφαση οτι το αυτοκινητο εμποδιζει
μου έχει τύχει εμένα, δεν εμπόδιζε αλλά ήθελαν να βάλουν ένα γερανό για οικοδομή αλλά δεν θυμάμαι αν με είχαν πάρει από την ασφαλιστική ή ο μηχανικός του έργου;
επίσης στα γεγονότα με τον Γρηγορόπουλο είχα πάρει την  ασφαλιστική για αμάξι που ήταν κοντά σε φωτιά για να ειδοπ. τον ιδιοκτήτη να το πάρει, δεν ξέρω αν το έκανε...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
τον κάψατε τον άνθρωπο, αλλα καλός μαλάκας και αυτός. Οταν πάς να ξενογαμήσεις πρέπει να είσαι τριπλα προσεκτικός!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και μεσα στην ημερα μπαινει τυπος και φτιαχνει θρεντ "Πηγα για γαμησι και μου βγηκε ξυνο"  :2funny:
Aυτο λες?
Εγω προβλεπω να μπαινει καμια "θλιμμενη γαρδενια" και να κατεβασει κανενα σεντονι με αηδιες του στυλ "γιατι ξενοπηδατε, γιατι δεν μας σεβεστε, η καρδια μου ειναι χιλια κομματια, κλπ κλπ"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom