Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    375

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Mην στενοχωριουνται μωρε τα Βαζελια.Η Στανταρ ειναι αυτη που φοραει κοκκινα οχι ο Ολυμπιακος!! :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Αδελφια, Παναθηναικοι....μην στεναχωριεστε....κραταμε δυναμεις για την Κυριακη!!!!!!!!!!!!

Σαν να το βλέπω μπροστά μου γραμμένο Παιχτούρα:

Αδελφια, Παναθηναικοι....μην στεναχωριεστε....κραταμε δυναμεις για την φιέστα!!!!!!!!!!!!Δεν πειράζει που μας ξαναγάμησε ο Ολυμπιακός!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε γαμωτο η Πρασινη ελεγε οτι ο Παο παει να σηκωσει το Εuropa τι εγινε τωρα?  :think: :think:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Πακετο που εφαγε η Γιουβεντους χανει 4-1 και ειναι με 10
Για μενα εφταιγε καθαρα ο Γκαλινοβιτς στο θεμα προκριση, κλασικη περίπτωση τερματοφύλακα που κρεμαει ολη την ομαδα

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Πακετο που εφαγε η Γιουβεντους χανει 4-1 και ειναι με 10
Για μενα εφταιγε καθαρα ο Γκαλινοβιτς στο θεμα προκριση, κλασικη περίπτωση τερματοφύλακα που κρεμαει ολη την ομαδα
Βέρντερ Βρέμης-Βαλένθια 4-4 εδώ πρέπει να έγινε ματσάρα

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Τουλαχισττον  εμεις αποκλειτικαμε απο την πρωταθλητρια Γαλλιας
οχι απο την 7η Βελγιου!!!

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.058
Πόντοι
7.775
Πουτσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Τουλαχισττον  εμεις αποκλειτικαμε απο την πρωταθλητρια Γαλλιας
οχι απο την 7η Βελγιου!!!

Η Μπενφίκα που την ξεφτυλίσαμε πέρσι στο Ναό...κέρδισε μέσα στην Μαρσέϊγ....

Πουτσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελα ρε...ρίχνεις το επίπεδο και δεν θα σε ξανακάνουν μέλος στο fb.... :2funny: :2funny: :2funny:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ρε "παιχτουρα"κάτι έλεγες εσύ για πρόκριση,αν δεν κάνω λάθος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Σεβαστα μελη αποχωρω και σας ευχομαι καλο μεσημερι....Ολα τα βαρια χαρτια ριχνει στην εντεκαδα ο Νομπλιας...το πριμ σε περιπτωση Ιστορικης Προκρισης ειναι μεγαλο...συνεχη και εντονη προτροπη στους παιχτες μας απο την Διοικηση να μην σκεφτονται το Κυριακατικο ντερμπυ(αυτους τους εχουμε για σιγουρο γλεντι)..αλλα να παιξουν την μπαλα που ξερουν σημερα.....σας το ξαναγραφω παμε για Ιστορικη προκριση σημερα...δεν θα μας δοθει αλλη ευκαιρια να κατακτησουμε το ΟΥΕΦΑ(ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ)!!!!!!!!!!!!!!!Τελος οσοι θελουν να με ρωτησουν αν πουλαω τρελλα..και τι παιρνω...και ποσο χρονων ειμαι...ας μου τα πουν μετα το παιχνιδι το σημερινο....εκει που εχω ταξιδεψει εγω...δεν εχουν ταξνιδεψει με τις ομαδες τους!!!!!!!!Σας το ξανατονιζω ο Παναθηναικος....θα κανει περηφανους τους Ελληνες σημερα και θα προσφερει χαρα και στιγμες ευτυχιας με μια νικη........ που ευχομαστε ολοι να ειναι νικη-προκριση!!!!!!!!!!

Την αρχη     την κανουμε σημερα....οι Βελγοι φανταζουν λιγοι μπροστα μας.... μολις τωρα εμαθα την εντεκαδα που κατεβαζουμε σημερα....παμε για νικη.....μακαρι να ειναι και νικη προκριση!!!!!!!!!!!Η Ελλαδα σημερα χαρη στην Τιτανοτεραστια ομαδα μας θα ζησει μεγαλες ποδοσφαιρικες στιγμες!!!!!!!!!!Οσο για την Κυριακη??....θα ειναι λαικο πανηγυρι για να διασκεδασουμε τον λαο!!!!!!!!!!!!.....Ελληνες σημερα δεν παιζει καμια τυγχαια ομαδα....ουτε καμια ρομπα ξεκουμπωτη του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ....παιζει η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ....παιζει η ομαδα που πολλες φορες το μεταλλο της και η ψυχη της εχει κανει περηφανη ολη την ποδοσφαιρικη Ελλαδα!!!!!!!! Παιζει η Ελληνικη ομαδα που αξιζει να μας εκπροσωπει στην Ευρωπη!!!!!!!!!! Παιζει ο Παναθηναικος!!!!!!!!Ολοι μαζι στο Ευρωπαικο πανηγυρι σημερα!!!!!!!!!Θα τους γαμησουμε στα τεσσερα τους Βελγους οπως και την Κυριακη τους ακατανομαστους....δεν θα λυπηθουμε κανενα...ο Βγενοπουλος εχει δωσει ηδη το στιγμα για τις Ιστορικες νικες που ερχονται!!!!!!!!!!!! θΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!ΠΑΝΑΘΑ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!!!!!!

παικτούρας speaking!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τα παιδια μαλλον ειχαν στο νου τους τον Ολυμπιακο....δεν εξηγειται διαφορετικα!!!!!!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παντως το τετ-τα-τετ του Κατσουρανη με το τερματοφυλακα τους, πριν φαμε το γκολ και εγω να ημουν δεν θα το ειχα χασει.....δεν σχολιαζω τις αλλες ευκαιριες που ειχαμε ισως να μην ειχαν οι παιχτες μας μεγαλο ενδιαφερον λογω της Κυριακης αλλα και του αποτελεσματος του πρωτου παιχνιδιου...τελικα η προκριση χαθηκε στην Αθηνα.......... και μονο για ορισμενους φιλαθλους ηταν αναστρεψιμο το αποτελεσμα της Αθηνας...δεν πειραζει και ας μας κανουν την Κυριακη περηφανους!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σεβαστα μελη αποχωρω και σας ευχομαι καλο μεσημερι....Ολα τα βαρια χαρτια ριχνει στην εντεκαδα ο Νομπλιας...το πριμ σε περιπτωση Ιστορικης Προκρισης ειναι μεγαλο...συνεχη και εντονη προτροπη στους παιχτες μας απο την Διοικηση να μην σκεφτονται το Κυριακατικο ντερμπυ(αυτους τους εχουμε για σιγουρο γλεντι)..αλλα να παιξουν την μπαλα που ξερουν σημερα.....σας το ξαναγραφω παμε για Ιστορικη προκριση σημερα...δεν θα μας δοθει αλλη ευκαιρια να κατακτησουμε το ΟΥΕΦΑ(ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ)!!!!!!!!!!!!!!!Τελος οσοι θελουν να με ρωτησουν αν πουλαω τρελλα..και τι παιρνω...και ποσο χρονων ειμαι...ας μου τα πουν μετα το παιχνιδι το σημερινο....εκει που εχω ταξιδεψει εγω...δεν εχουν ταξνιδεψει με τις ομαδες τους!!!!!!!!Σας το ξανατονιζω ο Παναθηναικος....θα κανει περηφανους τους Ελληνες σημερα και θα προσφερει χαρα και στιγμες ευτυχιας με μια νικη........ που ευχομαστε ολοι να ειναι νικη-προκριση!!!!!!!!!!

Την αρχη     την κανουμε σημερα....οι Βελγοι φανταζουν λιγοι μπροστα μας.... μολις τωρα εμαθα την εντεκαδα που κατεβαζουμε σημερα....παμε για νικη.....μακαρι να ειναι και νικη προκριση!!!!!!!!!!!Η Ελλαδα σημερα χαρη στην Τιτανοτεραστια ομαδα μας θα ζησει μεγαλες ποδοσφαιρικες στιγμες!!!!!!!!!!Οσο για την Κυριακη??....θα ειναι λαικο πανηγυρι για να διασκεδασουμε τον λαο!!!!!!!!!!!!.....Ελληνες σημερα δεν παιζει καμια τυγχαια ομαδα....ουτε καμια ρομπα ξεκουμπωτη του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ....παιζει η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ....παιζει η ομαδα που πολλες φορες το μεταλλο της και η ψυχη της εχει κανει περηφανη ολη την ποδοσφαιρικη Ελλαδα!!!!!!!! Παιζει η Ελληνικη ομαδα που αξιζει να μας εκπροσωπει στην Ευρωπη!!!!!!!!!! Παιζει ο Παναθηναικος!!!!!!!!Ολοι μαζι στο Ευρωπαικο πανηγυρι σημερα!!!!!!!!!Θα τους γαμησουμε στα τεσσερα τους Βελγους οπως και την Κυριακη τους ακατανομαστους....δεν θα λυπηθουμε κανενα...ο Βγενοπουλος εχει δωσει ηδη το στιγμα για τις Ιστορικες νικες που ερχονται!!!!!!!!!!!! θΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΩΝΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!ΠΑΝΑΘΑ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!!!!!!

παικτούρας speaking!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτός πάντως βρωμάει κλώνος από χιλιόμετρα...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Η αγαπη και υποστηριξη στην ομαδα που αγαπας μαλακια???? :think: :think: :think: Ειδικα οταν αυτη η ομαδα ειναι η μοναδικη που εχει τις καλυτερες Ευρωπαικες εμφανισεις απο ολες τις υπολοιπες Ελληνικες?????....Οσον αφορα τους φιλαθλους της, που τους αποκαλεις μαλακες.....ισως να ειναι μαλακες που και στα δυσκολα της ομαδος τους, την υποστηριζουν και την αγαπουν παντα....αντε γεια τωρα και ετοιμασου για την Κυριακη!!!

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
τοσο πολυ που επεστρεψαν τα 2/3 των εισιτηριων πισω ρε παιχτουρα?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories