Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    375

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.911
Πόντοι
28.246
Mου τις είπε ο γαμιάς σου τις ατάκες που λέω.
Δεν ήθελα να σε εκθέσω αλλά πήγαινες γυρεύοντας.
Εγώ επειδή δεν γαμάω πουστράκια δεν σας γαμώ αλλά αντί εμού στέλνω μαύρους επιβήτορες τύπου ΝΑΝ. Αλλά και λευκούς, ξέρεις ποιον.
Δεν με ακούς όμως και δεν βλέπω τα φιλαράκια σου να σε υποστηρίξουν. Σε άφησαν να τρως τις καρπαζιές μία μία. Καμία αλληλεγγύη
Κάνε νανάκια τωρα σαν καλό και χαζό παιδάκι.
Ειχες δεν ειχες ρε μαλακισμενε, παλι στον Ναν και τον Σλουκα το πηγες. Εχεις κατι αλλο να πεις ή τζαμπα ασχολούμαι μαζι σου;
Ποσο χρονων εισαι ρε βλαμμενο; Συνηθως οι πιτσιρικάδες τους αρεσουν τα μιλφονια.
Συνεχισε να χαιδευεσαι, μαλακα. Αντε, να σου κανω την χαρη, πες την τελευταια κουβεντα και τραβα στον διάολο.

Τελευταία τροποποίηση:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
185
Like
23.168
Πόντοι
32.478
Ειχες δεν ειχες ρε μαλακισμενε, παλι στον Ναν και τον Σλουκα το πηγες. Εχεις κατι αλλο να πεις ή τζαμπα ασχολούμαι μαζι σου;
Ποσο χρονων εισαι ρε βλαμμενο; Συνηθως οι πιτσιρικάδες τους αρεσουν τα μιλφονια.
Σηνεχισε να χαιδευεσαι, μαλακα. Αντε, να σου κανω την χαρη, πες την τελευταια κουβεντα και τραβα στον διάολο.
Με ρώτησες και σου απάντησα αλλά που μυαλό να καταλάβεις.
Με ρώτησες ποιος μου λέει τις ατάκες και σου απάντησα ο γαμιάς σου.
Μου είπες οτι μας γαμάς όλους και σου είπα ότι εγώ όχι , αλλά θα στείλω τον ΝΑΝ που έχει την τεχνογνωσία μετά από τόσες φορες που σας έχει ξεσκίσει. Και την έχει και μεγαλύτερη από εμένα.
Ερωτάς απαντάω, ετσι πάει.
Τα υπόλοιπα τα ακουω βερεσε, γιατί από τις τάπες που σου έχω ρίξει έχεις χαζέψει.
Επίσης επαναλαμβάνεις με χρονοκαθυστέρηση αυτά που σου λέω πρώτος. Σου έγραψα ότι τέτοιες μαλακίες γράφουν τα δεκαπεντάχρονα και μετά από δυο τρία ποστ με ρωτάς πόσο χρονων είμαι και ότι στους πιτσιρικάδες αρέσουν τα μιλφόνια.
Κι εμένα μου αρέσουν τα μιλφόνια κι ας μην είμαι πιτσιρικάς είμαι όμως milfomaniac.
Αν θές να μιλήσεις λοιπόν σοβαρά , μίλα και όταν γράφω αν μπορείς απάντησε σε αυτά που λέω και όχι ότι σου κατέβει στο σκατοκέφαλο . Με το να ποστάρεις κάτουρα , σκατά και να γελάτε μεταξύ σας τρεις τέσσερις περιορισμένης νοημοσύνης μεσήλικες, ενώ παινεύεται ο ένας τον άλλον νομίζοντας ότι μας κάνατε τα μούτρα κρέας αποδεικνύει το πόσο καρνάβαλοι είστε , όλον τον χρόνο όμως και όχι μόνο τις Απόκριες.
Φυσικά και όλοι οι χαζοί είναι ευπρόσδεκτοι στον νήμα μας γιατι μας κάνουν και γελάμε και το γέλιο είναι ζωή.
Σας ευχαριστούμε ολόψυχα .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.911
Πόντοι
28.246
Μεθύστακα............... Κόψε το πιώμα
Τελικα εσυ εχεις βαρυ χερι. Αργησα αλλα το κατάλαβα. Σε υποτιμησα. Με πηρε από κάτω με ολες τις βαριες κουβεντες μου εσουρες, ηπια 2-3.... 5-6... 8-9...12-14 δεν ξερω κι εγω ποσα ποτηρακια παραπανω, τα ανακάτεψα κιολας, Βότκες, Ουισκια, κρασια και να τα αποτελέσματα. Ανακατευτηκε το στομαχι μου και κοντευω να σκασω.

Καθαρισε μολις μπεις στο νημα. Με χλωρινη.

1cea53d0c0e5e521874afb3f00cca663.jpg

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.331
Πόντοι
3.446
όπως έγραψα και στο νήμα των αεκτζήδων, αυτά είναι τα αποτελέσματα για τις ομάδες που δεν έχουνε διοίκηση...
(παίρνει κι εμάς η μπάλα)
ούτε ιδιαίτερα καλύτερους παίχτες έχουν οι γαύροι (έχουν αλλά δεν είναι αυτή η διαφορά που έδειξε το σκορ), ούτε (σίγουρα) καλύτερο προπονητή από τα χανούμια.
τα πάντα όμως ξεκινούν από "τον έχων το γενικό πρόσταγμα".
κι εκεί γάμησέ τα

μόνο θετικό ότι η αγέλη θα βρει καταφύγιο για λίγες μέρες σε άλλο νήμα.
Μάγκι πιάσε σφουγγαρίστρα να φέρω το λάστιχο...

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
37.484
Πόντοι
22.936
Καλημέρα παιδιά :hi:

Υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά , δεν έχει τελειώσει τίποτα :coffee:

:piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.911
Πόντοι
28.246
όπως έγραψα και στο νήμα των αεκτζήδων, αυτά είναι τα αποτελέσματα για τις ομάδες που δεν έχουνε διοίκηση...
ούτε ιδιαίτερα καλύτερους παίχτες έχουν οι γαύροι (έχουν αλλά δεν είναι αυτή η διαφορά που έδειξε το σκορ), ούτε (σίγουρα) καλύτερο προπονητή από τα χανούμια.
κι εκεί γάμησέ τα

Σκέψου πιο θετικά, Τζον Τζον.
Εσείς έχετε και έναν Σλούκα να παρηγορηθείτε όταν βλέπετε τα δυσκολα. Η ΑΕΚ δεν έχει.

IMG_20250227_084037.png

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.246
Πόντοι
736
κι εκεί γάμησέ τα

Μάγκι πιάσε σφουγγαρίστρα να φέρω το λάστιχο..
Ας πουμε οτι θα εισαι ο ευαίσθητος της κερκίδας μπας και γλιτώσεις τον κωλο σου (που αν το συνεχίσεις δεν το βλεπω):coffee:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.246
Πόντοι
736
Τι εχουμε σημερα μονο 2 μουνοπανα απο τον Πειραιά ..αστα να μαζευτουν:coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.844
Πόντοι
15.931
Καλημέρα παιδιά :hi:

Υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά , δεν έχει τελειώσει τίποτα :coffee:

:piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss:
βλεπω καλε μου φιλε οτι σας εχει πονεσει τοσο πολυ ο τουρκος που την αεκ κερδιζετε εδω ερχεστε για ξεφτυλικι......
giphy.gif

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.115
Πόντοι
2.606
κι εκεί γάμησέ τα

το πιστευεις αυτο?

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.246
Πόντοι
736
Τι μαθαμε μεχρι τωρα ? οτι ο γαυρος φωραει το ιδιο σοβρακο για χρονια ..το λεμε οτι ξεβρακωτα ειναι ποιο ομορφα ...αλλα δε:coffee:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
185
Like
23.168
Πόντοι
32.478
Τελικα εσυ εχεις βαρυ χερι. Αργησα αλλα το κατάλαβα. Σε υποτιμησα. Με πηρε από κάτω με ολες τις βαριες κουβεντες μου εσουρες, ηπια 2-3.... 5-6... 8-9...12-14 δεν ξερω κι εγω ποσα ποτηρακια παραπανω, τα ανακάτεψα κιολας, Βότκες, Ουισκια, κρασια και να τα αποτελέσματα. Ανακατευτηκε το στομαχι μου και κοντευω να σκασω.

Καθαρισε μολις μπεις στο νημα. Με χλωρινη.

1cea53d0c0e5e521874afb3f00cca663.jpg
Έχω έναν υποτακτικο από την Θ7 για να καθαρίζει, οπότε μην ανησυχείς καθόλου.
Επίσης να σου ζητήσω συγνώμη για αυτά που σου είπα δεν ήξερα ότι όντως εχεις τέτοια προβλήματα και παραφέρθηκα. Δεν μου αρέσει να πειράζω προβληματικους ανθρώπους και ούτε είναι σωστό.
Χίλια συγνώμη και πάλι, δεν γνώριζα την κατάσταση σου.
Καλημέρα και εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
185
Like
23.168
Πόντοι
32.478
Παιδιά έχω αρχίσει και ανησυχώ. Δεν βλέπω βρωμογερους με ακράτεια σήμερα, εκτός από έναν. . Ούτε και αυτούς με τον ξεχειλωμενο σφικτήρα από τα τραβελια και τα Πάκια που τους φεύγει το σκατό και δεν μπορούν να το συγκρατήσουν. Εντωμεταξύ παλιά αυτοί που είχαν τέτοια θέματα ντρεπονταν να το πουν ακόμα και στους δικούς τους ανθρώπους. Πως αλλάζουν οι εποχές ,σήμερα είναι περήφανοι και τα λένε σε δημόσια φόρουμ. Κάνουν outing που είναι και στην μόδα.
Εγώ μπράβο τους έχω να πω, χρειάζεται δύναμη ψυχής για κάτι τέτοιο.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.246
Πόντοι
736
Παιδιά έχω αρχίσει και ανησυχώ. Δεν βλέπω βρωμογερους με ακράτεια σήμερα, εκτός από έναν. . Ούτε και αυτούς με τον ξεχειλωμενο σφικτήρα από τα τραβελια και τα Πάκια που τους φεύγει το σκατό και δεν μπορούν να το συγκρατήσουν. Εντωμεταξύ παλιά αυτοί που είχαν τέτοια θέματα ντρεπονταν να το πουν ακόμα και στους δικούς τους ανθρώπους. Πως αλλάζουν οι εποχές ,σήμερα είναι περήφανοι και τα λένε σε δημόσια φόρουμ. Κάνουν outing που είναι και στην μόδα.
Εγώ μπράβο τους έχω να πω, χρειάζεται δύναμη ψυχής για κάτι τέτοιο.
Πηραν χαμπαρι πως εδω δε γαμουν και μας κανουν μουτρα με μια εσανς ναζιου ..:coffee:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.331
Πόντοι
3.446
Ας πουμε οτι θα εισαι ο ευαίσθητος της κερκίδας μπας και γλιτώσεις τον κωλο σου (που αν το συνεχίσεις δεν το βλεπω):coffee:
Τύπε μην τα λες απότομα, αγχώνομαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom