Νέα

Πουτάνες στον δρόμο πρωϊ-πρωϊ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν μπορούσα να αποφασίσω σε ποιο thread θα μπορούσα να κολλήσω το παρακάτω post κι έτσι αποφάσισα να κάνω καινούργιο!!!

10:30 το πρωί και ιδού τι αντίκρυσα! Οι γκόμενες κατά 99.99999% ήταν πουτάνες ή στριπτιζούδες (or both!). Πάνω από 1.80 η καθεμία και με κορμιά που φυσάνε όπως βλέπετε. Καθώς περνούσαν από δίπλα μου, άκουσα να μιλάνε μία γλώσσα "ανατολικού μπλοκ" (ρωσικά, βουλγαρικά, ρουμάνικα, η δεν ξέρω γω τι άλλο). Για οικιακές βοηθούς πάντως δύσκολα τις έκοψα!!!

Αναρωτιέμαι που να πηγαίνανε...!

edit_sonyp900: Το θέμα μεταφέρθηκε στην Γενική Συζήτηση.

Επισκέπτης
Δεν μπορούσα να αποφασίσω σε ποιο thread θα μπορούσα να κολλήσω το παρακάτω post κι έτσι αποφάσισα να κάνω καινούργιο!!!

10:30 το πρωί και ιδού τι αντίκρυσα! Οι γκόμενες κατά 99.99999% ήταν πουτάνες ή στριπτιζούδες (or both!). Πάνω από 1.80 η καθεμία και με κορμιά που φυσάνε όπως βλέπετε. Καθώς περνούσαν από δίπλα μου, άκουσα να μιλάνε μία γλώσσα "ανατολικού μπλοκ" (ρωσικά, βουλγαρικά, ρουμάνικα, η δεν ξέρω γω τι άλλο). Για οικιακές βοηθούς πάντως δύσκολα τις έκοψα!!!

πρωτα στο Πλαισιο και μετα στο σπιτι μου ...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
γεια σου ρε lioma με τα ντοκουμεντα σου!!! ;)

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36

αυτη στο κεντρο ειναι η γυναικα μου με την μινι φουστα που να παει πρωι πρωι η πουτανα και δεν το ξερω? και αυτο στα αρχιδια μου τις φιλες της δεν της ξερω και δεν μου τις γνωριζει η βρωμα!!!!!!!!!!!!!

hobbyf*ck

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εν τω μεταξυ πανω απο τα κεφαλια των μουνιτσων εχει μια διαφημιστικη πινακιδα. ειναι το σλογκαν του νικιτα κακλαμανη για την δημαρχια του Δ.Αθηναιων " δεν εχω πολλα να πω,εχω πολλα να κανω"

μιλαμε για πολυ πουτσα! πουτσα κ νερο.........

gstam

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Η καλη δουλεια απο το πρωι ξεκιναει παντα.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
για την παρέλαση της 28ης προπονούνται οι κοπελιές...είναι φανταρίνες κι έχουν dayoff

nikolas2002m

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Οποια δεν είναι δυτικοευρωπαία, είναι ψιλή και όμορφη, και κατά την υποκειμενική σου κρίση δεν είναι οικιακή βοηθός ε... τότε τι άλλο μπορεί να είναι....Πουτάνα.

Απαιχτη λογική.

Θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να αφαιρέσουν τη συγκεκριμένη φωτό γιατί είναι, τουλάχιστον, απαράδεκτο να φωτογραφίζει κάποιος κάποιες ανύποπτες κοπέλες και να τις ποστάρει εδώ με τίτλο «πουτάνες πρωί πρωί» επειδή απλά δεν μοιάζαν με ....οικιακές βοηθοί καί δεν μιλόυσαν ....αγγλικά.

Επισκέπτης
Οποια δεν είναι δυτικοευρωπαία, είναι ψιλή και όμορφη, και κατά την υποκειμενική σου κρίση δεν είναι οικιακή βοηθός ε... τότε τι άλλο μπορεί να είναι....Πουτάνα.

Απαιχτη λογική.

Θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να αφαιρέσουν τη συγκεκριμένη φωτό γιατί είναι, τουλάχιστον, απαράδεκτο να φωτογραφίζει κάποιος κάποιες ανύποπτες κοπέλες και να τις ποστάρει εδώ με τίτλο «πουτάνες πρωί πρωί» επειδή απλά δεν μοιάζαν με ....οικιακές βοηθοί καί δεν μιλόυσαν ....αγγλικά.

Καλά ρε φιλαράκο, αν σε ενοχλεί τόσο πολύ ας την βγάλουν οι διαχειριστές. Πάντως όπως είδες, η photo δεν αποκαλύπτει ούτε πρόσωπα ούτε τίποτα. Αν τώρα εσύ είσαι τόσο πουριτανός ή τόσο ευαίσθητος σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτό είναι δικό σου θέμα.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ίσως μοντέλα που πάνε για κάστινγκ  :thumbsup:

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εχω την εντυπωση οτι ειναι του κατηχητικου και πανε για τον ορθρο....εκτος αν με γελαει το ματι μου και τις μπερδευω με καποιες που ειχαν ερθει για οικονομικη βοηθεια απο ερυθρο σταυρο κατ' οικον. :2funny:

nikolas2002m

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είμαι πουριτανός ρε φίλε γιατί αν ήμουν απλά δεν θα ήμουν εδώ.

Ειναι θέμα σεβασμού και δικαιωμάτων.Αν δεν το αντιλαμβάνεσαι δεν πειράζει.
Αυτά...  .__

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Η

edit_sonyp900: Το θέμα μεταφέρθηκε στην Γενική Συζήτηση.

--Η καταγγελία σου είναι πολύ σοβαρή. Εσύ τι λες Μάκη;
--Εδώ συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Με πήραν και τηλέφωνο υπουργοί που δεν θέλουν να πω τα ονοματά τους και μου λέγανε να ξεβρωμίσω τη χώρα απ' αυτές;
--Δηλαδή Μάκη πιστεύεις πως χρειάζεται κάτι τέτοιο;
--Aκου, αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν ούτε στην Αφρική. Είναι απίστευτα πράγματα. Θέλουν να εξοντώσουν πολιτικά κάθε πούτσο στην χώρα και μετά να φύγουν. 'Εχω σοβαρότατες καταγγελίες στα χέρια μου, που μπορείτε να διαβάσετε στο "Θέμα" της Κυριακής.
--Σ' ευχαριστούμε Μάκη.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Απαιχτη λογική.

:birdman: :birdman: :birdman: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

jo_dalton

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Like
1
Πόντοι
0

Απαιχτη λογική.

αντε ρε λακαμα, χέστη

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
10:30 το πρωί και ιδού τι αντίκρυσα! Οι γκόμενες κατά 99.99999% ήταν πουτάνες ή στριπτιζούδες (or both!). Πάνω από 1.80 η καθεμία και με κορμιά που φυσάνε όπως βλέπετε.

Με πρόλαβε ο φίλος kifinas. 100% μοντέλα που πήγαιναν σε casting.  ;)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ρε παιδια μπορει να ειναι και τιποτα CityTours που μας ξεφυγαν :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Φανταστειτε A Level :knockinb: :knockinb: :knockinb:  με αυτη που ειναι αριστερα ( με το τζην το παντελονακι το κομμενο ....... ).ΚΟΛΑΣΗ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom