Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Πρέπει να οργανοθουμε.
Αν ειναι Μιράντα είναι η αλβανιδα που έσκασε κ με μια αλλη εκεί στο πόστο της Ντάνιελα κ βγαιναν αργά για μερικές μέρες. Κ μετα έμεινα η Μιράντα μόνη της.

Μαριαννα είναι μια ξανθιά ίσιο μαλλι ελληνιδα που εβγαινε στην διχαλα αραια κ καθοταν λίγο. Με φωνή λίγο σαν μπουκομενη πάντα. Που δεν άφηνε μουνι κ άφηνε κολο μόνο να την γαμησει όπως είχαν γράψει καποτε

Αυτη με το αγορε δεν ξέρω όνομα.

Τώρα αυτή η Εύη δεν ξέρω ποια εννοεί ο τυπος που έγραψε με σπρεϊ παντού ποια ειναι.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.879
Πόντοι
3.796
Πρέπει να οργανοθουμε.
Αν ειναι Μιράντα είναι η αλβανιδα που έσκασε κ με μια αλλη εκεί στο πόστο της Ντάνιελα κ βγαιναν αργά για μερικές μέρες. Κ μετα έμεινα η Μιράντα μόνη της.

Μαριαννα είναι μια ξανθιά ίσιο μαλλι ελληνιδα που εβγαινε στην διχαλα αραια κ καθοταν λίγο. Με φωνή λίγο σαν μπουκομενη πάντα. Που δεν άφηνε μουνι κ άφηνε κολο μόνο να την γαμησει όπως είχαν γράψει καποτε

Τώρα αυτή η Εύη δεν ξέρω ποια εννοεί ο τυπος που έγραψε με σπρεϊ παντού ποια ειναι.
Η Μιράντα έχει να εμφανιστεί πολύ καιρό ,αποκλείεται να είδε αυτή ο φίλος .
Τελευταία καθόταν κάθε βράδυ με τον Κρος που μεταλλάσσεται σιγά σιγά σε τρανς απέναντι από την διχάλα .προχθές καθόταν μια ξανθιά μαζί του όταν πέρασα πολύ αδύνατη επίσης Κρος και καθοντουσαν και τα λέγαν στο σκαλοπάτι

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Πρέπει να οργανοθουμε.

Εύη είναι αυτή η Μαριάνα.. κάποια στιγμή και πέρσι ένας τύπος είχε γράψει για ηπατίτιδα... Αλλά ο προηγούμενος που την πήρε λέει μελαχρινή είναι αυτή που πήρε...Δεν βγαίνει άκρη...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.879
Πόντοι
3.796
Εύη είναι αυτή η Μαριάνα.. κάποια στιγμή και πέρσι ένας τύπος είχε γράψει για ηπατίτιδα... Αλλά ο προηγούμενος που την πήρε λέει μελαχρινή είναι αυτή που πήρε...Δεν βγαίνει άκρη...
Όλα αυτά τα χρόνια όπως γράφει ο κάθε τυπάς που βγάζει διάγνωση με το μάτι όλες ηπατίτιδα εχουν

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Όλα αυτά τα χρόνια όπως γράφει ο κάθε τυπάς που βγάζει διάγνωση με το μάτι όλες ηπατίτιδα εχουν
Παντού όλη η περιοχή είναι γραμμένοι οι τοίχοι ότι η Εύη έχει ηπατίτιδα...Αν το γράφουν μόνο επειδή την ζηλεύουν δεν ξέρω... έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτή την πρεζου.. επειδή το έφερε η κουβέντα το έγραψα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.879
Πόντοι
3.796
Παντού όλη η περιοχή είναι γραμμένοι οι τοίχοι ότι η Εύη έχει ηπατίτιδα...Αν το γράφουν μόνο επειδή την ζηλεύουν δεν ξέρω... έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτή την πρεζου.. επειδή το έφερε η κουβέντα το έγραψα
Σοβαρά φίλε;δεν το είδα ποτέ!αυτό με το σπρέι νόμιζα για πλάκα το έγραψαν πιο πάνω

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Σε ποιο σημείο ρε παιδιά το γράφουν; Κοιμάμαι όρθιος και δεν είδα τπτ
το εγραφε παλιοτερα σε κατι ξυλινα φραχτακια στην διχαλα αλλα νομιζω τωρα τα εχουν βγαλει, αν το γραφει και αλλου ας ενημερωσει κανεις
αν και ετσι και αλλιως Ευη δεν εχω παρει ποτε

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Το γράφει ακόμα σε τοίχους μετά την διχάλα....

