να σε γηροκομήσω δωρεάν δεν παίζει ....είσαι κ ξενέρα ρε μπάρμπαΒαλε τα βιντεο ρε συ. Κοπος σου ειναι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.330
- Πόντοι
- 22.266
Εγώ όμως τούς κατανοωδεν εχει ξαναυπαρξει τετοια διαλυση συλλογου στο ποδοσφαιρο πουθενα στον κοσμο και ποτέ στην ιστορια του αθλητισμου...μονο ο βαζελος το καταφερε αυτο...
και φυσικα αποκλειστικα υπευθυνοι για αυτο ειναι οι οπαδοι της βαζελας...δηλαδη οι χειροτεροι οπαδοι στον κοσμο...
οι τυποι εχουν γινει 4η ομαδα στην ευρωπη..τους εχει περασει ο μπαοκ και η αεκ (πραγματα δηλαδη αδιανοητα....αν σου ελεγε κανεις την δεκαετια του 70 ή του 80 οτι ο μπαοκ θα ειναι πανω απο τον βαζελο για 27 χρονια, δεν θα το πιστευε κανεις).....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ "ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕ" ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ 2-0 ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ....o οποιος δεν τους βλεπει καν...εχει ευρωπαικο τελικο σε 10 μερες....
διαλυσανε την ομαδα τους και ο φουκαρας ο ρομπ ερχεται να μου κανει καζουρα για το πρωταθλημα του 1999 του κοκκαλη...και εγω εχω ευρωπαικο τελικο σε 10 μερες....
και σημερα καιγεται η θεσσαλονικη....και περυσι καιγονταν η νεα φιλαδελφεια...
και αυτος μιλαει για τον κροκους...
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Οι οπαδοι που διωξανε τους Βαρδινογιαννηδες για να ερθουν οι Αμπραμοβιτς και απο τοτε ειναι συνεχεια στη ξεφτιλα....και τωρα να διωξουν τον Αλαφουζο τον Ολυμπιακαρα που δεν τους αφησε να πεσουν Γ Εθνικη,εβαλε τον Μιζοτακη να τους φτιαξει δωρεαν ολοκληρο συγκροτημα γηπεδων και πολλα αλλα.δεν εχει ξαναυπαρξει τετοια διαλυση συλλογου στο ποδοσφαιρο πουθενα στον κοσμο και ποτέ στην ιστορια του αθλητισμου...μονο ο βαζελος το καταφερε αυτο...
και φυσικα αποκλειστικα υπευθυνοι για αυτο ειναι οι οπαδοι της βαζελας...δηλαδη οι χειροτεροι οπαδοι στον κοσμο...
οι τυποι εχουν γινει 4η ομαδα στην ευρωπη..τους εχει περασει ο μπαοκ και η αεκ (πραγματα δηλαδη αδιανοητα....αν σου ελεγε κανεις την δεκαετια του 70 ή του 80 οτι ο μπαοκ θα ειναι πανω απο τον βαζελο για 27 χρονια, δεν θα το πιστευε κανεις).....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ "ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΣΑΣΤΕ" ΕΠΕΙΔΗ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ 2-0 ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ....o οποιος δεν τους βλεπει καν...εχει ευρωπαικο τελικο σε 10 μερες....
διαλυσανε την ομαδα τους και ο φουκαρας ο ρομπ ερχεται να μου κανει καζουρα για το πρωταθλημα του 1999 του κοκκαλη...και εγω εχω ευρωπαικο τελικο σε 10 μερες....
Μιλαμε για τους πιο ηλιθιους οπαδους ολων των εποχων...
Εγώ όμως τούς κατανοω
αχαχαχα έφαγες τη ψωλιά για τα πρωταθλήματα της παράγκας Κρόκους που ομολόγησε ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ σας Κούγιαςδεν εχει ξαναυπαρξει τετοια διαλυση συλλογου στο ποδοσφαιρο πουθενα στον κοσμο και ποτέ στην ιστορια του αθλητισμου...μονο ο βαζελος το καταφερε αυτο...
και το γύρισες στο τσάμικο εσύ ,στο τσιφτετέλι ο βολκάνο ,δηλαδή στο μίλκο καπ
tsigkoleletos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.034
- Πόντοι
- 506
εχει ακομα πολλα επεισοδια αυτο το στορι οπως τα κανουν...Οι οπαδοι που διωξανε τους Βαρδινογιαννηδες για να ερθουν οι Αμπραμοβιτς και απο τοτε ειναι συνεχεια στη ξεφτιλα....και τωρα να διωξουν τον Αλαφουζο τον Ολυμπιακαρα που δεν τους αφησε να πεσουν Γ Εθνικη,εβαλε τον Μιζοτακη να τους φτιαξει δωρεαν ολοκληρο συγκροτημα γηπεδων και πολλα αλλα.
απαιτουν πρωταθλημα ενω με το ζορι τους βαλαμε στο κολπο να νομιζουν οτι ειναι ρυθμιστες μολις 2 χρονια...
καλα θα παει αυτο...
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.277
- Πόντοι
- 5.006
οι χειροτεροι οπαδοι στον κοσμο...αν ποτέ καταντησουμε σαν και αυτους, θα αυτοκτονησω....Εγώ όμως τούς κατανοω
κανανε συλλαλητηριο κατα του αλαφουζου....οι ιδιοι που περυσι πανηγυριζαν τα 10/10 νικες στο πρωταθλημα και τα 40 γκολ του αιτορ με μπεναλντι...τοτε δεν ειχαν αλαφουζο μαλλον...
ευτυχως ειναι ηλιθιοι και δεν κινδυνευουμε απο αυτους πλεον...τουλαχιστον οσοι ειμαστε απο 30 και πανω, δεν προκειται να ζησουμε να δουμε ξανα αντιπαλο τον βαζελο....
με ενα κυπελλο την αλλη εβδομαδα και μια καλη μεταγραφη το καλοκαιρι, εχουμε να φαμε τρελη καζουρα την επομενη χρονια...καλα, αν ξεκινησουν με κανενα 3-0 την 1η αγωνιστικη του χρονου, εκει τον ηπιαμε...θα μας γαμησει στο δουλεμα ο ρομπας και τα λοιπα παιδια της 4η ομαδας στην ελλαδα....
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.330
- Πόντοι
- 22.266
Δεν συμμετέχω σε αυτή τη συζήτηση σεβόμενος τον πόνο σας ......δεν χτυπώ τον αδύναμοαχαχαχα έφαγες τη ψωλιά για τα πρωταθλήματα της παράγκας Κρόκους που ομολόγησε ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ σας Κούγιας
και το γύρισες στο τσάμικο εσύ ,στο τσιφτετέλι ο βολκάνο ,δηλαδή στο μίλκο καπ
Ezra
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2009
- Like
- 301
- Πόντοι
- 26
Πόσες μαλακίες σε ένα ποστΟι οπαδοι που διωξανε τους Βαρδινογιαννηδες για να ερθουν οι Αμπραμοβιτς και απο τοτε ειναι συνεχεια στη ξεφτιλα....και τωρα να διωξουν τον Αλαφουζο τον Ολυμπιακαρα που δεν τους αφησε να πεσουν Γ Εθνικη,εβαλε τον Μιζοτακη να τους φτιαξει δωρεαν ολοκληρο συγκροτημα γηπεδων και πολλα αλλα.
οι τυποι εχουν γινει 4η ομαδα στην ευρωπη..τους εχει περασει ο μπαοκ και η αεκ (πραγματα δηλαδη αδιανοητα....αν σου ελεγε κανεις την δεκαετια του 70 ή του 80 οτι ο μπαοκ θα ειναι πανω απο τον βαζελο για 27 χρονια, δεν θα το πιστευε κανεις)....
Τι είναι τα 27 χρόνια πως βγήκε αυτο
είμαστε μια όμορφη παρέα ηττημένων χωρίς πρωτάθλημα, κάνε ότι δεν πονάς αρχηγέ μουΔεν συμμετέχω σε αυτή τη συζήτηση σεβόμενος τον πόνο σας ......δεν χτυπώ τον αδύναμο
Ezra
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2009
- Like
- 301
- Πόντοι
- 26
Ναι ρε γαμαει ο Αλαφούζοςοι χειροτεροι οπαδοι στον κοσμο...αν ποτέ καταντησουμε σαν και αυτους, θα αυτοκτονησω....
κανανε συλλαλητηριο κατα του αλαφουζου....οι ιδιοι που περυσι πανηγυριζαν τα 10/10 νικες στο πρωταθλημα και τα 40 γκολ του αιτορ με μπεναλντι...τοτε δεν ειχαν αλαφουζο μαλλον...
ευτυχως ειναι ηλιθιοι και δεν κινδυνευουμε απο αυτους πλεον...τουλαχιστον οσοι ειμαστε απο 30 και πανω, δεν προκειται να ζησουμε να δουμε ξανα αντιπαλο τον βαζελο....
με ενα κυπελλο την αλλη εβδομαδα και μια καλη μεταγραφη το καλοκαιρι, εχουμε να φαμε τρελη καζουρα την επομενη χρονια...καλα, αν ξεκινησουν με κανενα 3-0 την 1η αγωνιστικη του χρονου, εκει τον ηπιαμε...θα μας γαμησει στο δουλεμα ο ρομπας και τα λοιπα παιδια της 4η ομαδας στην ελλαδα....
Από την μια λες για 4η ομάδα και από την άλλη κάναμε μαλακία με συλλαλητηριο κατά του Αλαφούζου λες και άλλος μας έφτασε σαυτό το χαλι
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.330
- Πόντοι
- 22.266
Εδώ .μιλαμε εχω φίλους από Αλεξανδρούπολη που έκαναν πάνε έλα κοντά 2000 χλμ για να πάνε συλλαλητήριο κ στο τέλος μαλώναμε μεταξύ τους στο συλλαλητήριο για το ποιόν θα βρισουνοι χειροτεροι οπαδοι στον κοσμο...αν ποτέ καταντησουμε σαν και αυτους, θα αυτοκτονησω....
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Αν ήμουν βαζελος της 13 θα πήγαινα έξω από τη μοτορ Όιλ στα γόνατα (μαθημένοι τόσα χρόνια έτσι ) να παρακαλάω την οικογένεια να γυρίσει
Και αντι αυτού βρίζανε το Βαρδινογιάννη στην πορεία , τον άνθρωπο που τους έδωσε τα καλύτερα ,και μόνα καλά χρόνια τους.
Και προφανώς και τον βρίζανε , γιατί αλλιώς θα έπρεπε να παραδεχτούν πως οι ίδιοι φταίνε για την κατάρρευση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Αλλά τα μόνα αρχιδια που έχει η 13 είναι αυτά του Ζιοβανι στον πάτο της
Και αντι αυτού βρίζανε το Βαρδινογιάννη στην πορεία , τον άνθρωπο που τους έδωσε τα καλύτερα ,και μόνα καλά χρόνια τους.
Και προφανώς και τον βρίζανε , γιατί αλλιώς θα έπρεπε να παραδεχτούν πως οι ίδιοι φταίνε για την κατάρρευση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Αλλά τα μόνα αρχιδια που έχει η 13 είναι αυτά του Ζιοβανι στον πάτο της
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.330
- Πόντοι
- 22.266
πο τη στιγμή που πήγα τελικό στο μιλκο choco ουτε που με ένοιαζε το λιγδιαρικο πρωτσθλημα.είμαστε μια όμορφη παρέα ηττημένων χωρίς πρωτάθλημα, κάνε ότι δεν πονάς αρχηγέ μου
μπλα μπλα μπλα γυναικωτά κ ανούσια ...οι χειροτεροι οπαδοι στον κοσμο...αν ποτέ καταντησουμε σαν και αυτους, θα αυτοκτονησω....
Άκου στούρνε ... υπάρχουν οπαδοί που στηρίζουν την ομάδα τους χωρίς να παίρνουν τσιμπούκια κ 20σάρια από τους προέδρους ,
εντάξει τώρα ? κατανοητό ?
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.277
- Πόντοι
- 5.006
τυπε οσο εσεις μετρατε τιτλους στο σκακι βετερανων και γελαει μαζι σας και το παρδαλο κατσικι, παραλληλα υπαρχει και η αληθινη στατιστικη...την οποια δεν σου την εχουν πει ποτε τα αρδακια και γι αυτο φυσικα αγνοεις τι ειναι τα 27 χρονια.....τα οποια πολυ συντομα θα γινουν 30...35...40...Τι είναι τα 27 χρόνια πως βγήκε αυτο
απο το 1997 στην ελλαδα :
αεκ : 2 πρωταθληματα + 6 κυπελλα
παοκ : 2 πρωταθληματα + 6 κυπελλα
βαζελος : 2 πρωταθληματα + 4 κυπελλα
δεν μιλαμε για 1 και 2 χρονιες...μιλαμε για 3 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΧΕΔΟΝ!!!!!
μια ολοκληρη γενιά και παραπανω στην ελλαδα εχει ζησει 4η ομαδα τον βαζελο!!!!!!!!!!!!
και εσεις διαβαζετε τετοια αρθρα :
πο τη στιγμή που πήγα τελικό στο μιλκο choco ουτε που με ένοιαζε το λιγδιαρικο πρωτσθλημα.
τελικά είδες που η εμμονή σου πως ο νιάου ΔΕΝ χάνει το πρωτάθλημα ήταν λάθος ?
Ezra
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2009
- Like
- 301
- Πόντοι
- 26
Αν ήμουν βαζελος της 13 θα πήγαινα έξω από τη μοτορ Όιλ στα γόνατα (μαθημένοι τόσα χρόνια έτσι ) να παρακαλάω την οικογένεια να γυρίσει
Ναι τυπε παντα οι οπαδοι φταίνε
Ευαισθητες ψυχές οι βαρδινακηδες και δεν άντεξαν τα μπινελικια από τον Μπάμπη τον σουγιά και τον Τάκη τον πεταλούδα και τα βροντηξαν
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
σήμερα γιατί τους βρίζανε ; ας βρίσουν τον Πατέρα μιας και ο Βγενοπούλος πέθανεΝαι τυπε παντα οι οπαδοι φταίνε
Ευαισθητες ψυχές οι βαρδινακηδες και δεν άντεξαν τα μπινελικια από τον Μπάμπη τον σουγιά και τον Τάκη τον πεταλούδα και τα βροντηξαν
Ezra
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2009
- Like
- 301
- Πόντοι
- 26
Για γέλια τα στατιστικά σου ποια 27 χρόνιατυπε οσο εσεις μετρατε τιτλους στο σκακι βετερανων και γελαει μαζι σας και το παρδαλο κατσικι, παραλληλα υπαρχει και η αληθινη στατιστικη...την οποια δεν σου την εχουν πει ποτε τα αρδακια και γι αυτο φυσικα αγνοεις τι ειναι τα 27 χρονια.....τα οποια πολυ συντομα θα γινουν 30...35...40...
απο το 1997 στην ελλαδα :
αεκ : 2 πρωταθληματα + 6 κυπελλα
παοκ : 2 πρωταθληματα + 6 κυπελλα
βαζελος : 2 πρωταθληματα + 4 κυπελλα
δεν μιλαμε για 1 και 2 χρονιες...μιλαμε για 3 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΧΕΔΟΝ!!!!!
μια ολοκληρη γενιά και παραπανω στην ελλαδα εχει ζησει 4η ομαδα τον βαζελο!!!!!!!!!!!!
και εσεις διαβαζετε τετοια αρθρα :
ΑΕΚ έμεινε 24χρονια χωρίς πρωτάθλημα μέχρι που πήρε το χάρτινο , παοκ πήρε τίτλους τα τελευταία χρόνια με Σαββίδη τι χαζομάρες γραφεις
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.330
- Πόντοι
- 22.266
Αφού είναι τόσο άχρηστοι ....εγώ τουλάχιστον με στημένα πρωταθλήματα κ ήμουν τριάντα πόντους μπροστά από Φεβρουάριο κ είχε αγοράσει όμως κ οεχταταδες κ είχα κ τα ντέρμπυ πάρει ..τελικά είδες που η εμμονή σου πως ο νιάου ΔΕΝ χάνει το πρωτάθλημα ήταν λάθος ?
Ο τίγρης τσιγγουνευτηκε να δώσει λεφτά τον Γενάρη ενώ είχε μια μέτρια αξιόπιστη ομάδα με μέτριο υλικό.
Προτιμούσε να αγοράσει παραρτήματα από ότι παίκτες. ...
Ποιος μπορεί να κατηγορήσει των Κόκκαλη ότι είχε καβούρια; Κανεις
Ο τίγρης ήταν αλαζόνας κ την πάτησε διότι δεν είχε καταλάβει ότι έχει ένα μέτριο υλικό ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K