Kαλησπερα.Ειναι η πρωτη φορα που γραφω κατι για cg.Eγω δραστηριοποιουμαι στα μασαζ.Ειπα να κανω και μια αλλαγη και να κλεισω με cg απο γνωστο γραφειο.Τι το ηθελα?Αφου ηρθε η κοπελλα και γνωριστηκαμε λιγο, αρχισαμε,καποια προκαταρτικα.Μετα απο λιγο βλεπω στο σεντονι μια κηλιδα αιμα.Αφου ξενερωσα, την ρωτω τι ειναι?Μαλλον περιοδοs μου λεει.Μετα ηθελε να μου βαλει προφυλακτικο,για κανονικο πηδημα..Τηs λεω εισαι με τα καλα σου?Μονο πιπα να μου κανειs.Αφου τελειωσα κακην-κακωs προσφερθηκε για τον εναπομεινοντα χρονο να μου κανει μασαζ.Το ερωτημα ειναι αδιαθετησε εκεινη την στιγμη η το ηξερε και ηταν στα τελειωματα τηs?Eγω νομιζω μαλλον το δευτερο,χωριs να ειμαι και 100% σιγουροs.Διοτι εαν ημουν σιγουροs ,θα ελεγα και ποια ηταν και απο ποιο γραφειο.Θα την εκαιγα αμεσωs.Aλλα εχω καποια ερωτηματικα,τα οποια θα μεινουν αναπαντητα.Παντωs εχω την εντυπωση οτι καποιεs μπορει να το ξερουν και να εξακολουθουν να δουλευουν κανονικα.Και αμεσωs ηρθε στην μνημη μου αναλογο περιστατικο που μου ειχε τυχει και πριν 20 περιπου χρονια.Γιαυτο παιδια πρεπει να αποφευγονται τα γλυφομουνια,τα δαχτυλα και δεν ξερω τι αλλο.Το εγραψα λοιπον αυτο το περιστατικο που μου ετυχε εμενα,για να προσεχουν οσοι κανουν πιο επικινδυνα πραγματακια μαζι τουs.Ευχαριστω για τον χρονο σαs,και ελπιζω να βοηθησα λιγο.