skieros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 1.720
Καλησπέρα. Παρασκευη μετα απο εντονο handjob που μου εκανε ιεροδουλη, μου προκληθηκε τραυματισμος αγγειου καπου στη βαση του πεους, με αποτελεσμα να αισθανομαι ενα τσουξιματακι στο σημειο εκεινο.
Σαν να εχει γινει κραμπα στη φλεβα δηλαδη. Δεν φαινεται να ειναι η κυρια φλεβα που ποναει αλλα μικροτερο παραπλευρο αγγειο.
Δεν εγινε αιματωμα, ουτε μελανιασε η πρηστηκε.
Επισης δεν παρατηρησα αιματουρια.
Στυση εχω κανονικα.
Τον πονο που ειναι σαν τσιμπημα τον αισθανομαι μονο αν αγγιξω το συγκεκριμενο σημειο και καποιες στιγμες οταν δεν ειμαι σε στυση κ περπαταω η ανεβαινω σκαλες.
Θα ηθελα παρακαλω μια απαντηση απο γιατρο αν ειναι κατι αμελητεο που θα περασει απο μονο του η αν χρειαζεται να επισκεφτω ουρολογο για να το δει προληπτικα.
Ευχαριστω
Σαν να εχει γινει κραμπα στη φλεβα δηλαδη. Δεν φαινεται να ειναι η κυρια φλεβα που ποναει αλλα μικροτερο παραπλευρο αγγειο.
Δεν εγινε αιματωμα, ουτε μελανιασε η πρηστηκε.
Επισης δεν παρατηρησα αιματουρια.
Στυση εχω κανονικα.
Τον πονο που ειναι σαν τσιμπημα τον αισθανομαι μονο αν αγγιξω το συγκεκριμενο σημειο και καποιες στιγμες οταν δεν ειμαι σε στυση κ περπαταω η ανεβαινω σκαλες.
Θα ηθελα παρακαλω μια απαντηση απο γιατρο αν ειναι κατι αμελητεο που θα περασει απο μονο του η αν χρειαζεται να επισκεφτω ουρολογο για να το δει προληπτικα.
Ευχαριστω