Νέα

Προσέγγιση πλούσιας παρθένας χωριάτας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε εμπειρία με χωριάτα?

• Ναι αλλά όχι πλούσια και κατάντησα αγρότης

Ψήφοι: 5 12,5%
  • Όχι δεν έτυχε

Ψήφοι: 19 47,5%
  • Ναι είμαι τσιφλικάς

Ψήφοι: 10 25,0%
  • Προτιμώ πρωτευουσιάνες από Γλυφάδα και πάνω…

Ψήφοι: 6 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Σκέφτομαι να προσεγγίσω μία πλούσια χωριάτα να πάω ζήσω στο χωρίο σαν βασιλιάς του χωριού… Ξέρετε ποιους κάμπους πρέπει να προσεγγίσω και τι να προσέχω ώστε να μην με πιάσουν  κορόιδο και με ξεγελάσουν και μου πασάρουν καμία φτωχιά παρθένα? :think:

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ναι, αλλά δεν ήταν παρθένα.. Γενικά τα μεγάλα χωριά έχουν δυνατά ψωλιδιάκια, κοκέτες κλπ. Το κόμπλεξ του χωριού κάνει καλό στον τομέα εμφάνισης και περιποίησης.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Θεσσαλικος Καμπος!

Βρωμαει το τοπος απο χωριατοπουλες εκει στη Λαρσα!  :2funny:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Σκέφτομαι να προσεγγίσω μία πλούσια χωριάτα να πάω ζήσω στο χωρίο σαν βασιλιάς του χωριού… Ξέρετε ποιους κάμπους πρέπει να προσεγγίσω και τι να προσέχω ώστε να μην με πιάσουν  κορόιδο και με ξεγελάσουν και μου πασάρουν καμία φτωχιά παρθένα? :think:

%25CF%2584%25CF%2581%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25BA%25CE%25BF%25CE%25BC%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25BF+trelokomeio.jpg

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Και εγώ άκουσα ότι στον Θεσσαλικό κάμπο κυκλοφορούν τα περισσότερα πορσε καγιεν στην Ελλάδα. .. Αλλά πως θα γίνει η δουλειά ….Θα πρέπει να μας πει κάποιος που ξέρει… Θα πέφτουν κάτι γαμησια στην φύση…χωριάτικο γαμησή… με καυλώνει!
Τι να κάνω να εμφανιστώ ως ο θείος από την αμερική που θα σώσει το χωριο δηλαδή? Κάτι σαν Τσάκας με τον αραβα ήρθα να σας σώσω δηλαδή?Οι χωριάτες είναι πονηροί… :think:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Και εγώ άκουσα ότι στον Θεσσαλικό κάμπο κυκλοφορούν τα περισσότερα πορσε καγιεν στην Ελλάδα. .. Αλλά πως θα γίνει η δουλειά ….Θα πρέπει να μας πει κάποιος που ξέρει… Θα πέφτουν κάτι γαμησια στην φύση…χωριάτικο γαμησή… με καυλώνει!
Τι να κάνω να εμφανιστώ ως ο θείος από την αμερική που θα σώσει το χωριο δηλαδή? Κάτι σαν Τσάκας με τον αραβα ήρθα να σας σώσω δηλαδή?Οι χωριάτες είναι πονηροί… :think:
ναι, καγιέν έχουνε, νερό δεν έχουνε.
εκεί η βενζίνη είναι φθηνότερη από το νερό.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
φορα μια τετοια τυπε  :grin:

Συνημμένα

• ΚΕΛΕΜΠΙΑ.jpg
    ΚΕΛΕΜΠΙΑ.jpg
    32,2 KB · Εμφανίσεις: 20

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ενω εσυ δεν εισαι πονηρος... εισαι αγγελουδι !!!!

Μπαινεις και μας ρωτας πως δεν θα σε εξαπατησουν αυτοι που πας να εξαπατησεις πρωτος  :grin:

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Εσύ δλδ ζητάς πλούσια παρθένα και φοβάσαι μη σου πασάρουν φτωχιά παρθένα, έτσι??

Καλά ας είναι πλούσια και ας την έχει πάρει κανένας άλλος χωριάτης πιο πριν δεν με νοιάζει...Αλλά συνήθως στα χωριά έτσι και γαμήσεις μετά θα πρέπει να την παντρευτείς... οπότε λογικά θα είναι και παρθένα... από 18-25 συνήθως είναι οι ελευθερες ...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Καλά ας είναι πλούσια και ας την έχει πάρει κανένας άλλος χωριάτης πιο πριν δεν με νοιάζει...Αλλά συνήθως στα χωριά έτσι και γαμήσεις μετά θα πρέπει να την παντρευτείς... οπότε λογικά θα είναι και παρθένα... από 18-25 συνήθως είναι οι ελευθερες ...
αυτη προσφέρει προίκα και μουνί, εσύ τι έχεις;

OP
OP
dimitris999

dimitris999

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2012
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ προσφέρω το γεγονός ότι δεν είμαι χωριάτης... Θα λέει ότι πείρε έναν Ευρωπαίο...
Βλέπω τώρα Κυριακή στο Χωριό να μαθαίνω στην ΕΤ3 κάνουν και καλά φαγητά εκεί…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom