Επισκέπτης
Λάθος έκανα ρε χασικλή.. ήθελα να πω για το πρώτο γκολ. Αυτό είδα σε αργή κίνηση και μου φάνηκε οφσαηντ.
To πρώτο είναι καθαρή προβολή ρε! Νιώσε λίγο από μπάλα!
Λάθος έκανα ρε χασικλή.. ήθελα να πω για το πρώτο γκολ. Αυτό είδα σε αργή κίνηση και μου φάνηκε οφσαηντ.
το 1ο γκολ είχε οφσαϊντ στην αρχή της φάσης... αλλά όχι στην τελική προσπάθεια
το 2ο είναι κανονικό
Γι αυτό ακριβώς λέω αλλά ο τύπος είναι γμστ.. Δεν κατάλαβε ότι έκανα λάθος.
Δεν έβλεπα το μάτς έτυχε να δω το πρώτο γκολ σε ρηπλέη και νόμιζα ότι ήταν το δεύτερο.. Δες στην αρχή υπάρχει οφσαηντ.To πρώτο είναι καθαρή προβολή ρε! Νιώσε λίγο από μπάλα!
Δεν έβλεπα το μάτς έτυχε να δω το πρώτο γκολ σε ρηπλέη και νόμιζα ότι ήταν το δεύτερο.. Δες στην αρχή υπάρχει οφσαηντ.
Το πρώτο οφσάηντ που ανέφερα ήταν πριν καν φτάσουν στην μικρή περιοχή.. Στην πρώτη πάσα που έγινε δεν την έχει εδώ το βίντεο..
Για την πάσα στη μικρή περιοχή συμφωνώ τους είχε περάσει ο Σάντσεζ, εγώ μπερδεύτηκα.
απλά από την 1η πάσα μέχρι το γκολ έγιναν πολλές πάσες οπότε δεν μπορείς να πεις πως επηρεάζει τόσο πολύ την φάση
Δεν είναι μόνο αυτό τότε και το γκολ του μεσσι είναι οφσαιντ αφού το έβαλε ξαπλωτός και τα πόδια του ήταν μπροστά από τους αμυντικούς. Όμως οι διαιτητές δεν τα κοιτάζουν τόσο. Στήνουν μία ευθεία με το μυαλό και κοιτάζουν αν βρίσκει ο ένας τον άλλο.
με την κάμερα στην ευθεία φαίνεται το οφσαϊντ, το άλλο που λες νομίζω πως οι επόπτες κοιτάνε το σώμα και όχι τα πόδια αν είναι πιο μποροστά
Τύπε και στο sport24 και στο gazzeta φαίνεται όλοι άμπαλοι είναι..τοσο αμπαλοι????
κανονικο γκολ ηταν....σε λιγο θα πειτε οτι και στο δευτερο γκολ ηταν οφσαιντ ο μεσι!!!
Τύπε και στο sport24 και στο gazzeta φαίνεται όλοι άμπαλοι είναι..