Νέα

Πράγα vs Φρανκφούρτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stripsex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stripsex

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω το φορουμ  :thumbsup: και προχωραω στο παρασυνθημα,

Ετοιμαζομαστε με τον κολλητο για σεξοταξιδακι προς τα εξω και ειμαστε αναμεσα στην Πραγα και την Φρανκφουρτη.
Τι λενε οι εμπειροι του φορουμ?Ποιον απο τους 2 προορισμους να προτιμησουμε?
Εχω μπερδευτει με τα διαφορα που διαβαζω εδωμεσα αλλα κλεινουμε προς Φρανκφουρτη μιας και η Πραγα δειχνει να μην προσφερει πλεον και οτι καλυτερο.

Για μοιραστειτε ρε παιδες τα φωτα σας μιας και ειναι η πρωτη φορα  :dancing:

Α!και μην ντραπειτε να δωσετε οτι συμβουλη και πληροφορια νομιζετε οτι θα ειναι χρησιμη. :helpplea:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Εξαρταται τι θες να κανεις,
αν θες μπουρδελοτσαρκες τοτε πιστευω φρανκφουρτη ειναι καλυτερα γιατι εχει πραγματικα οτι τραβαει η ψυχη σου! Ασπρες μαυρες κινεζες, μογγολες, ινδιανες, οτι θες πραγματικα! Και το πλεονεκτημα οτι τα βλεπεις τα προιοντα πριν ψωνισεις και μιλας μαζι τους για τιμη υπηρεσιες κλπ.
Οι τσεχες ειναι κουκλες αλλα να πω τη μαυρη αληθεια λιγο κρυοκωλες..... Ασε που στην πραγα ειναι δυσκολο να κανεις καμακι γιατι ειναι ψωνισμενες οπι πιο πολλες που γινανε ευρωπαιες!

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
Υπαρχουν ηδη θρεντ και για την Πραγα και για την Φρανκφουρτη με παρα πολλες πληροφοριες...
Διαβαζεις , κρινεις ,  και καταληγεις που θες να πας
Πλεονασμος να ξαναγραφτουν τα ιδια πραγματα
Αποψη μου

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Υπαρχουν ηδη θρεντ και για την Πραγα και για την Φρανκφουρτη με παρα πολλες πληροφοριες...
Αποψη μου

Ακριβώς. Υπάρχουν μπόλικες πληροφορίες. εδώwww.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2448.0]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,2448.0[/url] και εδώ www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,25295.0]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,25295.0[/url]

OP
OP
S

stripsex

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ναι μαλλον επρεπε να αναφερω και τους στοχους μας. :uglystupid:

Βασικα θα παιξουμε μπαλα σε στριπ και CGς.

Επισης αυτο που δεν καταφερα να βρω για Πραγα (δεν υπαρχει?) ειναι κατι αναλογο του FKK OASΕ το οποιο φαινεται κατι διαφορετικο οποτε και θα το επισκεφτουμε αν τελικα καταληξουμε Φρανκφουρτη.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αποψη μου

Πες τα ρε λαλακ.

Τσάμπα γράφουμε σα μαλάκες μου φαίνεται.

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Επισης αυτο που δεν καταφερα να βρω για Πραγα (δεν υπαρχει?) ειναι κατι αναλογο του FKK OASΕ το οποιο φαινεται κατι διαφορετικο οποτε και θα το επισκεφτουμε αν τελικα καταληξουμε Φρανκφουρτη.

Εγω θα προτεινα Φρανκφουρτη εχει τρομερη ποικιλια απο ολο τον κοσμο (και Τσεχες) εκτος απο το FKK OASΕ
υπαρχει και το FKK WORLD ψαξε  λιγακι

OP
OP
S

stripsex

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πες τα ρε λαλακ.

Τσάμπα γράφουμε σα μαλάκες μου φαίνεται.
Αποψη μου
Πραγματικα καμια φορα φαινεται να μου διαφευγουν τα προφανη  :think:... ρε κοπελια στον τοιχο σας γραφουμε η προσπαθειτε να κοιμηθειτε και δεν σας αφηνουμε?
Αν υαπρχει εστω και ενας που γουσταρει να βοηθησει (ευχαριστω παιχτες) και να πει το κατι παραπανω οπως το γιατι προσφετεαι ο καθε προορισμος, που μπορεις να κανεις και καμακι στο δρομο, ποιοες ειναι κρυοκωλες, υο οτι το WORLD ειναι εξισου καλο με το OASE, το οτι η Φρανκφουρτη εχει τα παντα ενω η Πραγα οχι κλπ κλπ,  εσας το προβλημα σας ειναι  :huh:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πραγματικα καμια φορα φαινεται να μου διαφευγουν τα προφανη  :think:... ρε κοπελια στον τοιχο σας γραφουμε η προσπαθειτε να κοιμηθειτε και δεν σας αφηνουμε?
Αν υαπρχει εστω και ενας που γουσταρει να βοηθησει (ευχαριστω παιχτες) και να πει το κατι παραπανω οπως το γιατι προσφετεαι ο καθε προορισμος, που μπορεις να κανεις και καμακι στο δρομο, ποιοες ειναι κρυοκωλες, υο οτι το WORLD ειναι εξισου καλο με το OASE, το οτι η Φρανκφουρτη εχει τα παντα ενω η Πραγα οχι κλπ κλπ,  εσας το προβλημα σας ειναι  :huh:

Το πρόβλημά μας είναι ότι γεμίζει το σάιτ με άχρηστα σκουπίδια σαν αυτά που γράφεις και αυτό κάνει την εύρεση αλλά και το διάβασμα των θρεντς δυσχερές.

Το δικό σου πρόβλημα είναι ότι βαριέσαι να διαβάσεις αυτά που έχουν γραφτεί και ξαναγραφτεί εκατό χιλιάδες φορές.

Ότι ξέρουν τα μέλη το έχουν γράψει στα αντίστοιχα θρεντς, τα οποία και σου υποδείχθηκαν.
Διάβασέ τα.
Κατά τα άλλα, συζήτησούλα να γίνεται θέλεις.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ λέω πάντως...ότι Φρανκφούρτη ενδείκνυται πολύ περισσότερο.

Σε θέματα σεξοτουρισμού προσφέρει περισσότερα, σίγουρα με πολύ καλύτερο VfM, ίσως και φθηνότερα.
(δεν έχω άποψη για Stripjoints)

Στην Φρανκφούρτη, δεν θα σας δουν ποτέ σαν σεξοτούρίστες, μπορεί να μην θεωρηθείτε καν τουρίστες μιας και το μέρος δεν είναι τυπικός τουριστικός προορισμός και αυτό αντιλαμβάνεσαι ότι είναι πλεονέκτημα.

Περισσότερο σαν επισκέπτες θα σας δουν λόγω business (το σύνηθες στην περιοχή) και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν πέφτει το ίδιο γδάρσιμο που φαντάζεται κανείς από άλλα τουριστικά μέρη. Σε γενικές γραμμές πάντως, στην Γερμανία σπάνια θα συναντήσεις λογικές γδαρσίματος και για διάφορους λόγους.

Από εκεί και πέρα, στην Φρανκφούρτη και στην ευρύτερη περιοχή μπορείς να κάνεις και να δεις άπειρα πράγματα άσχετα με τον σεξοτουρισμό, τα οποία προφανώς στην Πράγα...δεν προβλέπονται καν.

Σε ότι αφορά καμάκι στην Φρανκφούρτη, ισχύει το κλασσικό. Κάποιος που δεν βγάζει γκόμενες με καμάκι στην πατρίδα του, δεν θα βγάλει και στην Φρανκφούρτη. Στην Πράγα δεν ισχύει το ίδιο και για πολλούς λόγους.

Αυτά σε ότι αφορά το συγκριτικό κομμάτι μεταξύ των πόλεων. Ειδικότερα για την κάθε πόλη, νομίζω ότι άλλα νήματα έχουν άπειρες πληροφορίες.

OP
OP
S

stripsex

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το πρόβλημά μας είναι ότι γεμίζει το σάιτ με άχρηστα σκουπίδια σαν αυτά που γράφεις και αυτό κάνει την εύρεση αλλά και το διάβασμα των θρεντς δυσχερές.
Το δικό σου πρόβλημα είναι ότι βαριέσαι να διαβάσεις αυτά που έχουν γραφτεί και ξαναγραφτεί εκατό χιλιάδες φορές.
Ότι ξέρουν τα μέλη το έχουν γράψει στα αντίστοιχα θρεντς, τα οποία και σου υποδείχθηκαν.
Διάβασέ τα.
Κατά τα άλλα, συζήτησούλα να γίνεται θέλεις.

:tickedoff: Σε προσπερνω και αφηνω τους μοντερατορες να κανουν την δουλεια τους. Αν θεωρησουν οτι πρεπει να διαγραφει τοτε κατι θα ξερουν και εμεις κανουμε γαργαρα. Κατα τα αλλα δεν ειναι ουτε δικο σου ουτε δικο μου μαγαζι για να κανουμε κουμαντο και υποδειξεις ποσο μαλλον μεσα στα θρεντ ενω υπαρχει σχετικη ενοτητα. Συζητηση τελος, αν δεν σου αρεσει μην διαβαζεις και αν κλειδωθει στειλε μου ενα ΠΜ να μου πεις πως ενιωσες.

Yorgos thanx man.
Δεν περιμενα η Φρανκφουρτη να εχει καλυτερο VfM μιας και γενικοτερα απο οτι καταλαβαινω ειναι πιο ακριβος σας προορισμος και η προσφορα υπηρεσιων ειναι σαφως λιγοτερη  αλλα απο την αλλη ειναι και αυτο που ειπες σχετικα με το πως θα σε αντιμετωπισουν.

Υποθετω οτι εχεις παει και στις δυο πολεις και απο οτι φαινεται η Φρανκφουρτη σε κερδισε και με επιχειρηματα. Duly noted.
Εγω θα προτεινα Φρανκφουρτη εχει τρομερη ποικιλια απο ολο τον κοσμο (και Τσεχες) εκτος απο το FKK OASΕ
υπαρχει και το FKK WORLD ψαξε  λιγακι
Το ειχα δει το WORLD  αλλα η κριτικες λενε οτι καλυτερα το ΟΑΣΕ απο γυναικες για αυτο και το ενεφερα.

Γρηγορη ερωτηση. Απο αποψη συνενοησης λετε να υπαρξει κανα κολλημα με τα αγγλικα σε καποια απο τις δυο πολεις? Συναντησα αρκετα μεγαλο προβλημα στην Γαλλια σε προηγουμενο ταξιδι μου το οποιο πραγματικα με ειχε χαλασει.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Στην Πράγα μία παρέα αντρών πάει μόνο για ένα σκοπό και κάνει κρα από χιλιόμετρο.

Στην Φρανκφούρτη, μία παρέα αντρών, συνήθως πάει για οτιδήποτε άλλο εκτός από σεξοτουρισμό.

Αυτό μεταφράζεται σε ανάλογη συμπεριφορά από τους ιθαγενείς και σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στην τιμολογιακή πολιτική.

Εκεί είναι για μένα η βασική διαφορά.

Τέλος, θεωρώ ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο cool από τα FKK, ειδικά όταν μιλάμε για παρέα αντρών και όχι για μοναχικούς παίχτες.

Ειδικά καλοκαιράκι στην πισίνα του Oase...είναι για ρέστα.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Γρηγορη ερωτηση. Απο αποψη συνενοησης λετε να υπαρξει κανα κολλημα με τα αγγλικα σε καποια απο τις δυο πολεις? Συναντησα αρκετα μεγαλο προβλημα στην Γαλλια σε προηγουμενο ταξιδι μου το οποιο πραγματικα με ειχε χαλασει.
Για Πράγα δεν ξέρω φίλε αλλά στη Γερμανία δεν θα έχεις πρόβλημα συνεννόησης,οι περισσότεροι ομιλούν την Αγγλικήν...
Στη Γαλλία αντιμετώπισες πρόβλημα γιατί οι Γάλλοι είναι υπερ του δέοντως σωβινιστές και το θεωρούν προσβολή στη χώρα τους να σου μιλάνε στα αγγλικά... :rolleyes:

argonaut

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι μονιμος κατοικος Γερμανιας και Λατρης των FKK απο το 2000. Εχω παει και Πραγα και θελω να σημειωσω οτι δεν υπαρχει ανωτερο απο τα FKK. Το πιο κοντινο απο Φρανκφουρτη ειναι το FKK PALACE το οποιο εχει πολλες ομορφες γυναικες (1η βαρδια απο 11.00 - 18.00 με λιγες γυναικες και 2η βαρδια απο 18.00 - 05.00 με πολλες γυναικες, τουλαχιστον 40 το Σαββατοκυριακο). Το club δεν εχει υπαιθριο χωρο και τα καλοκαιρια αυτο ειναι ελλατωμα. Το επομενο ειναι το OASE, επισης με πολλες ομορφες γυναικες (1η βαρδια με αρκετες γυναικες) και το πλεονεκτημα ο υπαιθριος χωρος με την πισινα (τελειος). Τελικα το πιο μακρινο ειναι το WORLD το οποιο σαν club ειναι το μeγαλυτερο και ωραιοτερο. Εδω θελω να τονισω οτι η ποιοτητα των γυναικων χαλασε επιδης εχουν ερθει πολλες Ρουμανες.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εχω παει και Πραγα και θελω να σημειωσω οτι δεν υπαρχει ανωτερο απο τα FKK.
:thumbsup:

Το επομενο ειναι το OASE, επισης με πολλες ομορφες γυναικες (1η βαρδια με αρκετες γυναικες) και το πλεονεκτημα ο υπαιθριος χωρος με την πισινα (τελειος).

Σημείωση: Όσοι πάτε με δικό σας αυτοκίνητο στο OASE, προσοχή στα όρια κυκλοφορίας, έχει τουλάχιστον 3 GATSOs και σε σημεία που δεν τα περιμένεις μέσα στο χωριό πριν το club τα οποία μετράνε υπέρβαση από τα 30 χιλιόμετρα που είναι το όριο. Προσοχή γιατί τα πρόστιμα τσούζουν.

Εδω θελω να τονισω οτι η ποιοτητα των γυναικων χαλασε επιδης εχουν ερθει πολλες Ρουμανες.
Αλλά τις καταλαβαίνεις από χιλιόμετρο...οπότε δεν κινδυνεύεις.

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Στα FKK πληρωνεις τις επιπλεον υπηρεσιες (πχ. γλωσσιδια, πρωκτικο κτλ) εξτρα η' ολα συμπεριλαμβανονται στο 50αρικο? ποσα FKK υπαρχουν συνολικα στην Φρανκφουρτη? Μονο αυτα τα δυο τρια που αναφερατε?

argonaut

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Θα ηθελα να δωσω αναφορα για την (1η φετος) επισκεψη μου την Κυριακη στο FKK- WORLD.  Εφτασα κατα τις  13.00 και η μερα αρχισε με free εισοδο την οποια κερδισα τραβωντας λαχνο. Η μερα ηταν συννεφωδης που σημαινει οτι ολοι ηταν μεσα (αλλα αρκετος εσωτερικος χωρος, 5000 τμ. σε 2 επιπεδα ()). Μετα το ντους φορεσα το μπουρνουζι μου και την αραξα στο μπαρ για να πιω καφε και να τσεκαρω την κατασταση.  Το μπαρ ειναι στο κεντρο της αιθουσας (το κτιριο ειναι μια παλια βιλα ενος πολιτικου απο την δεκαετια του 70) που λειτουργει σαν χωρος συναντησης.  Γυρω γυρω υπαρχουν καναπεδες - καθιστικα και κατα το πλειστον παιζει house μουσικη (το ολο μοιαζει λιγο με ντισκοτεκ). Την ωρα εκεινη ηταν παρουσες περιπου 30 ολογυμνεςγυναικες, οι περισσοτερες Ρουμανες και Βουλγαρες. Μετριο υλικο εαν εξαιρεσουμε τις 10 Ουγγαρεζες, Τουρκαλες και Γερμανιδες. Αλλα σαν  τακτικος πελατης των FKK-CLUB ξερω οτι καλο πραμα ερχεται με την 2η βαρδια απο τις 17.00 και μετα. Ετσι σκοτωσα την ωρα βλεποντας Formel-1 στο κατω σαλονι, κανοντας σαουνα και μασαζ (σε επαγγελματια ‘ ωραιο πιπινι αλλα οχι της δουλειας’) και ριχνωντας υπνο στις ξαπλωστρες της εσωτερικης πισινας. Φυσικα δεν αντεξα μεχρι το απογευμα ( φαντασου οτι παντου γυρω σου πεφτουν τσιμπουκια και γαμισια) και ετσι αναγκαστηκα να τσιμπισω μια Τουρκαλα απο την Σμυρνη.
Στις 17.00 εισηλθαν οι πρωτες αναμενωμενες της 2ης βαρδιας και διαπιστωσα οτι αδικισα το FKK- WORLD με τον ισχυρισμο οτι το μαγαζι χαλασε τον τελευταιο καιρο. Ακολουθησαν αλλες 20-30 γυναικες (οι περισσοτερες Α κατηγοριας). Τωρα πια ειχε ψωμι η υποθεση και ο χρονος περασε τρεχοντας. Τελικα εφυγα τα μεσανυχτα με ολικο κοστος 280 € για 4 γαμισια, ½ ωρα μασαζ και καυσιμα. Εαν κανω τωρα μια νεα συγκριση μεταξι του FKK WORLD, PALACE, OASE, ARTEMIS και THE PARADISE που ειναι τα μεγαλυτερα και πιο σημαντικα, θα διακρινω προς στιγμη το FKK- WORLD. Βασικο ρολο παιζει και η χαλαρη χωρις ηθικα ορια ατμοσφαιρα του μαγαζιου που προσεγγιζει πολυ λιγο την ατμοσφαιρα του 1ου FKK- CLUB της Γερμανιας. Εννοω τον ΝΑΟ της ηδονης ATLANTIS που εκλεισε το 2003 λογω φοροδιαφυγης και που ειναι το μετρο συγκρισης για ολα τα CLUB που ακολουθησαν και θα ακολουθησουν. Αυτο πιστευω θα το επιβεβαιωσουν ολα τα μελοι του Forum  που γνωρισαν εκεινον  τον επιγειο παραδεισο.
Το THE PARADISE ειναι στην Στουτγκαρδη και το ARTEMIS στο Βερολινο. Μικροτερα FKK-CLUB εχουν ανοιξει πολλα αλλα το μειονεκτημα τους ειναι οτι επειδης ειναι σχετικα μικρα δεν μπορεις να καθισεις πολλες ωρες (βαριεσε).

Οι Τιμες:

Εισοδος: 65 € στο FKK WORLD, OASE
70 €  PALACE και THE PARADISE
75 €  στο  ARTEMIS (εχουν το μονοπωλιο οι Τουρκαλαδες)

Η τιμη συμπεριλαμβανει την εισοδο, φαγητο, απεριοριστες πετσετες, σανδαλα, και απεριοριστα μη αλκοολουχα ποτα.
Το ημιωρο σεξ  50 € και συμπεριλαμβανει τσιμπουκι χωρις καποτα, γλωσσιδια (οι περισσοτερες το κανουν),  βυζομασαζ και γαμισι με προφυλακτικο.
Extra παει ο κολος (100 €) και η εκσπερματωση στο στομα (50 €) οσες το κανουν.

Στο ARTEMIS παει το ημιωρο 60 € για το αναλογο service.

Αυτο το service φυσικα τεινει απο στανταρ μεχρι τελειο +. Οι παραγωντες ειναι οπως παντου η συμπαθεια, το χρονικο διαστημα γνωριμιας,  η εμφανιση σου, καθαριοτητα, ο χαρακτηρας σου κλπ. 
Εγω μπορω να ισχυριστω οτι ο Ελληνας εχει καλη φημη στα κυκλωματα αυτα.

Επιλογος:  ολα τα φιλαρακια απο Ελλαδα που εχω ξεναγισει εχουν μεινει κατενθουσιασμενα και το κυριοτερο που τους εχει μεινει στο μυαλο ειναι  ποτε  θα ξαναπαμε να χαλαρωσουμε?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Απο Αμστερνταμ ποιο ειναι το πιο κοντινο FKK (μιλαω για Οκτωβρη) και καλο? Με τραινο.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Θα ηθελα να δωσω αναφορα για την (1η φετος) .......

του 1ου FKK- CLUB της Γερμανιας. Εννοω τον ΝΑΟ της ηδονης ATLANTIS που εκλεισε το 2003 λογω φοροδιαφυγης και που ειναι το μετρο συγκρισης για ολα τα CLUB που ακολουθησαν και θα ακολουθησουν. Αυτο πιστευω θα το επιβεβαιωσουν ολα τα μελοι του Forum  που γνωρισαν εκεινον  τον επιγειο παραδεισο..

Καταπληκτική η Αντλαντίδα...αλλά έτσι για την Ιστορία, το Νο1 FKK με διαφορά μάλιστα IMHO, ήταν το Südfass.

Από αρχές του 90, εκεί μέσα παίζανε σκηνικά που και σήμερα ακόμη φαντάζουν σαν παραμύθια.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.122
Πόντοι
42.697
Απο Αμστερνταμ ποιο ειναι το πιο κοντινο FKK (μιλαω για Οκτωβρη) και καλο? Με τραινο.

Nτόρντμουντ, Κολωνία, Βρέμη είναι οι σχετικά κοντινές μεγάλες Γερμανικές πόλεις στο Αμστερντάμ.
Ας μας πούνε κάποιοι που τις έχουν επισκευθεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom