dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 763
- Πόντοι
- 4.535
δοκιμαστης ποτων εισαι γιατρε?
Μπα... Γενικός Δοκιμαστής!
δοκιμαστης ποτων εισαι γιατρε?
μαγκες καλημερα,τα ματια μας 1004 και προσοχη για να εχουμε.σε ερωτηση μου εχθες και με ελαχιστο προλογο δυο κοπελες(οχι τζανκια)δεχοταν να κανουμε sex χωρις προφυλακτικο :S με το αντιτιμο να ανεβαινει μολις κατα τριαντα ευρω,φανταστειτε να ειμουν και πελατης στην πιατσα οτι ηθελα θα το επερνα.μαγκες προσοχη,που λεει ο λογος με δυο και τρεις καποτες,η μανα μας δεν μπορει να μας ξανακανει.
Τέσσερις ήταν μετρημένες και από άλλους 3 φίλους. Η Εγνατία ξεχωρίζει βρε... Πόσο λάθος μπορεί να την κάνεις?
παντως φιλε τοσες μερες πηγαινω(απο την ημερα που μου απαντησες) μεταξυ 21.00-24.00 και δεν βρηκα καμμια με αυτα τα χαρακτηριστικα...αν καποιος αλλος την εχει πετυχει καπου ας με διαφωτησει...ισως εγω δεν προσεχω καλα!την πετυχα και χτες στην τραπεζα της eurobank στην σταση πανω... μοναστηριου με κολλετη
ρε θα την καταλαβεις απο τα μακρια μαυρα μαλλια ειναι λιγο εντονα πανω της,χτες φοραγε σορτσακι τις προαλλες φουστα μινι μαυρη
στο σημειο που στριβεις αριστερα και πας κατω για κατεχακη, κων. οικονομου λεγεται το στενο.Που ειναι το παλιο κτελ;
και εγω δεν την πετυχα τοσες μερες πουθενα,θεμα τυχης ειναι γιατι δεν ειναι καθημερινη....παντως φιλε τοσες μερες πηγαινω(απο την ημερα που μου απαντησες) μεταξυ 21.00-24.00 και δεν βρηκα καμμια με αυτα τα χαρακτηριστικα...αν καποιος αλλος την εχει πετυχει καπου ας με διαφωτησει...ισως εγω δεν προσεχω καλα!
αν μας πεις και γιατι την ψαχνεις θα σκεφτουμε αν θα σου απαντησουμεψαχνω την τραβεστι Ηλεκτρα μια ψηλη με μαυρα μαλλια που εκανε πιατσα στον παλιο σιδηροδρομικο σταθμο και ηταν αγρια με δικο της σπιτι στη Μοναστηριου, ξερει κανεις που βρισκεται;
αυτο το προσωπο το φανταζεσαι??γιατι υπαρκτο σιγουρα δεν ειναιψαχνω την τραβεστι Ηλεκτρα μια ψηλη με μαυρα μαλλια που εκανε πιατσα στον παλιο σιδηροδρομικο σταθμο και ηταν αγρια με δικο της σπιτι στη Μοναστηριου, ξερει κανεις που βρισκεται;
η μια τρανς η αλλη cd τι την θες; ψαχνεις παρεα να πας στο χοντος;αυτο το προσωπο το φανταζεσαι??γιατι υπαρκτο σιγουρα δεν ειναι
γιατι η τρανς ηλεκτρα ειναι ξανθια και κοντη σχετικα
η μια τρανς η αλλη cd τι την θες; ψαχνεις παρεα να πας στο χοντος;
ακριβώς ό,τι λέει ο μαάνες...η πίπα τους μέτρια...μη δώσεις 15...10 είναι μια χαρά...και άσε να γκρινιάζουν20Ε γαμήσι στο αμάξι κ πίπα 15Ε πίπα, στο χοτέλ θέλουν σύνολο 50+30(δωματιο)=80
Μερικές έχουν σπίτια κοντά κ σου προτείνουν να πας με κάτι λιγότερο από αυτό. Μερικές ζητάνε και 30 για σεξ στο αμάξι αλλά μην ψαρώσεις το ρίχνουν εύκολα στα 20.
Έχω πάρει κ πίπα με 10Ε αλλά πρήζουν αρχίδια αμα πας να χουφτώσεις κ γενικά οι πίπες τους είναι τρομερά χάλια... ατσούμπαλες κ βίαιες.