Και τώρα ερώτηση σκληρών πιατσοβιων: την πουτανα με εκείνο το μικρό χιουνται που κάθεται πριν τις γραμμές των τρενων στο δρόμο για τα μπουρδέλα (οδός δάφνης) την έχει πάρει ποτέ κανείς; Πρέπει να μιλάμε για την υπέρτατη δοκιμασία-θυσια .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.879
Πόντοι
3.796
Πριν καμιά ώρα αν και με βροχή αρκετή κίνηση η πιάτσα .
Μαρία αλβανίδα με το καύλα τζιν σορτσάκι και ομπρέλα .
Απέναντι Αναστασία .
Πιο κάτω η Βουλγάρα με το καπέλο που μοιάζει με τζανκι .
Κάνα δυο μαύρες από νωρίς .
Μετά το φανάρι δεξιά αριστερά χοντρές και κάνα δυο άλλες .
Απέναντι από την διχάλα αννιλια με την αδερφή της .
Στη διχάλα μια πρεζου και ένας που στέκεται εκεί όλη μέρα και κάθεται στο Μαρμάρο αδύνατος όλη μέρα .τι την είδε αυτός ;νταβας στα πρεζόνια; !

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Πριν καμιά ώρα αν και με βροχή αρκετή κίνηση η πιάτσα .
Μαρία αλβανίδα με το καύλα τζιν σορτσάκι και ομπρέλα .
Απέναντι Αναστασία .
Πιο κάτω η Βουλγάρα με το καπέλο που μοιάζει με τζανκι .
Κάνα δυο μαύρες από νωρίς .
Μετά το φανάρι δεξιά αριστερά χοντρές και κάνα δυο άλλες .
Απέναντι από την διχάλα αννιλια με την αδερφή της .
Στη διχάλα μια πρεζου και ένας που στέκεται εκεί όλη μέρα και κάθεται στο Μαρμάρο αδύνατος όλη μέρα .τι την είδε αυτός ;νταβας στα πρεζόνια; !
Αυτός είναι φίλος - νταβας εκείνης την ψηλής πρεζου με το κοντό μαλλί.. μαζί πάνε και φευγουνε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.879
Πόντοι
3.796
Αυτός είναι φίλος - νταβας εκείνης την ψηλής πρεζου με το κοντό μαλλί.. μαζί πάνε και φευγουνε
Ναι τον βλέπω πολύ συχνά τελευταία και σε απόσταση αναπνοής ακριβώς δίπλα στα κορίτσια.καθεται όλο στο πεζούλι αγχωμενος να βγει το μεροκάματο

tonika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Like
204
Πόντοι
21
Η Νταίζη είναι μια ξανθιά λεπτή ;
Η είναι η μαύρο μαλλιά που αράζει δίπλα από το μαγαζί με τα μηχανάκια;
Όχι φίλε η ξανθιά είναι η Σύλβια η Νταίζη είναι απέναντι με τη Έλενα που ειναι πάντα μαζι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μισό να οργανωθούμε
Τι όνομά σε είπε κ από πού είναι
Μιράντα νομίζω μακρύ μαλλί και μετά την πήγα στα.Κτελ

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Πρέπει να οργανοθουμε.
Μπερδεύτηκε η βούρτσα με τη πο@τσ@...

Η πιτσιρίκα που έβγαινε με τη τσομπάνα τη Μιράντα ήταν η Ελένη. Από τις δυνατές πίπες στη πιάτσα (dp σε επίπεδο moutfuck). Τα τσουγκρίσανε και έβγαινε η άλλη η χωριάτισσα μόνη της για ένα διάστημα.

σωστός και κώλος σαν πηγάδι. από ότι έχουν αναφέρει συνάδελφοι και γνωστό κλεφτρόνι. προσωπικά ποτέ δε μου έκανε φτερά κάτι, αν και δεν αφήνω ούτε τσιγάρα σε εμφανή σημεία.

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.879
Πόντοι
3.796
Βοηθήστε λίγο γενικά .
Όποιος ξέρει καλά την πιάτσα με ονόματα ,περιγραφή και σημεία ας κάνει και ας αναρτήσει μια λίστα με τις κοπέλες αναλυτικά γιατί έχει πέσει πολύ μπέρδεμα τελευταία και δεν βγάζουμε άκρη ποιος παίρνει ποια .
Θα μας βοηθήσει όλους

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
είχα δημιουργήσει παλαιότερα τέτοιου τύπου οδηγό. δεν έχουν προστεθεί ιδιαίτερα υλικά από τότε. θα βρει κάποιος και αρκετές από τις παρόν κορασίδες μέσα. (κάποιες λίγες έχουν βελτιώσει τις υπηρεσίες, οπότε τώρα που το σκέφτομαι ίσως θέλει μία αναβάθμιση τύπου V.1.2)

το θέμα δεν είναι όμως μόνο ο οδηγός, είναι η ημιμάθεια και η ελλιπής περιγραφή. Ο άλλος βαριέται να διαβάσει ρωτάει 100 φορές το ίδιο πράγμα. άλλος πηδάει δε θυμάται ποια πήδηξε, πρέπει να μαντέψουν οι υπόλοιποι . κυρίως στους νέους του νήματος: όταν χαζεύετε ή φορτώνεται, παρατηρείτε όσες περισσότερες λεπτομέρειες και στη συνέχεια περιγράφεται με ακρίβεια τα παρατηρηθέντα.

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.879
Πόντοι
3.796
είχα δημιουργήσει παλαιότερα τέτοιου τύπου οδηγό. δεν έχουν προστεθεί ιδιαίτερα υλικά από τότε. θα βρει κάποιος και αρκετές από τις παρόν κορασίδες μέσα

το θέμα δεν είναι μόνο ο οδηγός, είναι η ημιμάθεια και η ελλιπής περιγραφή. Ο άλλος βαριέται να διαβάσει ρωτάει 100 φορές το ίδιο πράγμα. άλλος πηδάει δε θυμάται ποια πήδηξε, πρέπει να μαντέψουν οι υπόλοιποι . κυρίως στους νέους του νήματος: όταν χαζεύετε ή φορτώνεται, παρατηρείτε όσες περισσότερες λεπτομέρειες και στη συνέχεια περιγράφεται με ακρίβεια τα παρατηρηθέντα.
Ναι φίλε μου ,είχα δει την λίστα σου και ήταν πολύ καλή και κατατοπιστική.απο εκεί πήρα και την ιδέα να γίνει ξανά από κάποιον ανανέωση !
Όντως έχεις πολλές που είναι ακόμα και τώρα στην πιάτσα .
Όποιος έχει τις γνώσεις και δεν βαριέται ας βοηθήσει .
Επίσης καλά έκανες και ανέβασες λινκ για αυτούς που βαριουνται να μπουν και να πάρουν μια ιδέα .
Τελευταίες μέρες έχω μπερδευτεί και εγώ παρά πολύ έτσι που τα γράφουν

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
το εγραφε παλιοτερα σε κατι ξυλινα φραχτακια στην διχαλα αλλα νομιζω τωρα τα εχουν βγαλει, αν το γραφει και αλλου ας ενημερωσει κανεις
αν και ετσι και αλλιως Ευη δεν εχω παρει ποτε
Το γράφει ακριβώς πάνω στο γωνιακό κτίριο στη διχάλα :2funny:

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Μόλις πέρασα γιατί θα έσκαγα!
Στον τοίχο δεξιά πριν τη διχάλα το γράφει δυο φορές αλλά το όνομα το έχουν σβήσει.
«Η ——— HCV» γράφει!
Ε ρε τι ανακαλύπτει κανεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom