Νέα

problem με spam σελιδες κ διαφημίσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα anestis83
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 832
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Like
266
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά.όπως λέει και στο θέμα αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι πολύ όταν σερφάρω. όταν προσπαθώ να κάνω κλίκ σε οποιαδήποτε σημεία σε ένα site,ακομα και στο bourdela,μου ανήγει συνέχεια καινούριεσ άδειες σελίδεσ ή και με διαφημίσεις. ειδικά όταν είμαι στο youtube μου βγάζει την ψυχή! επίσης οι επιδόσεισ του pc έχουν πέσει υπερβολικά κάθε φορά που είμαι συνδεδεμένος σε μια σελίδα. να ενημερώσω ότι έχω το avg για antivirus ολόκληρη την έκδοση και με όλα τα updates αλλά όταν κάνω scan δεν βρίσκει κάτι.κάποια λύση έχετε να προτείνετε? thanks για τον χρόνο σας.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Καλησπέρα παιδιά.όπως λέει και στο θέμα αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα με αποτέλεσμα να δυσκολεύομαι πολύ όταν σερφάρω. όταν προσπαθώ να κάνω κλίκ σε οποιαδήποτε σημεία σε ένα site,ακομα και στο bourdela,μου ανήγει συνέχεια καινούριεσ άδειες σελίδεσ ή και με διαφημίσεις. ειδικά όταν είμαι στο youtube μου βγάζει την ψυχή! επίσης οι επιδόσεισ του pc έχουν πέσει υπερβολικά κάθε φορά που είμαι συνδεδεμένος σε μια σελίδα. να ενημερώσω ότι έχω το avg για antivirus ολόκληρη την έκδοση και με όλα τα updates αλλά όταν κάνω scan δεν βρίσκει κάτι.κάποια λύση έχετε να προτείνετε? thanks για τον χρόνο σας.

Adblock plus

LoneMarvel

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
355
Πόντοι
36
Καλησπέρα

Κατέβασε αυτό και κάνε μία σάρωση λεπτομερείς. Πιθανότατα θα βρει κάτι διεγραψε και επανεκκίνηση.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Φίλε βάλε φαιρφοξ έχει ειδικό πρόγραμμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom