Νέα

Προς Θεσσαλονικείς...συναγωνιστές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jjk4591
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jjk4591

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αδέρφια,
χρόνια πολλά με υγεία σε όλους!Θέλω πληροφορίες για καμμιά καλή Ρωσσιδούλα στη Θεσσαλονίκη (Ρωσσία, Ουκρανία, Λιθουανία κλπ).Καλή και εμφανισιακά, αλλά και στη δουλειά της!Επίσης, αν "παίζει" τίποτε σε φοιτήτρια...Κάνα καλό μωρό που τα φέρνει δύσκολα πέρα!
Ευχαριστώ συναγωνιστές!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Ελα ρε φίλε και νόμισα οτι είναι η επιστολή του Απ.Παύλου..  :cheesy:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Δυστυχως φιλε υπαρχουν μονο Τσεχες . Κριμα ...

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Αδέρφια,
χρόνια πολλά με υγεία σε όλους!Θέλω πληροφορίες για καμμιά καλή Ρωσσιδούλα στη Θεσσαλονίκη (Ρωσσία, Ουκρανία, Λιθουανία κλπ).Καλή και εμφανισιακά, αλλά και στη δουλειά της!Επίσης, αν "παίζει" τίποτε σε φοιτήτρια...Κάνα καλό μωρό που τα φέρνει δύσκολα πέρα!
Ευχαριστώ συναγωνιστές!

να σου πω...εχουμε μια ρωσιδα απο Ουκρανια διμετρη φοιτητρια που τα βγαζει δυσκολα περα, ειναι σαν μοντελο εμφανισιακα και μητρομανα στο κρεβατι..
που θελεις να σου την στειλουμε?
αλλο τιποτε θελεις?

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
να σου πω...εχουμε μια ρωσιδα απο Ουκρανια διμετρη φοιτητρια που τα βγαζει δυσκολα περα, ειναι σαν μοντελο εμφανισιακα και μητρομανα στο κρεβατι..
που θελεις να σου την στειλουμε?
αλλο τιποτε θελεις?

Πες τα ρε Sauron.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Εχω καλυτερο !

Ρωσιδα απο ΡΩΣΙΑ . Απο το κεντρο της Μοσχας  ( οχι παιξε γελασε σαν την γιαλατζι ρωσιδα του sauron ) .
Δουλεψε απο τα 18 - 25 σαν μοντελο σε ολη την ευρωπη και τωρα ηρθε να σπουδασει να ξεστραβωθει λιγουλακι .
Δεν εχει οικονομικο προβλημα , μαλιστα πληρωνει για καλες υπηρεσιες .
Ερχεται στο χωρο σου , φερνει κανα πιτογυρο αν θες και καθεται οσο θες .

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Βρε παιδια μια ερωτηση εκανε το παιδι( εστω αφελης) και εσεις τον σκισατε :grin: :grin:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Εμεις απλα σκιστικαμε να τον εξυπηρετησουμε .  :boobies:

Επισκέπτης
Αδέρφια,
Ευχαριστώ συναγωνιστές!

Αγορινα ριξε μια γενικη ματια αν μπορει αυτο να σε εξυπηρετησει , www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,548.0]εδώ[/url] .

OP
OP
J

jjk4591

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παιδια μια ερωτηση εκανε το παιδι( εστω αφελης) και εσεις τον σκισατε :grin: :grin:

Αλήθεια,παλληκαράκια που η ευφυία ξεχυλίζει απ' όλες τις μπάντες σας, πώς θάπρεπε να διατυπώσω την ερώτησή μου για να εξυπηρετηθώ;Έχω δει κατ' επανάληψη, διάνοιές μου,  να ζητούν πληροφορίες και να παρέχονται,χωρίς αυτό το ντελίριο κακόγουστου χιούμορ που αντιμετώπισα!Ζητώ ταπεινά συγγνώμη που βρέθηκα, ο αφελής, ανάμεσά σας...
Ευχαριστώ φιλαράκι για τη σελίδα που επισύναψες!Μπαστουνόβλαχε εσύ με τα πίτουρα...μας έκανες και ευθυμήσαμε, νάσαι καλά!

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Kαταρχην χαιρομαι που εκανα να σκασει λιγο χειλακι σου .  :)

Μια 2λεπτη αναζητηση στο φορουμ θα σε οδηγουσε στο συγκεκριμενο θρεντ .
Δηλαδη τωρα εχεις απαντηση στην ερωτηση σου ?

Ααααααν το διαβασεις ολο θα δεις οτι τα cg ειναι ενα ειδος προς εξαφανιση στην θεσσαλονικη .

Η χιουμοριστικη τοποθετηση ειχε περισσοτερο σκοπο να διακωμοδησει την εδω κατασταση .

Παντως για πρωτο ποστ πρεπει να παραδεχτεις οτι ηταν λιγο αστοχο .

Μεχρι να βρουμε ρωσιδες για ολους μας ,

Να υγειαινουμε και να  :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom