Νέα

Πρόωρη εκσπερμάτωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα allure
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 422
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.540
Πόντοι
17.885
μπες στο gamato.info και κατεβασε την απο torrent  ;)  στη μια ωρα , 3 λεπτα και 35 δευτερολεπτα (01:03:35) κανει εισοδο ο αγγελος!

Πολύ βαβούρα αδερφέ! Ασε θα την παίξω "χωρίς συναίσθημα"!  :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
που λετε παιδες. ειμαι 20 χρονων και αποφασισα εδω και ενα μηνα να κοψω τις τσοντες γιατι απο οτι εχω διαβασει ειναι εθιστικες οπως η κοκα και καταντας πρεζακι. μεχρι σημερα ειχα ενα μηνα να δω τσοντα αλλα εννοειται πως συνεχιζα να κατεβαζω κανονικα απο torrents!  :rockon:   με το που κατεβηκε η εκδικηση της νυφης και οντας ενημερος οτι παιζει και ο μαυρος αγγελος δεν αντεξα λεω θα δω και ας παει στο διαολο! βαζω λοιπον τη σκηνη που μπουκαρει η angel και αρχιζω τις χειρομαλαξεις στο μαλακο πεος μου .. μολις ειδα την υπερκωλαρα της, τις θεικες αυτες knee shocks και το προστυχο προσωπακι .. ε αυτο  ηταν! δεν αντεξα και εχυσα σε κατι λιγοτερο απο ημιγκαυλη κατασταση μετα απο μετρημενες χειρομαλαξεις! δεν προλαβα καν να γκαυλωσω full! ποτε δεν μου εχει ξανατ
υχει αυτο , ουτε καν στο μαμησι! σας εχει συμβει ποτε?

Μήπως είσαι ο psolaras19; :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
που λετε παιδες. ειμαι 20 χρονων και αποφασισα εδω και ενα μηνα να κοψω τις τσοντες γιατι απο οτι εχω διαβασει ειναι εθιστικες οπως η κοκα και καταντας πρεζακι. μεχρι σημερα ειχα ενα μηνα να δω τσοντα αλλα εννοειται πως συνεχιζα να κατεβαζω κανονικα απο torrents!  :rockon:   με το που κατεβηκε η εκδικηση της νυφης και οντας ενημερος οτι παιζει και ο μαυρος αγγελος δεν αντεξα λεω θα δω και ας παει στο διαολο! βαζω λοιπον τη σκηνη που μπουκαρει η angel και αρχιζω τις χειρομαλαξεις στο μαλακο πεος μου .. μολις ειδα την υπερκωλαρα της, τις θεικες αυτες knee shocks και το προστυχο προσωπακι .. ε αυτο  ηταν! δεν αντεξα και εχυσα σε κατι λιγοτερο απο ημιγκαυλη κατασταση μετα απο μετρημενες χειρομαλαξεις! δεν προλαβα καν να γκαυλωσω full! ποτε δεν μου εχει ξανατυχει αυτο , ουτε καν στο μαμησι! σας εχει συμβει ποτε?

Πριν καν ξυπνησεις???

Ε τοτε πηγαινε για υπνο.

Το πουλι σου πυροβολει πιο γρηγορα απο την σκια σου λεμε!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ρε τιμ
χύνε αγόρι μου αβέρτα κουβέρτα και μη μασάς !
Μια φορά μια πουτάνα μόλις την  έχυσα ολόκληρη (ολόκληρη όμως λέμε), μου πιασε τα @@ και τα ζύγιζε στις χούφτες της ! Good fabrick είπε και της άρεσε !
Πνίχτες όλες αγόρι μου ! Αλλά μακριά απ τη [size=10pt][size=10pt]Χουφτιάνα[/size][/size] ! Δε λέει,... ;)

tim123

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Ρε τιμ
χύνε αγόρι μου αβέρτα κουβέρτα και μη μασάς !
Μια φορά μια πουτάνα μόλις την  έχυσα ολόκληρη (ολόκληρη όμως λέμε), μου πιασε τα @@ και τα ζύγιζε στις χούφτες της ! Good fabrick είπε και της άρεσε !
Πνίχτες όλες αγόρι μου ! Αλλά μακριά απ τη [size=10pt][size=10pt]Χουφτιάνα[/size][/size] ! Δε λέει,... ;)

χαχαχα αυτα ειναι !  :2funny:  ναι τωρα εδω και κανα μηνα κανω αποχη απο την παλάμω και πηδαω συχνα. καλη η μαλακια αλλα με το sex γνωριζεις και κοσμο που λενε!! αυτο που με λυπει βεβαια ειναι οτι δεν γαμαω γκομενες τυπου angel dark αλλα τι να καμουμε..

poutanolatris

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Ειναι η πρωτη φορα που εχω σεξουαλικες εμπειριες με μια κοπελα.Το προβλημα ειναι οτι εκπερματωνω γρηγορα και ετσι καθε φορα της λεω να μου τον παιζει στην αρχη να χυνω για να αντεξω ωρα μετα.Η στυση μετα παει κατα διαολου ομως.
Εχω δει στο φαρμακειο κατι προφυλακτικα γνωστη μαρκα που ειναι κατα της προωρης εκπερματωσης,κανουν τπτ?
και καμια αλλη ιδεα επιθυμητη παιδες

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ειναι η πρωτη φορα που εχω σεξουαλικες εμπειριες με μια κοπελα.Το προβλημα ειναι οτι εκπερματωνω γρηγορα και ετσι καθε φορα της λεω να μου τον παιζει στην αρχη να χυνω για να αντεξω ωρα μετα.Η στυση μετα παει κατα διαολου ομως.
Εχω δει στο φαρμακειο κατι προφυλακτικα γνωστη μαρκα που ειναι κατα της προωρης εκπερματωσης,κανουν τπτ?
κατι κανουν.....να μην αγχωνεσαι η μονη συμβουλη....και εμφαση στα προκαταρκτικα....να το κανετε με ανεση χρονου...

poutanolatris

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Τα προκαταρκτικα ειναι το θεμα οτι σε κανουν να τελειωσεις αμεσως :headbang:

Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αδερφέ σκέψου κάτι δυσάρεστο,ας πουμε κάτι σαν αυτό

%25CE%25A0%25CE%2595%25CE%25A4%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%259B%25CE%2599%25CE%2591.jpg

Άμα χύνεις και μετά από αυτό,εεεε τότε έχεις πρόβλημα μεγάλο

Πάντως πέρα από τη πλάκα δεν είναι τπτ όλοι το παθαίναμε μικροί αυτό,είναι απο την πολύ καύλα που είχαμε για να πηδήξουμε.Δύο τρεις φορές μέσα έξω και πάπαλα...με το καιρό μπορεί να φτάσεις και το δικό μου ρεκόρ των 2 λεπτών :2funny: :2funny:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Τα προκαταρκτικα ειναι το θεμα οτι σε κανουν να τελειωσεις αμεσως :headbang:
Τυπε το καλυτερο ειναι καμια ωρα πριν το σεξ ,να τραβιξεις μια βαρβατη μαλακια να φυγουν τα χοντραδια..Λογικα μετα μια ωρα θα εχεις στυση :)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τυπε για να κανης καλη ανασταση,ακου,πηγαινε σε ενα σεξ σοπ και ζητα μια αλοιφη καθυστερησης,υπαρχουν απο 10-30 λεπτα,ακολουθησε τις οδηγιες και δεν χρειαζετε να στην παιζη η γκομενα,και πετα της τα ματια εξω,φιλικα :grin:.

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Τυπε για να κανης καλη ανασταση,ακου,πηγαινε σε ενα σεξ σοπ και ζητα μια αλοιφη καθυστερησης,υπαρχουν απο 10-30 λεπτα,ακολουθησε τις οδηγιες και δεν χρειαζετε να στην παιζη η γκομενα,και πετα της τα ματια εξω,φιλικα :grin:.
σοτιροφ χρονια πολλα τυπε ....οτι επιθυμεις..... :offtopic:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ειναι ομως ακινδυνες?Καλυτερα με φυσικο τροπο..

daskalos^

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
filarako mou psuxraimia...

apla kanto gia na to euxaristitheis...kai dwse sto thuliko pou exeis dipla sou na to viwsei...tha exei na leei gia esena ta kalytera...

:jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom