Νέα

προγραμμα για προσβαση απο αποσταση σε pc.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
υπαρχει κανενα προγραμμα  για να μπαινεις σε υπολογιστη απο αποσταση;

θελω δηλαδη ενα προγραμμα για να μπορω να μπαινω απο το pc που εχω στο στο σπιτι, στο pc που εχω στο γραφειο μου.

επισης το ιδιο προγραμματα αν γινετε να περαστει σε tablet η σε κινητο για να εχω προσβαση στο pc του γραφειου.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

θελω δηλαδη ενα προγραμμα για να μπορω να μπαινω απο το pc που εχω στο στο σπιτι, στο pc που εχω στο γραφειο μου.

επισης το ιδιο προγραμματα αν γινετε να περαστει σε tablet η σε κινητο για να εχω προσβαση στο pc του γραφειου.
team viewer τυπε  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

επιασες δουλεια σε γραφειο τυπε? :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

URL]]

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
δωρεαν ειναι τυπε  :S

θα δηλωσεις οτι το θες για προσωπικη χρηση
τυπε δηλώσα προσωπικη χρηση.

πρεπει να βαλω το ID του σπιτιου και το κωδικο στο pc toy γραφειου και το αντι8ετο;

γνωριζεις πως γινετε η διαδικασια για να λειτουργησει;

ευχαριστω για την βοηθεια. ;) ;) ;) ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τυπε δηλώσα προσωπικη χρηση.

πρεπει να βαλω το ID του σπιτιου και το κωδικο στο pc toy γραφειου και το αντι8ετο;

γνωριζεις πως γινετε η διαδικασια για να λειτουργησει;

ευχαριστω για την βοηθεια. ;) ;) ;) ;)
θα κανεις εγκατασταση και στους 2 υπολογιστες, θα σου δωσει id για καθε υπολογιστη ξεχωριστα  ;) οποτε θα μπορεις να μπαινεις απο τον εναν στον αλλο ή απο το κινητο και στους 2 όπως θελεις  ;)

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
τυπε γραφειο με ξυλινα κουστουμια.
συναδελφοι ειμαστε.

Δουλεύει σε γραφείο και δεν ξέρει ούτε πρόγραμμα για remote desktop αλλά ούτε και να ψάξει  :rolleyes:
με εσενα βρωμαπουστα θα ασχοληθω αλλη μερα. εχω αλλη δουλεια τωρα.
προς το παρον σαλτα και γαμησου. :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
θα κανεις εγκατασταση και στους 2 υπολογιστες, θα σου δωσει id για καθε υπολογιστη ξεχωριστα  ;) οποτε θα μπορεις να μπαινεις απο τον εναν στον αλλο ή απο το κινητο και στους 2 όπως θελεις  ;)
τυπε απο τον pc του γραφειου σε αλλο δεν θελω να μπαινω. μονο απο τον σπιτι θελω να μπαινω στο γραφειο.

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
anagkastika prepei na trexei to programma kai stoys dyo gia na mporei na doulepsei type
τυπε οκ το διαβασα. λεει ομως οτι καθε φορα που θελεις να μπεις στον αλλο υπολογιστη θα σου δινει και ενα διαφορετικο pin ο υπολογιστης που θελεις να μπεις, και θα πρεπει να τον πληκτρολογης στο δικο σου, για να δεχετε τη προσβαση.
εννοιτε τυπε οτι εκει δεν θα ειναι κανενας, και αρα δεν θα ξερω το pin για να μπω.
υπαρχει αλλος τροπος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom