Νέα

Προγράμματα αναπαραγωγής αρχείων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 823
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Καλησπέρα παιδιά...ψάχνω να βρω ένα καλό πρόγραμμα για τον υπολογιστή ώστε να βλέπω ταινίες...χρησιμοποιώ ήδη το bs player αλλά πολλές φορές ο ήχος είναι πολύ χαμηλά ακόμα και όταν έχω την ένταση στο μέγιστο...γνωρίζω οτι αυτό εξαρτάται από το αρχείο και όχι απ' το player αλλά μήπως γνωρίζετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που να ανεβάζει τις εντάσεις περισσότερο απ' το συνιθισμένο?Ξέρω οτι η ερώτηση ακούγεται λίγο ανόητη αλλά πχ το media player στο μέγιστο ακούγεται πιο δυνατά από άλλα προγράμματα κτλ...τεσπα, πιστεύω καταλαβαίνετε τι εννοώ...

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά...ψάχνω να βρω ένα καλό πρόγραμμα για τον υπολογιστή ώστε να βλέπω ταινίες...χρησιμοποιώ ήδη το bs player αλλά πολλές φορές ο ήχος είναι πολύ χαμηλά ακόμα και όταν έχω την ένταση στο μέγιστο...γνωρίζω οτι αυτό εξαρτάται από το αρχείο και όχι απ' το player αλλά μήπως γνωρίζετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που να ανεβάζει τις εντάσεις περισσότερο απ' το συνιθισμένο?Ξέρω οτι η ερώτηση ακούγεται λίγο ανόητη αλλά πχ το media player στο μέγιστο ακούγεται πιο δυνατά από άλλα προγράμματα κτλ...τεσπα, πιστεύω καταλαβαίνετε τι εννοώ...
καλος πλαυερ παιζει τα παντα κ η ενταση παει στο 200% ειναι τσεκαρισμενα πιο δυνατος απο αλλους απλα δεν κατεβαζει υποτιτλους μπορεις να κατεβαζεις υποτ με το μπι ες κ να τα παιζεις με το vlc

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
VLC,μακραν ο καλυτερος...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
kmplayer απλο κι ευκολο και δωρεαν download με πολλα tools και και και.........

pervert_74

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
vlc player και απο εμενα. Ανεβαζει 200% τον ηχο οπως ειπε ο φιλος πριν
Απλα οι τελευταιες εκδοσεις (μεγαλυτερες απο 2.0)  ειναι βαριες για παλια μηχανηματα, οποτε αν εχεις τετοιο προβλημα μπορεις να βρεις να βαλεις μια πιο παλια του εκδοση σε παλιο μηχανημα (1.11 δουλευει μια χαρα)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πάνω από το 100% όμως συνήθως αλλοιώνεται η ποιότητα του ήχου

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ok με τα p.c  αν θες να μεταφερεις στην t.v  με usb την ταινια τι κανεις εκει ωστε να εχεις κ υποτιτλους  κτλ κτλ

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
εκει ειναι θεμα τηλεορασης αν παιζει υποτιτλους,οχι προγραμματος.
Αλλιως βαλτο στον αποκωδικοποιητη και θα θα παιξει ολα.
Αν εχεις ξεχωριστο αποκωδικοποιητη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom