Νέα

Presentation Skills

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ειδα την ομιλια του Παπαδημου πριν λιγο.

Δεν θα σχολιασω το περιεχομενο. Θα σχολιασω τις τεχνικες της παρουσιασης. ΑΨΟΓΕΣ.

Σαρδαμ, μηδεν. Βλέμα ευθυ. Ασκοπες κινησεις, μηδεν. Κανενα ψεγαδι στη γλωσσα του σωματος (πχ στα ψεματα, ο εγκεφαλος στελνει σημα και κινει το αριστερο μερος του προσωπου πανω απο το φρυδι - δειτε βιντεο του Παπακωνσταντινου να δειτε τι εννοω). Ουτε ακομα οταν αναφερθηκε για το μελλον των παιδιων μας (αυτος δεν εχει) ουδεμια εγκεφαλικη συσπαση ξεφυγε.

Ειναι προφανες οτι ο ανθρωπος ειναι προπονημενος. Διοτι τα διαπιστευτηρια ειναι δεδομενα (ΜΙΤ, κλπ).

Επαναλαμβανω. Μπορει να ειναι εντεταλμενος. Μπορει να ειναι προδοτης. Μπορει να ειναι 100 και 2.

Αν ομως βρει αλλους 10 σαν και αυτον και κανουν  ενα κομμα, εγω θα τον ψηφισω. Επειδη δε γουσταρω, και μονο, να βλεπω τους προηγουμενους να μιλανε. Τους συχαινομαι. ΟΛΟΥΣ.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
o παπαδημος επρεπε να παιξει στο terminator-2 εναντιον του sbartseneker

wirklich ist er eine machine

Επισκέπτης
Εσύ δηλαδή ρε φίλε,θα ψηφίσεις κάποιον μόνο και μόνο με τη λογική του ότι δεν κάνει σαρδάμ;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Δηλαδή αν πει,από δω και μπρος θα παίρνεις 100 € το μήνα,και θα βγαίνεις από το σπίτι την τάδε μέρα και ώρα,αλλιώς αν το παραβείς θα πας φυλακή.....ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΡΔΑΜ.....θα τον ψηφίσεις;;;

OP
OP
E

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Εσύ δηλαδή ρε φίλε,θα ψηφίσεις κάποιον μόνο και μόνο με τη λογική του ότι δεν κάνει σαρδάμ;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Δηλαδή αν πει,από δω και μπρος θα παίρνεις 100 € το μήνα,και θα βγαίνεις από το σπίτι την τάδε μέρα και ώρα,αλλιώς αν το παραβείς θα πας φυλακή.....ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΡΔΑΜ.....θα τον ψηφίσεις;;;

εχω την ευτυχια, η οικονομικη μου κατασταση να εξαρταται μονο απο τον εαυτο μου και οχι απο το κρατος.

θα ψηφιζα οποιονδηποτε δεν υποσχοταν, δεν εκλεβε, δεν διοριζε και δεν μου ζητουσε να πληρωσω εγω τα ανωτερω.

Αυτον που θα αγοραζα το υποβρυχιο 100 και οχι200. αυτον που πριν γινει υπουργος, ειχε παει στο 4 seasons τηε ΝΥ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ. Που ειχε μερσεντες απο ΠΡΙΝ. Που εμαθε να τρωει ΑΠΟ ΠΡΙΝ (να πιανει πιρουνι και μαχαιρι εννοω).

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Δεν θα σχολιασω το περιεχομενο. Θα σχολιασω τις τεχνικες της παρουσιασης. ΑΨΟΓΕΣ.

Σαρδαμ, μηδεν. Βλέμα ευθυ. Ασκοπες κινησεις, μηδεν. Κανενα ψεγαδι στη γλωσσα του σωματος (πχ στα ψεματα, ο εγκεφαλος στελνει σημα και κινει το αριστερο μερος του προσωπου πανω απο το φρυδι - δειτε βιντεο του Παπακωνσταντινου να δειτε τι εννοω). Ουτε ακομα οταν αναφερθηκε για το μελλον των παιδιων μας (αυτος δεν εχει) ουδεμια εγκεφαλικη συσπαση ξεφυγε.

Ειναι προφανες οτι ο ανθρωπος ειναι προπονημενος. Διοτι τα διαπιστευτηρια ειναι δεδομενα (ΜΙΤ, κλπ).

Επαναλαμβανω. Μπορει να ειναι εντεταλμενος. Μπορει να ειναι προδοτης. Μπορει να ειναι 100 και 2.

Αν ομως βρει αλλους 10 σαν και αυτον και κανουν  ενα κομμα, εγω θα τον ψηφισω. Επειδη δε γουσταρω, και μονο, να βλεπω τους προηγουμενους να μιλανε.
Τους συχαινομαι. ΟΛΟΥΣ.
κάνε μας την χάρη να μην ξαναψηφίσεις ποτέ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Σε οποιαδηποτε εργασια η τεχνικες της παρουσιασης ειναι το α και το ω
Καθε προιον πλασαρεται μεσα απο μια καλη παρουσιαση ....

Το αν ειναι καλο το προιον, η η εργασια .... ειναι αλλου παπα ευαγγελιο

Η παρουσιαση δεν μου λεει κατι ..... περιμενες να σου πει κατι διαφορετικο ?

Την βουλευτικη ασυλια γιατι δεν την καταργουν, αφου ειναι τοσο δικαιοι ?

Η εκφραση μπισνες πλαν δεν ειναι τυχαια .....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τελικά σαν λαός τι θέλουμε; την ουσία ή το πως παρουσιάζονται οι καταστάσεις;

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Μλπα μπλα μπλα μπλα....κουραστηκα να ακουω παπαρατζες και λογια μονο.Θελω πραξεις ρε κουφαλες..Να μου πεις δεν βλεπεις πραξεις ρε μαλακα?
Το οτι σε γαμανε δεν θεωρηται πραξη?Σωστο και αυτο..αλλα τουλαχιστον σταματηστε το γαμησι,εχω αρχισει και ποναω τελευταια και δεν ξερω που θα φτασω και το τι θα κανω! :headbang:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
ο συγκεκριμενος ηταν στελεχος στην κυβερνηση σημιτη και σεφ στα ψευτικα οικονομικα μαγειρεματα ωστε να μπει η χωρα στην ΕΕ.
Ισως και στο σκανδαλο του χρηματιστηριου διοτι χρονικα συμπιμπτει.
Τον βαλανε μπροστα να κανει τη βρωμοδουλεια που εχει κανει και στο παρελθον με επιτυχια.
Παντως αυτο με το αριστερο φρυδι καλο :grin: να ξερουμε ποιος η ποια μας λεει ψεμματα στα μουτρα μας 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εχω την ευτυχια, η οικονομικη μου κατασταση να εξαρταται μονο απο τον εαυτο μου και οχι απο το κρατος.

θα ψηφιζα οποιονδηποτε δεν υποσχοταν, δεν εκλεβε, δεν διοριζε και δεν μου ζητουσε να πληρωσω εγω τα ανωτερω.

Αυτον που θα αγοραζα το υποβρυχιο 100 και οχι200. αυτον που πριν γινει υπουργος, ειχε παει στο 4 seasons τηε ΝΥ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ. Που ειχε μερσεντες απο ΠΡΙΝ. Που εμαθε να τρωει ΑΠΟ ΠΡΙΝ (να πιανει πιρουνι και μαχαιρι εννοω).

Τα στοιχειώδη. Τα οποία εδώ θεωρούμε... εξωγήινα

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Αν ομως βρει αλλους 10 σαν και αυτον και κανουν  ενα κομμα, εγω θα τον ψηφισω. Επειδη δε γουσταρω, και μονο, να βλεπω τους προηγουμενους να μιλανε. Τους συχαινομαι. ΟΛΟΥΣ.

Ωραια! Παντρεψου τον.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Αν ομως βρει αλλους 10 σαν και αυτον και κανουν  ενα κομμα, εγω θα τον ψηφισω. Επειδη δε γουσταρω, και μονο, να βλεπω τους προηγουμενους να μιλανε. Τους συχαινομαι. ΟΛΟΥΣ.
Για ολα τα παραπανω που αναφερεις, ποσο ανωμαλος πρεπει να ειναι ενας εγκεφαλος, για να θελει και αλλους 10 εντεταλμενους προδοτες, για να τους ψηφισει ???

Το μονο, που ισως μας σωσει, ειναι η αντιδραση του λαου !!!

OP
OP
E

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Για ολα τα παραπανω που αναφερεις, ποσο ανωμαλος πρεπει να ειναι ενας εγκεφαλος, για να θελει και αλλους 10 εντεταλμενους προδοτες, για να τους ψηφισει ???

Το μονο, που ισως μας σωσει, ειναι η αντιδραση του λαου !!!

Ποιος λαος, αγαπητε?

οι 1.000.000 δορισμενοι στο κρατος?
οι φοροφυγαδες με τις βιλες και τα καγιεν?
οι ιδιοκτητες των σκαφων απο το σουνιο μεχρι τον πειραια?
αυτοι που παρακαμπτουν ουρες?
οι θυροροι των ΔΕΚΟ με τα 85.000 μισθο?
το ΠΑΜΕ?
αυτοι που πετανε το τσιγαρο στο δρομο και το αλουμινιο του κρουασαν στην παραλια?
οι γιατροι και οι εφοριακοι με το φακελακι?
αυτοι που κτιζουν αυθαιρετα?

Γιατι αυτος ειναι μεγαλος μερος του  ΄΄κυριαρχου λαου''. Του οποιου αξιζει, ναα μπει στα σκατα και να  μην ξεμυτισει ποτε.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος λαος, αγαπητε?

το ΠΑΜΕ?
αυτοι που πετανε το τσιγαρο στο δρομο και το αλουμινιο του κρουασαν στην παραλια?
οι γιατροι και οι εφοριακοι με το φακελακι?
αυτοι που κτιζουν αυθαιρετα?

Γιατι αυτος ειναι μεγαλος μερος του  ΄΄κυριαρχου λαου''. Του οποιου αξιζει, ναα μπει στα σκατα και να  μην ξεμυτισει ποτε.

συμφωνω απολυτα .

εδω θα διαφωνησω . θα τα χαρακτηριζα απλα επαρκη .
η χθεσινη ηταν μια περισταση που θα επρεπε , κατα την γνωμη μου , να επιχειρησει να συνδεσει συναισθηματικα με τον λαο να τον εμπνευσει , εστω και λιγο .
σε αυτο απετυχε . εμενα μου εδωσε την εντυπωση πως μιλουσε ρομποτ και οχι ανθρωπος .
μια συγκριση με το διαγγελμα του ριγκαν οταν επεσε το τζαλεντσερ ( δεν μπορω να βρω κατι αλλο παρομοιο ) - η μερα με την νυκτα .

και κατι τελευταιο για την ομιλια . ηταν κλεισιμο αυτο ? εκει μου τα χαλασες κυριε παπαδημο . η παρουσιαση δεν ειναι για τον παρουσιαστη , αλλα για το ακροατηριο . ιδιως το τελειωμα . presentation 101 .

αυτια τα ολιγα .

OP
OP
E

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
συμφωνω απολυτα .

εδω θα διαφωνησω . θα τα χαρακτηριζα απλα επαρκη .
η χθεσινη ηταν μια περισταση που θα επρεπε , κατα την γνωμη μου , να επιχειρησει να συνδεσει συναισθηματικα με τον λαο να τον εμπνευσει , εστω και λιγο .
σε αυτο απετυχε . εμενα μου εδωσε την εντυπωση πως μιλουσε ρομποτ και οχι ανθρωπος .
μια συγκριση με το διαγγελμα του ριγκαν οταν επεσε το τζαλεντσερ ( δεν μπορω να βρω κατι αλλο παρομοιο ) - η μερα με την νυκτα .

και κατι τελευταιο για την ομιλια . ηταν κλεισιμο αυτο ? εκει μου τα χαλασες κυριε παπαδημο . η παρουσιαση δεν ειναι για τον παρουσιαστη , αλλα για το ακροατηριο . ιδιως το τελειωμα . presentation 101 .

αυτια τα ολιγα .

πιστευω οτι η ομιλια δεν θα μπορουσε να ειναι συναισθηματικη. Διοτι δεν υπαρχει ερισμα συναισθηαμτικο του ιδιου με το λαο. Ειναι ο ανθρωπος τετοις. δεν του βγαινει συναισθημα. και γαιτι να του βγει?

δεν πιστευω οτι βγηεκε στο γυαλι για να πεισει. δεν ειχε και λογο. αλλοι θα ψηφισουν. μια παραθεση των γεγονοτων εκανε, οπως ειχε συνιθισει να κανει καλα στη  επαγγελματικη του ζωη.

απο τον ''συγκινημενο'' σαμαρα, τον ''αγανακτισμενο'' καρατζαφερη ή τον ''δακρυσμενο'' γιωργακη, 1000 φορες το ρομποτ

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ποιος λαος, ταχυτατε?

το ΠΑΜΕ?

Γιατι αυτος ειναι μεγαλος μερος του  ΄΄κυριαρχου λαου''. Του οποιου αξιζει, ναα μπει στα σκατα και να  μην ξεμυτισει ποτε.
To 1.000.000 διορισμενοι, που εχασαν το40% του μισθου τους και θα χασουν και αλλα !!!
Οι φοροφυγαδες, που εκμεταλευτηκαν το υπαρχον, φορολογικο μας συστημα !!!
Για τους βαρκαρηδες, ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι μαζι μας !!!
Ολοι ειναι βιαστικοι στην Ελλαδα, ελπιζω να καταλαβαινεις !!!
Δειξε μου μια μισθοδοσια, των 85000 ευρω για θυρωρο, οπως τον αποκαλεις εσυ σε ΔΕΚΟ !!!
ΠΑΜΕ αλλα που ΠΑΜΕ ???
Τα σκουπιδια, ειναι σκουπιδια και πρεπει να τα πεταμε εκει που πρεπει, αλλα μην περιμενεις απο την μια ημερα στην αλλη, να αποκτησουμε ολοι μας οικολογικη συνειδηση. Η οικολογια ξεκιναει απο την μικρη ηλικια, ελπιζω οτι οι παραλιες μας δεν θα εχουν μπουκαλια, αλουμινια, τσιγαρα και οτι αλλο πεταμε στους δρομους, στις παραλιες, στο δασος, ακομα και στην θαλασσα !!!
Ο απλος λαος, εδω και χρονια ειναι στα σκατα, οσο για τους αλλους, μπορει απλα να τα μυρισουν αλλα ποτε δεν θα τα πατησουν, ποσο μαλιστα να μπουν μεσα σε αυτα !!!

Αλλα για να μην ξεχναμε, πισω εχει αραδα την ουρα !!!

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825

αλήθεια πως θα βρεθεί ένας τέτοιος άνθρωπος όταν για να εκλεγεί κανείς θα πρέπει να κάνει λαμογιές...;;;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
να διορίσει, τα υποσχεθεί ψέμματα, να δανειστεί χρήματα από τράπεζες και να μην τα εποστρέψει ποτέ, να κάνει κάτι αντίστοιχο με ιδιώτες χορηγούς που θα τον έχουν στο χέρι ανά πάσα στιγμή...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

ασχετως πιθανων ιδεολογικων μας διαφορων καταλαβαινω τι θελεις να πεις απολυτα.....αποζητας ενα ξεχασμενο ειδος πολιτικου στην ελλαδα,του ευπατριδη και τεχνοκρατη μαζι......εναν σπουδαγμενο εκπροσωπο της αστικης ταξης με πτυχια και περγαμηνες σε αποτελεσματικη διαχειριση μια επιχειρησης οπως ειναι και το κρατος.....απο πλευρας αστικης ταξης νομιζω ειναι πραγματι η προσφοροτερη επιλογη.....για το προλεταριατο βεβαια ισως να ειναι κολαφος..... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom