Νέα

Πρόγραμμα αντίστοιχο του word art του office 2010

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δημητρηςς
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 965
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Καλησπερα σε ολους
Ψαχνω για προγραμμα αντιστοιχο του word art του office 2010 ....
Θελω να φτιαξω κατι πινακιδες και πινακιδια για την δουλεια μου με γραμματα και το word art του office 2010
δεν με βολευει
Θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου προτεινει κατι ευχρηστο εκτος απο Corell draw και φυσικα να ειναι δωρεαν !!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Εκ των προτερων

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αυτό το word art τι είναι , αλλά ένα πρόγραμμα το οποίο μιμήτε  αξιέπαινα τα Office της Microsoft(για να μην πω πως είναι και καλύτερο) είναι το Openoffice. Θα το βρεις εδώ www.openoffice.org/]http://www.openoffice.org/[/url]. Είναι της εταιρίας Sun Microsystems και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ανοίγει και έγγραφα των original Office.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Στο Openoffice πας View->Toolbars->Fontwork για τις αντίστοιχες λειτουργίες.

Αν θες σοβαρή επεξεργασία διανυσματικών γραφικών (Vector graphics, τέτοιου είδους είναι και το CorelDraw), τότε Inkscape.(δωρεάν)
Νομίζω πάντως ότι είναι υπερβολή να ασχοληθείς με επαγγελματικά προγράμματα τύπου Inkscape ή CorelDraw για να φτιάξεις 2 πινακίδες.

Αυτό είναι φτιαγμένο με Inkscape, δεν είναι φωτογραφία αληθινού αυτοκινήτου:
inkscape-0.45-photorealistic-car2.png

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ευχαριστω πολυ αλλα μαλλον δεν καταλαβατε
Θελω να φτιαξω γραμματα και αριθμους αλλα φαντεζι και με πολλα χρωματα και
με γεμισματα και περιγραμματα
Για ταμπελες και πινακιδια.... σε εκτυπωση και μετα πλαστικοποιηση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ

OP
OP
Δημητρηςς

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Δεν ξέρω αυτό το word art τι είναι , αλλά ένα πρόγραμμα το οποίο μιμήτε  αξιέπαινα τα Office της Microsoft(για να μην πω πως είναι και καλύτερο) είναι το Openoffice. Θα το βρεις εδώ www.openoffice.org/]http://www.openoffice.org/[/url]. Είναι της εταιρίας Sun Microsystems και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Ανοίγει και έγγραφα των original Office.
Αυτο μπορει να λειτουργησει παραλληλα με το οφφις ?
η θα πρεπει να το διαγραψω πριν το εγκαταστησω ?

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό φιλαράκι , όντως δεν το έχω δοκιμάσει που λες. Εμένα επειδή έληξαν τα Office και μου σπάσανε τ'αρχίδια(με τα blacklisted κλειδιά κλπ , ξέρεις) , πέταξα τα office και έβαλα αυτό, με το οποίο κάνω μια χαρά τη δουλειά μου όπως και πριν. Βέβαια εσύ θες κάτι πιο εξειδικευμένο απ'ότι κατάλαβα (γι'αυτό δεν καταλάβαμε καλά όπως λες) , αλλά γιατί να μη λειτουργούν παράλληλα; Δε βλέπω το λόγο. Άλλο το ένα πρόγραμμα και άλλο το άλλο. Μόνο τα antivirus μπερδεύονται , αν λειτουργούν παράλληλα ,απ'ότι ξέρω. Δοκίμασε το χωρίς να διαγράψεις τα Office σου.Δεν νομίζω να σου δημιουργήσει πρόβλημα.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Εγκαθιστάς Openoffice (δε χρειάζεται να σβήσεις το M$ Office) και πας στο Openoffice View->Toolbars->Fontwork

Fontwork=Wordart

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom