Νέα

Private Lists for Sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Είχε χτες μια ταινία στο νόβα με μια ομαδα ανθρώπων που ηταν μέλη σε μια κλειστή λίστα οπου εντελώς αγνωστοι διναν ερωτικά ραντεβού οπου και συνευρισκονταν χωρις να δινουν ονομα η ιδιοτητα. Απλό σεξ. Μέλος γινοταν μονο καποιος απο συσταση 2 αλλων.

το βρηκα καλη ιδεα και σκέπτομαι να το εφαρμώσω αρχιζοντας απο ενα εχεμυθο επαγγελματικο κυκλο. σας εχει τυχει κατι παρομοιο?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Είχε χτες μια ταινία στο νόβα με μια ομαδα ανθρώπων που ηταν μέλη σε μια κλειστή λίστα οπου εντελώς αγνωστοι διναν ερωτικά ραντεβού οπου και συνευρισκονταν χωρις να δινουν ονομα η ιδιοτητα. Απλό σεξ. Μέλος γινοταν μονο καποιος απο συσταση 2 αλλων.

το βρηκα καλη ιδεα και σκέπτομαι να το εφαρμώσω αρχιζοντας απο ενα εχεμυθο επαγγελματικο κυκλο. σας εχει τυχει κατι παρομοιο?
σχετικα παλια ταινια.

OP
OP
E

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
καθολου ασχημη αλλα μαλλον δεν παιζει κατι τετοιο

δεν ειναι και δυσκολο. αρχιζεις με ενα/μια fuck boddy και εμπλουτιζεις. κατι σαν πυραμιδα. το δυσκολο ειναι να κρατηθει το επιπεδο και η εμπιστευτικότητα καθως μεγαλωνει η λιστα. Θα το δοκιμασω!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ξερεις οτι απο δω μεσα θα γινοταν ακομα πιο ευκολη η δουλεια......
μονο πμ
ουτε καν μηνυμα

OP
OP
E

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
ξερεις οτι απο δω μεσα θα γινοταν ακομα πιο ευκολη η δουλεια......
μονο πμ
ουτε καν μηνυμα

μπα, εδω θα γνει μπαχαλο. ποιος θα προτεινει και ποιος θα ειναι υπευθυνος για να κρατηθεί η ποιοτητα? αδυνατον.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
δεν ειναι και δυσκολο. αρχιζεις με ενα/μια fuck boddy και εμπλουτιζεις. κατι σαν πυραμιδα. το δυσκολο ειναι να κρατηθει το επιπεδο και η εμπιστευτικότητα καθως μεγαλωνει η λιστα. Θα το δοκιμασω!
  Ποσο καιρο εχεις να κανεις σεξ??? :think:

montebello

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
είναι που είναι η Αθήνα ένα μεγάλο κρεβάτι, φαντάσου τι έχει να γίνει αν πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο γεγονός :-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

και γω σκεπτομαι να το εφαρμοσω με τα μελη του σαιτ....απο δω και κατω οσοι ποσταρουν συμμετεχουν αυτοματα στην λιστα μου....τωρα πως θα τους βρω να τους γαμησω ;δεν ξερω......

α.... δεν μου λες ελφεξ :think: .....γαμιουνταν και αντρες αναμεταξυ τους στην ταινια;πως ηταν οι συνδυασμοι;τυχαιοι;

λοιπον τα ραντεβου θα ειναι στο κτελ της λιοσιων καθε τριτη ....κατω στις τουαλετες.....γυρω στις 8 το βραδυ....

συστασεις για νεα μελη θα δινω εγω και η σεξουλα...

και μην μου πειτε οτι γραφω μαλακιες....εσεις το ξεκινησατε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλα κανενας δεν ποσταρει; :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
E

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
και γω σκεπτομαι να το εφαρμοσω με τα μελη του σαιτ....απο δω και κατω οσοι ποσταρουν συμμετεχουν αυτοματα στην λιστα μου....τωρα πως θα τους βρω να τους γαμησω ;δεν ξερω......

α.... δεν μου λες ελφεξ :think: .....γαμιουνταν και αντρες αναμεταξυ τους στην ταινια;πως ηταν οι συνδυασμοι;τυχαιοι;

λοιπον τα ραντεβου θα ειναι στο κτελ της λιοσιων καθε τριτη ....κατω στις τουαλετες.....γυρω στις 8 το βραδυ....

και μην μου πειτε οτι γραφω μαλακιες....εσεις το ξεκινησατε.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εγω αλλη μαλακια εκτος της δικης σου - και οφ τοπικ- δεν βλέπω. αλλα πως θα φτασεις τα 70.000 ποστ? ελα ντε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγω αλλη μαλακια εκτος της δικης σου - και οφ τοπικ- δεν βλέπω. αλλα πως θα φτασεις τα 70.000 ποστ? ελα ντε.
φιλε

πρωτον δεν σε θελω...ακυρο το ραντεβου....
δυτερον αυτοκτονα να γλιτωσεις ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

montebello

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1

ποιά είναι αυτή???? :think: :think: :think:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
E

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
φιλε

πρωτον δεν σε θελω...ακυρο το ραντεβου....
δυτερον αυτοκτονα να γλιτωσεις ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλα 59.000 ποστ σου μεινανε, συνεχισε. μονο πηγαινε να πεις και τις μαλακιες σου αλλου, εδω βαρεθηκαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom