τι ακριβως ζηταμε σε αυτο το θεμα.
Δεν ζητάμε, συζητάμε τις εμπειρίες μας από pm & ld με ct... ;)
Διάβάσε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ αυτό το post για ν' αποφύγεις τις κακοτοπιές!
τι ακριβως ζηταμε σε αυτο το θεμα.
Μαγκες δυο τινα συμβαινουν, ή εχετε θειο το Λατση ή έχετε σοβαρο προβλημα
Και τα δύο....Βασικά έχω σοβαρό πρόβλημα που είμαι ξώγαμο του Λάτση και δεν με αναγνωρίζει, με ότι συνέπειες φέρει αυτό, u know...Μαγκες δυο τινα συμβαινουν, ή εχετε θειο το Λατση ή έχετε σοβαρο προβλημα
Παίδες καλησπέρα. Κάποτε είχα πέσει σε ένα σάιτ που είχε κάτι διαγαλαξιακά κορίτσια. Τα περισσότερα στις φωτο είχαν και τα εξώφυλλα τους από διάφορα περιοδικά. Οι τιμές ήταν επίσης πολύ ψηλές , από 1200 ευρώ την ώρα. Επειδή θα είμαι κεντρική ευρώπη έχει κανείς ιδέα γιατί πράγμα μιλάω, δηλαδή agencies με super top προιόν??
Ευχαριστώ, κάθε πληροφορία θα εκτιμηθεί δεόντος..
Τα σέβη μου…..
Καλησπέρα σε όλους!Είμαι καινούργιος εδώ και θέλω να μάθω αναλυτικά πως γίνεται η κράτηση σε μια κοπέλα citytour και πως ακριβώς γίνεται η πληρωμή...?
1. Οι πιο πολλές είναι απίστευτα καθαρές
2. Οι πιο πολλές το πρώτο πράγμα που κάνουν μετά από citytour είναι να επισκεφτούν το γιατρό τους. Κορυφαίο CT μετά από ταξίδι στην Αθήνα πρόσφατα, της βρήκε ο γιατρός κάποια βακτηρίδια και ήταν έξαλλη με τον εαυτό της γιατί άφησε καποιο πελάτη να της τον βάλει στο μουνί μετά το κώλο χωρίς να αλλάξει καπότα
Και να παραθέσω τα τυπικά:
Πληροφορίες Συνάντησης Citytour
Ημερ/νία συνάντησης: 2006-2009
Διάρκεια συνάντησης: 200-250 μέρες
Κόστος συνάντησης: ~50.000€
Incall-Outcall: Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης: Αθήνα, Παρίσι, Μύκονος, Σκιάθος, Σαντορίνη
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα; ΣΙΓΟΥΡΑ!
FULL SERVICE & MORE!
Το σαιτ φαινεται οτι εχει πολυ ομορφες κοπελες σε σχετικα συμφερουσες τιμες. Ελεγα τωρα το καλοκαιρι να εφερνα για κανενα τετρημερο καμια κοπελα. Εμενα με ενδιαφερουν περισσοτερο στο θεμα του σεξ οι PSE καταστασεις και στο θεμα της επικοινωνιας η κοπελα να μην ειναι γκρινιαρα και να ειναι σχετικα ευχαριστη. Το καλυτερο θα ηταν να την εχεις παρει απο πριν την κοπελα σε CT αλλα εδω στην Θεσσαλονικη δεν υπαρχουν αυτα τα κολπα. Υπαρχει καμια κοπελα δοκιμασμενη που να προτεινετε? Ευχαριστω.
το ποσο που βλεπω ειναι πραγματικο????απαντησε μου σε παρακαλω :o :o :o
Ναι, όπως και η διάρκεια. Σε αυτό το λογαριασμό όμως, έχω υπολογίσει τα πάντα (εισητήρια, ξενοδοχεία, δώρα κλπ κλπ) έτσι? Αν το δεις αναλογικά και όχι σε απόλυτα νούμερα ήταν το καλύτερο value for money ever!!