KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Ακόμα να αναφέρετε το Χριστινάκι (Φ69Α) ρε παιδιά???
Ακόμα να αναφέρετε το Χριστινάκι (Φ69Α) ρε παιδιά???
Γιατί το λες αυτό ρε φίλε?ενταξ καλή η Χριστίνα αλλα με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ώρες, ώρες.
Από όσες ξέρω συμφωνώ σε όλες...Χριστινάκι απο Φυλής 69 , απογευματινή βάρδια που πολλές φορές τραβάει μεχρι της 01.00
Ιλόνα/Τζούλια /Αννα/Ευτέρπη Φυλής 71β , βραδινή βάρδια και μερικές φορές και απογευματινές .
Γιάννα απο Φωκαίας 27Β κατω , πρώινη ή απογευματινή βάρδια ανάλογα....
Κάρμεν η μπολονέζ απο Διδύμου 8β , πρωινή βάρδια , να σημειώσω ότι πρέπει να δοκιμαστεί στο φούλ πρόγραμμα.
Λάουρα από φυλής 69β , βραδινή βάρδια...
έχει και άλλες μόνο για την ομορφιά τους οπότε δεν της αναφέρω....
όσον αφορά ποίο παλιές ή που έχουν εξαφανιστεί/σταματήσαν...
Βανέσα απο φυλής 59κατω και Αγαθουπόλεως
Ντενίσα(η τσέχα όχι ρουμάνα) απο Ρεμούνδου
Χριστίνα(απο φυλής 54α , Αγαθουπόλεως ......και τώρα Φωκαίας 27Β πάνω)αλλά στην παλία της συμμέτοχη
Μπάρμπορα απο Φωκαίας 27Β πάνω , πρωινή βάρδια άλλα μέχρι σχεδόν 10 μήνες πριν.....
ναι αυτή.....Τη Λάουρα από 69β εννοείς την καινούρια που έχει έρθει?Ψηλή,μελαχρινή,αδύνατη?
Ξεχασαμε την Αντριαννα απο διδυμου.....τετοιο θεικο τσιμπουκι πρεπει καθε μπουρδελιαρης να εχει απολαυσει.Θα μεινει στην ιστορια το τελειωτικο της στο στομα
Αν εξαιρέσεις την ομορφιά της η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη,από υπηρεσίες σε έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ?ναι αυτή.....
δυο φορές που έχω πάει ναι.....Αν εξαιρέσεις την ομορφιά της η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη,από υπηρεσίες σε έχει ενθουσιάσει τόσο πολύ?
Είναι πολύ άμαθη ακόμα ρε φίλε...δυο φορές που έχω πάει ναι.....
χριστινα φυλης 69
μπαρμπορα φωκαιας 27
αντριαννα διδυμου 16
κατερινα αλκιβιαδου 16
Κοιτούσα λίγο τα παλιά μου θέματα και έπεσα πάνω σε αυτό. Για δώστε κανα νέο entry να πηδήξουμε εμείς οι συλλέκτες
Προσωπικά μια Τζούλια από Πιπίνου 65 μου έχει καρφωθεί να πηδήξω, αλλά δεν την πετυχαίνω ποτέ...
χαρα trans οπως και βικυ trans που δουλευε και τριγγετα... τις εχω γαμησει και τις 2 !!! ειδικα η χαρα ειναι φωτια στο κρεββατι βγαζει μεγαλη καυλα.
για πουτανες γενικα
τζνιφερ απο ποπη
αριαννα που αυτοκτονησε απο μισελ
χριστινα γυμναστρια απο μασαζ
σονια απο μασαζ μιχ99 κ στουρναρη τωρα
Από τρανς παίζει πολύ η Barbie απ΄όσο βλέπω. Την είχε πάρει και ο σταμούλης και της έγλυφε την πατουσάρα
Ρε φίλε άμα αυτοκτόνησε η άλλη τι την αναφέρεις
Σε αυτάκια το φίλε.
για πουτανες γενικα
τζνιφερ απο ποπη
σονια απο μασαζ μιχ99 κ στουρναρη τωρα
για πουτανες γενικα
τζνιφερ απο ποπη