sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Ακινδυνες ειναι τυπε,το ιδιο υλικο περιεχουν με τις καποτες,απλα στις καποτες ειναι σε ποιο μικρη ποσοτητα.Ειναι ομως ακινδυνες?Καλυτερα με φυσικο τροπο..
Ακινδυνες ειναι τυπε,το ιδιο υλικο περιεχουν με τις καποτες,απλα στις καποτες ειναι σε ποιο μικρη ποσοτητα.Ειναι ομως ακινδυνες?Καλυτερα με φυσικο τροπο..
Θενκς τυπε επισης.σοτιροφ χρονια πολλα τυπε ....οτι επιθυμεις.....
οι καποτες δεν κανουνε δουλεια?που εχουνε ξυλοκαινη,νομιζω η durex εχειΑκινδυνες ειναι τυπε,το ιδιο υλικο περιεχουν με τις καποτες,απλα στις καποτες ειναι σε ποιο μικρη ποσοτητα.
Κανουνε,αν τις αφησης ομως για λιγο χρονικο διαστημα πρωτου το κανης.οι καποτες δεν κανουνε δουλεια?που εχουνε ξυλοκαινη,νομιζω η durex εχει
δηλαδη μιλαμε για μισο λεπτο κ ετσι?Κανουνε,αν τις αφησης ομως για λιγο χρονικο διαστημα πρωτου το κανης.
Ρε μλκ το προβλημα ειναι ψυχοσωματικο,εγω τουλαχιστον ειμαι κατα να καταφυγει καποιος σε χημικα..Μεχρι ξυλοκαινη καλα ειναι..ρε μλκς πιστολερο και σια εισαστε για γελια
φιλαρακι τραβα σε κανενα γιατρο να σου βρει μονιμη λυση
ολα τα αλλα ειναι παροδικα
συνηθως σε ξεκινανε με χαπακια τυπο δεν θα σου πω
γιατι τα δινουν ελευθερα
Και γω ετσι πιστευω,ξυλοκαινουλα και βλεπουμε!θα το διαπιστωσω αυριοΡε μλκ το προβλημα ειναι ψυχοσωματικο,εγω τουλαχιστον ειμαι κατα να καταφυγει καποιος σε χημικα..Μεχρι ξυλοκαινη καλα ειναι..
εισαστε μλκς εκτος απο ασχετοιΡε μλκ το προβλημα ειναι ψυχοσωματικο,εγω τουλαχιστον ειμαι κατα να καταφυγει καποιος σε χημικα..Μεχρι ξυλοκαινη καλα ειναι..
θες οντως απαντηση και εσυ σοβαρη η να σου απαντηση ο πιστολεροςΡε παιδιά εγώ έχω πάθει το αντίθετο.. Αργώ πολύ να χύσω , τι να κάνω?
10-15 λεπτα.δηλαδη μιλαμε για μισο λεπτο κ ετσι?
Ρε μπουμπη ο τυπος ειναι νεος γιατι μη βαρεσει μια μαλακια πρινθες οντως απαντηση και εσυ σοβαρη η να σου απαντηση ο πιστολερος
εσυ να γαμας μια φορα το μηνα απαντηση πιστολερου
Νεο θρεντ .Ρε παιδιά εγώ έχω πάθει το αντίθετο.. Αργώ πολύ να χύσω , τι να κάνω?
ρε μλκ διαβασε το ποστ μου πρωταΡε μπουμπη ο τυπος ειναι νεος γιατι μη βαρεσει μια μαλακια πριν
Αποφυγε την τυπε,τα προφυλακτικα και τα αλλα σκευασματα δεν την χρησιμοποιουν σκετη,την αναμιγνιουν με αλλα για ποιο ηπιο αποτελεσμα.Και γω ετσι πιστευω,ξυλοκαινουλα και βλεπουμε!θα το διαπιστωσω αυριο
Με αφορμή ένα πρόβλημα που ταλανίζει χιλιάδες άντρες κάθε ηλικίας (κι εμένα προσωπικά κατά καιρούς) ανοίγω ένα θεματάκι σχετικά με την διάρκεια και την ποιότητα της στύσης μας κατά την ερωτική πράξη καθώς και το φαινόμενο του "τελειώματος" μέσα σέ μικρό χρονικό διάστημα, που είναι ιδιαιτέρως εκνευριστικό για τις γυναίκες και αγχωτικό για εμάς τους άντρες.Αναμένω απόψεις-προτάσεις αντιμετώπισης-εμπειρίες αγαπητοί συναγωνιστές.
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΕΠΑΝΩ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)