Νέα

Προειδοποίηση: διακοπή σύνδεσης internet από πάροχο !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ekaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ekaz

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα έλαβα προειδοποίηση από τη vivodi, στην οποία είχα την ατυχία πρόσφατα να γίνω συνδρομητής.
Εκτός του ότι με εξαπάτησαν όταν μου έκαναν τη σύνδεση λέγοντας μου ότι δεν θα χρεωθώ τίποτε και χρεώνοντάς με στον πρώτο λογαριασμό 80€ (65€ τέλος εγκατάστασης + 15€ τέλος ενεργοποίησης), εκτός του ότι ήρθαν σπίτι μου 4 φορές μέχρι να γίνει η συνδεση, εκτός του ότι χρειάστηκαν 2,5 μήνες μέχρι να γίνει η σύνδεση αντί 15 ημερών που μου είχαν πει, εκτός του ότι δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το γαμάτο ZyXEL modem μου και έπρεπε να συμβιβαστώ με το modem μάρκας VOOD που μου έφεραν (τουλάχιστον ήταν wireless), μου έστειλαν επιστολή η οποία ανέφερε ότι η εταιρία WARNER, εντόπισε ότι από την IP μου κατεβαίνει ή μοιράζεται η ταινία Dark knight.
Έχετε λάβει παρόμοια επιστολή.
Πολλά χρόνια σαν συνδρομητής της Tellas και έχοντας κατεβάσει τα πάντα, ποτέ δεν είχα παρόμοιο περιστατικό. Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο; Πως αντιδράσατε; Το peerguardian είναι ικανό να σε προστατέψει;

Υ.Γ. μόλις περάσει το 12μηνο της σύμβασης θα με ψάχνουν με το κυάλι και ας πάω σε άλλο πάροχο με ακριβότερες χρεώσεις....

edit_Duracell: Διόρθωση τίτλου

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
αδερφε δεν καταβασες τη συγκεκρημενη ταινια ?

γιατι εγω τον τελευταιο μηνα εχω καταβασει καμια 50αρια ταινιες και δεν ειχα κανενα προβλημα
(vivodi κι εγω)

για πες μας λεπτομεριες

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
μεσω rapidshare κατεβασες την ταινια και την ανακαλυψαν?

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Καλησπερα και καλη υπομωνη και δυναμη
εγω ειμαι παθον απο την συγκεκριμενη εταιρεια ειχα μηνει χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ 2,5 μηνες .
Οι τεχνικοι προσπαθουσαν να τα μπαλωσουν με οποιαδηποτε δικαιολογια του κολου εμπλεξα και το ΕΣΡ με επιστολη και απαιτηση να διαγραφτω, μαζι με εμενα γιατι ανεβηκα στην Vivodi τουλαχιστον 4 φορες ηταν πολλοι και απηλουσαν θεουσ και δεμωνες και ευτυχος ξαναγυρισα πισω στον ΟΤΕ μεχρι οι συγκεκριμενες εταιρειες να οριμαζουν.  ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΡΑΤΑ ολον τον εξοπλισμο (ακομη και το κουτι) γιατι στο τελος ζητανε να το πληρωσεις (ετρεχα για ενα απλο καλωδιακι στα μαγαζια γιατι δεν το παρελαμβαναν) και απαιτησε αποδηξη παραλαβης αν το γυρισεις πισω παντως εμενα με πηραν 3 φορες μετα απο 3 μηνες και ρωτουσαν αν εχω παραδωσει τον εξοπλισμο γιατι θα χρεωνομουν. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΑΚΡΙΑ

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
και εγω vivodi  εχω ρε παιδια και ναι συμφωνω οτι ειναι πολυ μεγαλοι μαλακες. Μου εκαναν και εμενα οτι και στο παιδι που ανοιξε το θρεντ.  Αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα να κατεβαζω το οτιδηποτε και πιστεψε με εχω κατεβασει παρα πολλα και απο παντου.
Για προσπαθησε να αλλαξεις ΙΡ.
Και για οτιδηποτε νεοτερο  ενημερωσε και εμας.

OP
OP
E

ekaz

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
αδερφε δεν καταβασες τη συγκεκρημενη ταινια ?

γιατι εγω τον τελευταιο μηνα εχω καταβασει καμια 50αρια ταινιες και δεν ειχα κανενα προβλημα
(vivodi κι εγω)

για πες μας λεπτομεριες

Την ταινία η οποία είναι Full HD (22GB) την κατεβάζω με torrent και τώρα είμαι στο 96%. Έχω κατεβάσει και άλλες ταινιούλες, όχι πολλές όμως, τσοντούλες και αρκετή μουσική.

OP
OP
E

ekaz

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και καλη υπομωνη και δυναμη
εγω ειμαι παθον απο την συγκεκριμενη εταιρεια ειχα μηνει χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ 2,5 μηνες .
Οι τεχνικοι προσπαθουσαν να τα μπαλωσουν με οποιαδηποτε δικαιολογια του κολου εμπλεξα και το ΕΣΡ με επιστολη και απαιτηση να διαγραφτω, μαζι με εμενα γιατι ανεβηκα στην Vivodi τουλαχιστον 4 φορες ηταν πολλοι και απηλουσαν θεουσ και δεμωνες και ευτυχος ξαναγυρισα πισω στον ΟΤΕ μεχρι οι συγκεκριμενες εταιρειες να οριμαζουν.  ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΡΑΤΑ ολον τον εξοπλισμο (ακομη και το κουτι) γιατι στο τελος ζητανε να το πληρωσεις (ετρεχα για ενα απλο καλωδιακι στα μαγαζια γιατι δεν το παρελαμβαναν) και απαιτησε αποδηξη παραλαβης αν το γυρισεις πισω παντως εμενα με πηραν 3 φορες μετα απο 3 μηνες και ρωτουσαν αν εχω παραδωσει τον εξοπλισμο γιατι θα χρεωνομουν. ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΑΚΡΙΑ

Ευτυχώς τα έχω φυλάξει όλα... Εννοείται ότι την ημέρα που θα παραδώσω το modem, θα πάθει ένα βραχυκύκλωμα.... Να έχουν και αυτοί κάποιο κόστος, έτσι δεν είναι;

OP
OP
E

ekaz

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
μεσω rapidshare κατεβασες την ταινια και την ανακαλυψαν?

Όπως ανέφερα παραπάνω με μtorrent, αλλά χρησιμοποιώ και e-mule. Με rapidshare φαντάζομαι θα είναι πιο δύσκολο να σε τσακώσουν, χωρίς να είμαι και 100% βέβαιος.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Το συμβόλαιο που υπέγραψες ορίζει χρήση των υπηρεσιών; Αναφέρει τι επιτρέπει και τι απαγορεύει;

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Όχι... Μόλις είδα το post σου, έβαλα αμέσως. Λες να βοηθήσει;

η δουλεια του ειναι να κανει encrypt τα πακετα απο εσενα στον αλλον χωρις να μπορει καποιος να διαβασει το πακετο που μεταφερετε. (αυτο θεωριτηκα)

Παντος να ξερετε οτι καποια τορρεντ τα ανεβαζουν οι ιδιες οι εταιρειες για να δολωμα

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Το συμβόλαιο που υπέγραψες ορίζει χρήση των υπηρεσιών; Αναφέρει τι επιτρέπει και τι απαγορεύει;

Το κλοπυραιτ δεν ειναι στο συμβολαιο αλλα η εταιρεια αποφευγει να παρεχει υπηρεσειες οι οποιες βοηθανε στην παρανομη διακινηση

OP
OP
E

ekaz

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
η δουλεια του ειναι να κανει encrypt τα πακετα απο εσενα στον αλλον χωρις να μπορει καποιος να διαβασει το πακετο που μεταφερετε. (αυτο θεωριτηκα)

Παντος να ξερετε οτι καποια τορρεντ τα ανεβαζουν οι ιδιες οι εταιρειες για να δολωμα

µTorrent encryption is ONLY to try and circumvent certain ISP traffic shaping/blocking techniques and provides NO privacy or security at all.

Οπότε μάλλον δεν κάνει και πολλά. Το μόνο που αποφεύγεις είναι να παρακάμψεις τα όρια σε bandwidth που βάζουν μερικοί πάροχοι στα προγράμμτα file sharing...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Το κλοπυραιτ δεν ειναι στο συμβολαιο αλλα η εταιρεια αποφευγει να παρεχει υπηρεσειες οι οποιες βοηθανε στην παρανομη διακινηση

Δεν ειμαι δικηγόρος (φτου μακριά απο εμάς) αλλά εχω την εντύπωση οτι αν καποιος κατεβάζει κατι, ειναι ο ίδιος υπεύθυνος και όχι ο παροχος. Αυτο ειναι το 1

Το 2 ειναι οτι αν εξαρχής του ειχαν πει οτι ξέρεις εμεις εχουμε μια πολιτική που απαγορεύει αυτό που ΕΣΥ ΘΕΣ. Θα υπέγραφε συμβόλαιο;

Ειχε ενημερωθεί πριν την υπογραφή;

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
µTorrent encryption is ONLY to try and circumvent certain ISP traffic shaping/blocking techniques and provides NO privacy or security at all.

Οπότε μάλλον δεν κάνει και πολλά. Το μόνο που αποφεύγεις είναι να παρακάμψεις τα όρια σε bandwidth που βάζουν μερικοί πάροχοι στα προγράμμτα file sharing...

ισωσ αλλα να ξερεις οτι πολλες εταιρειες (ταινιων) κανουν μονιτορ

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ειμαι δικηγόρος (φτου μακριά απο εμάς) αλλά εχω την εντύπωση οτι αν καποιοα κατεβάζει κατι, ειναι ο ίδιος υπεύθυνος και όχι ο παροχος. Αυτο ειναι το 1

Το 2 ειναι οτι αν εξαρχής του ειχαν πει οτι ξέρεις εμεις εχουμε μια πολιτική που απαγορεύει αυτό που ΕΣΥ ΘΕΣ. Θα υπέγραφε συμβόλαιο;

Ειχε ενημερωθεί πριν την υπογραφή;

Εγω πιστυω οτι προσπαθουν να καλυψουν τον κολο τους.

Λες νατους νοιαζει ο πελατης :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εγω πιστυω οτι προσπαθουν να καλυψουν τον κολο τους.

Συμφωνώ.

Λες νατους νοιαζει ο πελατης :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Θα έπρεπε. Εδω ισως υπάρχει κάτι στο οποίο μπορεί να πατήσει και να ακυρώσει το συμβόλαιο. Ισως...δεν ειμαι δικηγόρος. Προσπαθώ να βρω κενά ανάμεσα στη σύμβαση παροχής υπηρεσιών που υπέγραψε και σε αυτό που τελικά του παρέχεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom