Νέα

Που βρίσκοντε οι καλύτερες πουτάνες? (Μπουρδέλα)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Leonoso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Leonoso

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα!
Θα θέλα να μάθω σε ποια μπουρδέλα βρίσκοντε οι καλύτερες πουτάνες που σε ικανοποιούν και σε αφήνουν υπέρ-ευχαριστημένο με τις υπηρεσίες τους και σε κάνουν να ξαναπάς 2η φορά σερί και έχεις κίνητρο να το ξανά-επισκεφτεις .

Έχω επισκεφτεί κάμποσα, μερικά με ξενέρωσαν πολύ
Γιατί τις έλεγα να βάλω δαχτύλο και μου λέγε όχι, της άλλης της έλεγα πρωκτικό μου λέγε πάλι όχι, η άλλη με ρώταγε γιατί έρχομαι στα μπουρδέλα και δεν βρίσκω γκόμενα και μου πέφτε, η άλλη μου λέγε για aids και πάλι μου πέφτε κτλ κτλ.

Σημείωση: Δεν με ενδιαφέρει να νε μουναρές για παράδειγμα η Βάλια από την Έλλης που 'χα πάει μου κάνε τρομερή εντύπωση και έχω πάει τουλάχιστον 3 φόρες.
Αν μπορείτε βέβαια να δινετέ και λεπτομέριες

πχ.
Όνομα κοπέλας: Βάλια
Διευθηνση Μπουρδέλου: Έλλης
Βάρδια: Πρώι (9:00 με 5:00μμ)

Ευχαριστώ.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα!
Θα θέλα να μάθω σε ποια μπουρδέλα βρίσκοντε οι καλύτερες πουτάνες που σε ικανοποιούν και σε αφήνουν υπέρ-ευχαριστημένο με τις υπηρεσίες τους και σε κάνουν να ξαναπάς 2η φορά σερί και έχεις κίνητρο να το ξανά-επισκεφτεις .

Σημείωση: Δεν με ενδιαφέρει να νε μουναρές για παράδειγμα η Βάλια από την Έλλης που 'χα πάει μου κάνε τρομερή εντύπωση και έχω πάει τουλάχιστον 3 φόρες.

πχ.

Ευχαριστώ.

Όσα στούντιο πέφτουν κοντά στο γκάζι βοτανικό. Φυλής και μεταξουργείο είναι βρώμικα. