Νέα

Πρόγραμμα συλλογής και μαζικής αποστολής email

• Μέλος που άνοιξε το νήμα daltonsbrothers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους.Μετα απο πολυ καιρο ξανασυνδεθηκα με το φορουμ.Λογω δουλειας,ψαχνω ενα προγραμμα οπως αναφερω που ειτε να συλλεγει μαιλς,ειτε να κανει μαζικη αποστολη σε πολλα μαιλς ταυτοχρονως,ειτε και τα 2.Εχετε υποψην σας κατι τετοιο σε free download ας πουμε?Θα με διευκολεινε αφανταστα για καποια υποχρεωση στη δουλεια μου.Ευχαριστω και χαρηκα που ξανασυνδεομαι εδω συμπουρδελιαρηδες.  :)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Κατεβαίνεις για βουλευτής ?

SnakeSpir

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
63
Πόντοι
1
Το SPAM ειναι κατι πολυ ασχημο για τον ηλεκτρονικο κοσμο. Δυστυχως δεν μπορουμε να αγιασουμε τα μεσα σου.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Καλησπερα σε ολους.Μετα απο πολυ καιρο ξανασυνδεθηκα με το φορουμ.Λογω δουλειας,ψαχνω ενα προγραμμα οπως αναφερω που ειτε να συλλεγει μαιλς,ειτε να κανει μαζικη αποστολη σε πολλα μαιλς ταυτοχρονως,ειτε και τα 2.Εχετε υποψην σας κατι τετοιο σε free download ας πουμε?Θα με διευκολεινε αφανταστα για καποια υποχρεωση στη δουλεια μου.Ευχαριστω και χαρηκα που ξανασυνδεομαι εδω συμπουρδελιαρηδες.  :)

Για μαζικη αποστολη δες εδω τη δωρεαν εκδοση του sendblaster.

ΑΛΛΑ: εχε υποψη σου οτι εκτος απο emails μαζευεις και πιθανοτητες να τρεχεις για θεματα σχετικά με ανεπιθύμητα emails κλπ..
οποτε πες στο αφεντικο αν σε τρεχει να σου φερει τη λιστα με τα email η να παει να τα μαζεψει αν δεν εχει απο τους κανονικους πελατες.. και μη μπλεκεις με μαλακιες αν θες τη γνωμη μου.  ;)

MastrorasAthina

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εχετε υποψην σας κατι τετοιο σε free download ας πουμε?

τα προγράμματα που ζητάς δεν υπάρχουν σπασμένα.
Αν θες να πληρώσεις από 100 και πάνω δολλάρια πες μου.
Μιλάω ειδικά για όσα μαζεύουν μειλς.

MastrorasAthina

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΑΛΛΑ: εχε υποψη σου οτι εκτος απο emails μαζευεις και πιθανοτητες να τρεχεις για θεματα σχετικά με ανεπιθύμητα emails κλπ..

Οποιος φοβάτε κάθετε σπίτι του μπούμπη
αυτό είναι το καλύτερο ανέκδοτο της εβδομάδας

OP
OP
D

daltonsbrothers

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
1
Για μαζικη αποστολη δες εδω τη δωρεαν εκδοση του sendblaster.

οποτε πες στο αφεντικο αν σε τρεχει να σου φερει τη λιστα με τα email η να παει να τα μαζεψει αν δεν εχει απο τους κανονικους πελατες.. και μη μπλεκεις με μαλακιες αν θες τη γνωμη μου.  ;)
Mπορω να βρω κανενα μπελα μου λες δηλ?Απλα κανοντας email marketing?Μη με ζοχαδιαζεις,εχεις κατι κατα νου?Σε ευχαριστω φιλτατε για τη βοηθεια σου ωστοσο.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Mπορω να βρω κανενα μπελα μου λες δηλ?Απλα κανοντας email marketing?Μη με ζοχαδιαζεις,εχεις κατι κατα νου?Σε ευχαριστω φιλτατε για τη βοηθεια σου ωστοσο.

[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Oleg_Nikolaenko[/url]

Πέρα από την πλάκα, σιγά μη μπει κανεις στη διαδικασία να σε κυνηγήσει (χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν μπορεί).

Γιατί ταλαιπωρείς τον κοσμάκη όμως με διαφημιστικά e-mail;
Άσε που δεν ξέρω κατά πόσο αποδίδει πλεόν σα τεχνική. Φαντάζομαι πως άμα μαρκάρουν 10-20 χρήστες το e-mail σου ως spam, μετά ότι στέλνεις θα φέυγει κατευθείαν στο junk (άσε που μπορεί να σου κόβει και e-mail που δεν έχουν στόχο τη διαφήμηση).

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Αν τα στειλεις απο το pc σου θα πανε σαν σπαμ...Οι μαζικες αποστολες γινονται με αλλου ειδους συστηματα. Μπορεις να ρωτησεις σε μια εταιρια IT, δεν ειναι ακριβο 50-100ε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom