Νέα

Προπηλακίστηκε Αρχηγός Κορυφαίου Πολιτικού Κόμματος !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis52
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
pordometanastis.jpg
Προπηλακίστηκε άγρια ο Αρχηγός του Εθνικογαμιστικού Κινήματος Πορδομετανάστης όταν τραμπούκοι εισέβαλαν στα πολυτελή στούντιο του Λευτέρης TV κατά την διάρκεια πολιτικής συνεντεύξεως. Οι γνωστοί - άγνωστοι εξύβρισαν τον Πρόεδρο με ακατανόμαστες εκφράσεις "καραφλέ λιγούρη", "καραγκιόζη", "χοντρέλο", "κλόουν", "Αρτέμη Μάτσα", "ρομποκόπ" , "λακαμά" , "καραφλέ βαψομαλλιά" κλπ , εχειροδίκησαν εις βάρος του και ετράπησαν σε φυγή. Ο Πρόεδρος είχε δώσει άδεια στην προσωπική του φρουρά εκείνο το βράδυ αλλά χάρις στην αξιοθαύμαστη ψυχραιμία του δεν θρυνήσαμε θύματα . Για το ατυχές περιστατικό ανάκριση διεξάγεται από την αστυνομία και ελέγχεται εάν οι δράστες είναι οι ίδιοι με τον ξυλοδαρμό του Γιάνι Μπαρουφάκη. Άμεσα ενημερώθηκαν ο Πρωθυπουργός, ο Πρόεδρος της βουλής, ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί. Σε προσπαθειά μας να σχολιάσει ο Πρόεδρος την χυδαία επίθεση που δέχθηκε, στάθηκε αδύνατον να επικοινωνήσουμε μαζί του, διότι αμέσως μετά το περιστατικό, ανεχώρησε για ολιγοήμερες διακοπές με την συζυγό του (τον Χοντρό που λέει ότι ναι γυιός του, πάλι θα γάμαγε ο Κυριάκος αντί γι' αυτόν) https://www.youtube.com/watch?v=LgL0jWSJtKc

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
« Καταδικάζουμε απερίφραστα την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε ο Αρχηγός του Εθνικογαμιστικού Κινήματος Πορδομετανάστης. Αυτού του είδους οι πρακτικές στρέφονται κατά κάθε είδους Δημοκρατίας. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ορίζει με τον νόμο της βίας πού θα κυκλοφορεί οποιοσδήποτε πολίτης και το τι θα πράτει. Θεωρούμε αυτονόητο ότι οι αρχές θα ερευνήσουν και θα εξιχνιάσουν άμεσα αυτή την άθλια ενέργεια. Ευχόμαστε οι δράστες της ως άνω επίθεσης να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ο εκφασισμός της δημόσιας ζωής -από όπου κι αν προέρχεται- δεν θα περάσει » .

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Δεν είναι δυνατόν! Πως είναι δυνατόν! Άκρως απαράδεκτον!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
Ήταν αγαμητοι παντρεμένοι και πυρφόροι οι επιτιθέμενοι;

OP
OP
makis52

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.984
Πόντοι
22.266
τι να κάμομε, με έχουνε διαγράψει από το σάιτ οι καινούργιοι διαχειρισταί, όπως στους Φαραώ, επήγαινε ο επόμενος έσβηνε το όνομα του προηγουμένου από τα μνημεία και έβανε το δικό του
Μείνανε ναυάγια δυστυχώς που ούτε η λάσπη του δνειστερου δεν τους δέχεται :confused:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
τι να κάμομε, με έχουνε διαγράψει από το σάιτ οι καινούργιοι διαχειρισταί, όπως στους Φαραώ, επήγαινε ο επόμενος έσβηνε το όνομα του προηγουμένου από τα μνημεία και έβανε το δικό του

τον επόμενο μήνα θα έρθω Αθήνα για βόλτα τώρα που μας έκλεισαν την Ουκρανία και δεν μπορούμε να πάμε, ελπίζω να έχεις ελεύθερο χρόνο να πιούμε ένα καφεδάκι. Μου είπε το φιλαράκι μου ότι βγήκατε τις προάλλες ήταν και ο κουμπάρος ο Χάρης μαζί. :wink:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
makis52

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
τον επόμενο μήνα θα έρθω Αθήνα για βόλτα τώρα που μας έκλεισαν την Ουκρανία και δεν μπορούμε να πάμε, ελπίζω να έχεις ελεύθερο χρόνο να πιούμε για ένα καφεδάκι. Μου είπε το φιλαράκι μου ότι βγήκατε τις προάλλες ήταν και ο κουμπάρος ο Χάρης μαζί. :wink:
Τώρα κομμάτι δύσκολον τον επόμενο μήνα, σχεδιάζω να πάω στην πατρίδα μου, πάρε κράνος και έλα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Έχει κάνει εμφύτευση μαλλιών ή έτσι είναι το φυσικό τοπίο;

OP
OP
makis52

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τώρα κομμάτι δύσκολον τον επόμενο μήνα, σχεδιάζω να πάω στην πατρίδα μου, πάρε κράνος και έλα

όσο δεν λέει να τελειώσει ο πόλεμος, αντί για το Κίεβο κάνω σεξοτουρισμό στην Αθήνα θα μου πεις από ολότελα καλή και η Παναγιώταινα που λέει η παροιμία.

OP
OP
makis52

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
όσο δεν λέει να τελειώσει ο πόλεμος, αντί για το Κίεβο κάνω σεξοτουρισμό στην Αθήνα θα μου πεις από ολότελα καλή και η Παναγιώταινα που λέει η παροιμία.
μα ήρθε κι ο Χάρης ο μαλέβρας , έφαγε ους σουβλακούς του, γάμησε κάτι ρουμανο-γυφτάκια, έφαγε γαλακτομπούρεκα, κέρασε κι εμάς κι από την ουκρανία 10 φορές καλύτερα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
μα ήρθε κι ο Χάρης ο μαλέβρας , έφαγε ους σουβλακούς του, γάμησε κάτι ρουμανο-γυφτάκια, έφαγε γαλακτομπούρεκα, κέρασε κι εμάς κι από την ουκρανία 10 φορές καλύτερα

Επέστρεψε στην Κύπρο ή ακόμη στην Αθήνα είναι?

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
OP
OP
makis52

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
όταν έρθει ξανά στην Αθήνα πες τον Χάρη να με πάρει τηλέφωνο να κανονίσω να κατέβω και εγώ εκείνο το διάστημα στην Αθήνα.
τώρα να ξανάρθει εδώ κοντά αποκλείεται, είχε έρθει το 2017, ήρθε καιφέτος. Ο κ. πρόεδρος 6 μήνες ούτε φωνή , ούτε ακρόαση, έχει βρεί άλλους και τον δουλεύουν, άσε φοβάται κι όλας μην κεράσει γιατί τον κεράσαμε εμείς και έκοψε ρόδα μυρωμένα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom