Νέα

προγραμματα-σαιτ συλλογης αποδειξεων για την εφορια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans78
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans78

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
1
εσκασαν και τα πρωτα προγραμματα-σαιτ για την συλλογη αποδειξεων.(με το αζημιωτο φυσικα).
τις πουτανας θα γινει,αυτο εχω καταλαβει εγω παντως.

TaxFriend.gr: Με την υπογραφή της Singular Logic, το Tax Friend σας βοηθάει να κατατάξετε τις αποδείξεις σας και σας δίνει χρήσιμες συμβουλές.

Aforologito.gr: Εύκολη πλατφόρμα καταχώρισης των αποδείξεων η οποία κληρώνει κάθε μήνα μετρητά αλλά και πίτσα και κόκα κόλα.

Αpodeixeis.com.gr: Online εφαρμογή που σας επιτρέπει να κατατάξετε, να μετρήσετε αλλά και να εκτυπώσετε και να σώσετε το τελικό αρχείο.

eReceipts.gr: Το e-receipts διαφέρει από τα υπόλοιπα προγράμματα καθώς μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και να ελέγχετε από εκεί τις αποδείξεις σας.

Noetron.gr: Άλλο ένα πρόγραμμα το οποίο κατεβάζετε δωρεάν στον υπολογιστή και σας βοηθάει να υπολογίσετε τις αποδείξεις. Υπάρχει και έκδοση Java που παίζει σε κάθε λειτουργικό σύστημα.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
εσκασαν και τα πρωτα προγραμματα-σαιτ για την συλλογη αποδειξεων.(με το αζημιωτο φυσικα).
Τον ακουσα το πρωι που μιλουσε στην ΝΕΤ και ελεγε για δωρεαν προγραμμα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
εσκασαν και τα πρωτα προγραμματα-σαιτ για την συλλογη αποδειξεων. (με το αζημιωτο φυσικα).
τις πουτανας θα γινει,αυτο εχω καταλαβει εγω παντως.

Μέχρι στιγμής, δεν ζητάνε χρήματα. Είναι χωρίς χρέωση.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Να και το λινκ για να το βρισκουμε και απο εδω μαζι με τον χαβαλε να κανουμε και καποια σοβαρη δουλεια προς οφελος μας

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.480
Πόντοι
786
Το ζήτημα προφανώς είναι παράλογο και ψαρωτικό για να ζητάμε αποδείξεις. Προφανώς δεν χάνεις τίποτε να ζητήσεις απόδειξη από τις ταβέρνες - καφετέριες κλπ. Αν ο γυψοσανιδάς ζητήσει όμως επιπλέον χρήματα; Άτοπο. Μόνο να τον καταγγείλεις μπορείς. Αλλά γιατί να γίνεις κακός; Ίσως βέβαια να ανεβεί λίγο το ΦΠΑ του Ιανουαρίου: θα ξέρουμε στις 20-22 Φεβρουαρίου. Αν και το ζήτημα αφορά πιο πολύ τα β΄ κατηγορίας βιβλία (20-22 Απριλίου)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom