Νέα

Premier league

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1personanongrata
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος θα τερματισει πρωτος στην Premier League(10-11)

• Αρσεναλ

Ψήφοι: 30 9,1%
  • Μαντσεστερ

Ψήφοι: 73 22,2%
  • Τσελσι

Ψήφοι: 47 14,3%
  • Λίβερπουλ

Ψήφοι: 92 28,0%
  • Μάντσεστερ Σίτυ

Ψήφοι: 70 21,3%
  • Τόττεναμ

Ψήφοι: 17 5,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    329

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αυτός ο Ρότζερς είναι ΗΡΩΑΣ. Να βλέπεις σχεδόν σε κάθε ματς τους 2 κεντρικούς αμυντικούς να κάνουν λάθη επιπέδου Γ Εθνικής Ελλάδος και να ξέρεις ότι δε μπορείς να κάνεις τίποτα απαιτεί ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αντοχή και στομάχι.
Το ματς δε τ είδα, αλλά από τα 15λεπτα με τις φάσεις του αγώνα που είδα τραβούσα μαλλιά. Από που ν αρχίσω; Από τον Τουρέ; 3ο αυτογκολ έχει βάλει ο άνθρωπος. Έχει στερήσει βαθμούς στην ομάδα. Ειδικά αυτό πριν 2 αγωνιστικές. Αυτή τη στιγμή θα μπορούσαμε να είμαστε στο -1 από την κορυφή αν δεν έκανε τη γκέλα στο ματς με τη Γουεστ Μπρομ. Πάλι καλά χθες που το λάθος του δε στέρησε τη νίκη από την ομάδα. Η προσπαθειά του ν απομακρύνεί πρέπει να είναι για σεμινάριο αποφυγής. Λάθος τοποθέτηση σώματος, λάθος κίνηση του ποδιού ΟΛΑ λάθος και γκολ για τους αντιπάλους
Αμ αυτός ο Σκτρλ; Εκεί που πριν από 3 μέρες ήταν από τους κορυφαίους ξαναγύρισε στον παλιό κακό Σκτρλ που έχουμε συνηθίσει. Ρότζερς σε παρακαλώ, και όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί Λιβερπουλιαν. Το καλοκαίρι ΑΠΑΛΑΞΕ μας από τη παρουσία του. Δε μπορεί το παλικάρι. Γέμισμα της Φούλαμ, αντίδραση που δε θα έκανε ούτε 18χρονος παίκτης και ένα πολύ εύκολο γκολ για του αντιπάλους.
Πάλι καλά που είχαμε τον αρχηγό. Πολύ καλό παιχνίδι. Και ασίστ (9η και συνεχίζει), και να βοηθάει όσο μπορεί την κωμική μας άμυνα και γκολ με πέναλντι στο 91 δίνοντας τη νίκη στην ομάδα μια νίκη που μας φέρνει κοντά στη κορυφή και γι να μη κρυβόμαστε μας κάνει κλείνουμε το μάτι ΣΤΗ κορυφή. Αν μόνο τον χειμώνα είχαμε πάρει ΕΝΑΝ αμυντικό της προκοπής........

Υ.Γ Για το ματς ¨Αρσεναλ - Μαν Γιουν. Όταν δε μπορείς ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ σου να κερδίσεις τη μικρομεσαία Μαν Γιουν ουσιαστικά αυτοκτονείς όσο αφορα την υπόθεση τίτλος. Ειλικρινά περίμενα νίκη της Άρσεναλ (εύκολη ή δύσκολη). Βέβαια απ ότι διαβάζω η Μαν Γιουν είχε έναν εξαιρετικό Ντε Χέα.
Παρόλα αυτά .........................................

ΣΤΟ -11 ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Ελάτε πέστε μου τώρα ότι η Μαν Γιουν θα τερματίσει ΠΑΝΩ από τη Λιβερπουλάρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Από που ν αρχίσω; Από τον Τουρέ; 3ο αυτογκολ έχει βάλει ο άνθρωπος. Έχει στερήσει βαθμούς στην ομάδα. Ειδικά αυτό πριν 2 αγωνιστικές. Αυτή τη στιγμή θα μπορούσαμε να είμαστε στο -1 από την κορυφή αν δεν έκανε τη γκέλα στο ματς με τη Γουεστ Μπρομ. Πάλι καλά χθες που το λάθος του δε στέρησε τη νίκη από την ομάδα. Η προσπαθειά του ν απομακρύνεί πρέπει να είναι για σεμινάριο αποφυγής. Λάθος τοποθέτηση σώματος, λάθος κίνηση του ποδιού ΟΛΑ λάθος και γκολ για τους αντιπάλους

:2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
URL]]

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Αυτός ο Ρότζερς είναι ΗΡΩΑΣ. Να βλέπεις σχεδόν σε κάθε ματς τους 2 κεντρικούς αμυντικούς να κάνουν λάθη επιπέδου Γ Εθνικής Ελλάδος και να ξέρεις ότι δε μπορείς να κάνεις τίποτα απαιτεί ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αντοχή και στομάχι.
Το ματς δε τ είδα, αλλά από τα 15λεπτα με τις φάσεις του αγώνα που είδα τραβούσα μαλλιά. Από που ν αρχίσω; Από τον Τουρέ; 3ο αυτογκολ έχει βάλει ο άνθρωπος. Έχει στερήσει βαθμούς στην ομάδα. Ειδικά αυτό πριν 2 αγωνιστικές. Αυτή τη στιγμή θα μπορούσαμε να είμαστε στο -1 από την κορυφή αν δεν έκανε τη γκέλα στο ματς με τη Γουεστ Μπρομ. Πάλι καλά χθες που το λάθος του δε στέρησε τη νίκη από την ομάδα. Η προσπαθειά του ν απομακρύνεί πρέπει να είναι για σεμινάριο αποφυγής. Λάθος τοποθέτηση σώματος, λάθος κίνηση του ποδιού ΟΛΑ λάθος και γκολ για τους αντιπάλους
Αμ αυτός ο Σκτρλ; Εκεί που πριν από 3 μέρες ήταν από τους κορυφαίους ξαναγύρισε στον παλιό κακό Σκτρλ που έχουμε συνηθίσει. Ρότζερς σε παρακαλώ, και όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί Λιβερπουλιαν. Το καλοκαίρι ΑΠΑΛΑΞΕ μας από τη παρουσία του. Δε μπορεί το παλικάρι. Γέμισμα της Φούλαμ, αντίδραση που δε θα έκανε ούτε 18χρονος παίκτης και ένα πολύ εύκολο γκολ για του αντιπάλους.
Πάλι καλά που είχαμε τον αρχηγό. Πολύ καλό παιχνίδι. Και ασίστ (9η και συνεχίζει), και να βοηθάει όσο μπορεί την κωμική μας άμυνα και γκολ με πέναλντι στο 91 δίνοντας τη νίκη στην ομάδα μια νίκη που μας φέρνει κοντά στη κορυφή και γι να μη κρυβόμαστε μας κάνει κλείνουμε το μάτι ΣΤΗ κορυφή. Αν μόνο τον χειμώνα είχαμε πάρει ΕΝΑΝ αμυντικό της προκοπής........

Υ.Γ Για το ματς ¨Αρσεναλ - Μαν Γιουν. Όταν δε μπορείς ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ σου να κερδίσεις τη μικρομεσαία Μαν Γιουν ουσιαστικά αυτοκτονείς όσο αφορα την υπόθεση τίτλος. Ειλικρινά περίμενα νίκη της Άρσεναλ (εύκολη ή δύσκολη). Βέβαια απ ότι διαβάζω η Μαν Γιουν είχε έναν εξαιρετικό Ντε Χέα.
Παρόλα αυτά .........................................

ΣΤΟ -11 ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Ελάτε πέστε μου τώρα ότι η Μαν Γιουν θα τερματίσει ΠΑΝΩ από τη Λιβερπουλάρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/sitefiles_2014-02/kolotoure.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Α γαμήσου ρε παπάρα, μου βγήκε ο καφές από τη μύτη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Καθομαι χτες το βραδυ και βλέπω την Λιβερπουλ... Ειμαστε στο 1-1, η ομαδα πιεζει , εχει την μπαλα εχει κανει (ακομα 1) δοκάρι ο Σοαρες.Γενικα εχεις την εντυπωση οτι ειναι θέμα χρόνουν να μπει το 2ο και να παρουμε το 3ποντο. Και εκει κανει την μαλακια ο Σκρτελ.
Σιχτιριζω , τσαντιζομαι , λέω παει.. το πολυ να παρουμε το χ και φορτωνω. Εκεινη την στιγμη , σκεφτομαι τι θα σουρει αυριο ο Γρηγορης στον Σκρτελ και μου φευγουν ολα , θυμος , νευρα .... και γελάω :2funny:

Γκολαρα ο Κουτινιο στο 2-2. Μεγαλη υποθεση αυτο το γκολ. Ολη η ομαδα βγηκε να τα δωσει ολα για να παρει το ματς. Ρισπεκτ και στον αρχηγο. Θελει να τα εχεις καντάρια οταν βαρας πεναλτι στις καθυστερησεις.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καθομαι χτες το βραδυ και βλέπω την Λιβερπουλ... Ειμαστε στο 1-1, η ομαδα πιεζει , εχει την μπαλα εχει κανει (ακομα 1) δοκάρι ο Σοαρες.Γενικα εχεις την εντυπωση οτι ειναι θέμα χρόνουν να μπει το 2ο και να παρουμε το 3ποντο. Και εκει κανει την μαλακια ο Σκρτελ.
Σιχτιριζω , τσαντιζομαι , λέω παει.. το πολυ να παρουμε το χ και φορτωνω. Εκεινη την στιγμη , σκεφτομαι τι θα σουρει αυριο ο Γρηγορης στον Σκρτελ και μου φευγουν ολα , θυμος , νευρα .... και γελάω :2funny:

Γκολαρα ο Κουτινιο στο 2-2. Μεγαλη υποθεση αυτο το γκολ. Ολη η ομαδα βγηκε να τα δωσει ολα για να παρει το ματς. Ρισπεκτ και στον αρχηγο. Θελει να τα εχεις καντάρια οταν βαρας πεναλτι στις καθυστερησεις.
Πάλι καλά που δε το είδα το ματς (ξεκινούσε 4 ώρα το πρωί τοπική Κίνας) Από τα γαμοσταυρίδια τόσο στον Τουρέ όσο και στον Σκτρλ θα με είχαν απελάσει από τη Κίνα.

Θεωρώ ότι ΟΙ φάσεις του παιχνιδιού είναι η πάσα του αρχηγού με το εξωτερικό στον Σταριτζ. Και όσο έβλεπα και το σπριντ του παικταρά έτριβα τα μάτια μου και έλεγα πόσο πίσω είμαστε ρε πούστη μου. Ο τύπος πριν 2-3 μήνες είχε έναν σοβαρό τραυματισμο στον αστράγαλο και έτρεχε σα το σκυλί. Και ωραίο πλασέ. Παίκτης που πριν από 2 χρόνια τον πήραμε με 12εκ ευρώ (αν δε κάνω λάθος που για τα δεδομένα της Αγγλίας είναι ΨΙΧΟΥΛΑ) τώρα πρέπει να κοστολογείται πάνω από 50 (αν κάνει 45 ο Μάτα). Όσο και το γκολ του Κουτίνιο που μέσα από 3 αντιπάλους έκανε ένα πολύ τεχνικό σουτ (επίσης παίκτης που κόστισε στην ομάδα 10εκ ευρώ. Κοινώς ΤΙΠΟΤΑ)

Αν η ομάδα μπορεί να πάει στο ντέρμπι με τη Μαν Γιουν χωρίς απώλειες τότε πιστεύω πως ΑΝ τα δώσει όλα στο ματς με στο Τράφορντ ΜΠΟΡΕΙ (ΜΠΟΡΕΙ ΛΕΩ) στη 30η αγωνιστική να είμαστε και 3οι (για να μη πω 2οι και πείτε ότι τα παραλέω)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Η αλήθεια είναι ότι ούτε και εγώ θυμάμαι τον αρχηγό να βγάζει τη μπλούζα του και να πανυγυρίζει. Γενικά δε κάνει εξαλοσίνες.
Είχα πει παλιότερα ότι με τον αρχηγό μέσα  Λίβερπουλ κερδίζει σ εμπειρία αλλά χάνει σε ταχύτητα. Με τη νέα του θέση (πιο κοντά στην άμυνα) ουσιαστικά αυτό έπαψε ν υπάρχει. Η άμυνα με το που παίρνει μπάλα (αν δε κάνει καμιά μαλακία ο Κόλος και ο Σκτρλ και τη μαζεύουμε από τα δίχτυα) πάει πρώτα στον αρχηγό ο οποίος ή προσπαθεί να βρει με τη μία τον Κουτίνιο (που έχει την 35αρα κάθετη πάσα) ή προσπαθεί ο ίδιος (με τη πολύ καλή πάσα που έχει) να τη περάσει αυτός με τη μια στην επίθεση (όπως χθες πχ)

Ελπίζω μια μέρα να μπορέσω να ξαναπάω στο ναό της Αγγλίας (κάθε χώρα τελικά έχει και το ναό της) και να δω τον αρχηγό μια τελευταία φορά πριν κρεμμάσει τη φανέλα

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Καθε ομαδα χρειάζεται εναν πραγματικό αρχηγο για τα δυσκολα. Δεν εχει σημασια αν ειναι ο καλυτερος παικτης παντα σε ταχυτητα-δυναμη-τεχνικη. Δες περιπτωση Πουγιολ στην Μπαρτσελόνα. Δεν θα μπορουσαν να ειχαν αγορασει εναν καλυτερο αμυντικο εδω και χρόνια? Ειναι ομως ο αρχηγος τους.

Δεν μπορω ομως να μην σκεφτομαι πως θα ηταν τα πραγματα αν σε αυτην ομαδα ,ειχαμε τον Τζεραλντ που σηκωσε το Τσουλου. :'(

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Καθε ομαδα χρειάζεται εναν πραγματικό αρχηγο για τα δυσκολα. Δεν εχει σημασια αν ειναι ο καλυτερος παικτης παντα σε ταχυτητα-δυναμη-τεχνικη. Δες περιπτωση Πουγιολ στην Μπαρτσελόνα. Δεν θα μπορουσαν να ειχαν αγορασει εναν καλυτερο αμυντικο εδω και χρόνια? Ειναι ομως ο αρχηγος τους.

Δεν μπορω ομως να μην σκεφτομαι πως θα ηταν τα πραγματα αν σε αυτην ομαδα ,ειχαμε τον Τζεραλντ που σηκωσε το Τσουλου. :'(
Πιστεύω οτι αυτή την στιγμή οι αρχηγοί με την μεγαλύτερη επιρροή στις ομάδες τους είναι ο Τζέραρντ και ο Τόττι.....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πιστεύω οτι αυτή την στιγμή οι αρχηγοί με την μεγαλύτερη επιρροή στις ομάδες τους είναι ο Τζέραρντ και ο Τόττι.....
Ναι. Γιατί είναι παίκτες που παίζουν απο μικρά παιδιά στις ομάδες τους. Είναι αυτό που λέμε "σημαίες" και όταν έρθει η ώρα να κρεμάσουν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια θα είναι ένα τέλος εποχής για τις ομάδες τους. Όπως ήταν πχ για τη Γιούβε όταν ο Ντελ Πιέρο έφυγε

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
Πολύ ενδιαφέρων αυτό που γίνετε στην Αγγλια,οι μεγάλες γκελάρουν και δεν μπορούν να ξεφύγουν η μια απο την άλλη και οι μικρές παίζουν σαν να μην υπάρχει αυριο,πρωτάθλημα για άραγμα καναπε,μπράβο σε όλους τους ποδοσφαριστές της premier League,ευχαριστιομαστε να τους βλέπουμε να έχουνε όλοι την υγειά τους

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πολύ ενδιαφέρων αυτό που γίνετε στην Αγγλια,οι μεγάλες γκελάρουν και δεν μπορούν να ξεφύγουν η μια απο την άλλη και οι μικρές παίζουν σαν να μην υπάρχει αυριο,πρωτάθλημα για άραγμα καναπε,μπράβο σε όλους τους ποδοσφαριστές της premier League,ευχαριστιομαστε να τους βλέπουμε να έχουνε όλοι την υγειά τους
Πραγματικά φέτος ο μόνος που λείπει είναι ο Τσίχλας!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ποια λες οτι θα το σηκώσει?
Πίστευα Άρσεναλ, αλλά στον δεύτερο γύρο με απογοητεύει....βλέπω Τσέλσι....και το ένστικτο μου λέει οτι η Λίβερπουλ μπορεί να πιάσει 3η θέση....η Σίτυ δεν με τρελαίνει ιδιαίτερα, δεν μου αρέσει το γεγονός οτι την παρουσιάζουν λες και είναι η δευτέρα παρουσία.....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γι αυτό είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ πρωτάθλημα στον κόσμο. Στη Γερμανία πχ είναι πλέον ΞΑΝΑ υπόθεση μιας ομάδας. Στην Ισπανία μετά από πολλά χρόνια (ίσως δεκαετία) υπάρχει μια ομάδα που δείχνει ικανή να σπάσει το δίπτυχο Μπάρτσα-Ρεάλ. Στην Ιταλία από Νοέμβρη ξέρεις ότι θα το πάρει η Γιουβε και απλά βλέπεις για να δεις ποιος θα τερματίσει δευτεροτριτοτεταρτος. Στη Γαλλία φέτος γίνεται λίγο πανικός. Στην Αγγλία αυτή τη στιγμή η πρώτη από τη τέταρτη ομάδα απέχουν 4 βθμούς. Και από κοντά είναι και η 5ή και 6η. Και δε μπορείς να είσαι σίγουρος για σχεδόν κανένα παιχνίδι.
Οι Άγγλοι το 90 όταν αποφάσισαν να πουλήσουν ΣΩΣΤΑ το προϊόν τους το έκαναν σεμιναριακά.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πίστευα Άρσεναλ, αλλά στον δεύτερο γύρο με απογοητεύει....βλέπω Τσέλσι....και το ένστικτο μου λέει οτι η Λίβερπουλ μπορεί να πιάσει 3η θέση....η Σίτυ δεν με τρελαίνει ιδιαίτερα, δεν μου αρέσει το γεγονός οτι την παρουσιάζουν λες και είναι η δευτέρα παρουσία.....
Μέχρι πριν από 2 παιχνίδια για να μη πω ακόμα και μετά τη βαριά ήττα από την Λίβερπουλ είχα πρώτο φαβρί την Άρσεναλ. Αλλά όταν δε μπορείς να κερδίσεις ΑΥΤΗ την Μαν Γιουν στην ΕΔΡΑ σου τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. Πάντως αν δε κάνω λάθος έχει εύκολο πρόγραμμα για τ επόμενα 4-5 παιχνίδια. Αν μπορέσει και βρει τη σταθερότητά της θα ξαναμπεί δυνατά. Από την άλλη ο Μου τ έκανε το θαύμα του με τον Μάριτς που πήρε. Πολυεργαλίο. Ενίσχυσε το κέντρο του, πήρε και 45μυριάκια για τα καλοκαιρινά ψώνια. Αν και σχετικά γερασμένη ομάδα είναι ντάι χαρντ. Παρόλα αυτά και αυτή έκανε το στραβοπάτημά της. Για τη Σίτυ τ έχω πει. Εντός έδρας ΕΙΝΑΙ η δευτέρα παρουσία. Εκτός έδρας είναι σα την άλλη ομάδα του Μαντσεστερ (ξέρετε δα μη το ξαναγράφω). Γι αυτό λέω ότι ΜΠΟΡΕΙ η Λίβερπουλ σε 4-5 αγωνιστικές να είναι 3η και να γλυκοκοιτάει και τη δεύτερη θέση. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ τώρα θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
chelsea-fc-club.jpg

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
878
Πόντοι
6.755
H επομενη έχει,Τσελσι-Εβερτον,Αρσεναλ-Σαντερλαντ,Λιβερπουλ.Σουονσι,Σιτυ-Στοουκ.Κολαση.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
H επομενη έχει,Τσελσι-Εβερτον,Αρσεναλ-Σαντερλαντ,Λιβερπουλ.Σουονσι,Σιτυ-Στοουκ.Κολαση.
Ειδικά το Τσέλσι-Έβερτον είναι φωτιά....αυτό είναι πρωτάθλημα μεγάλε, όχι τα γατάκια εδώ πέρα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom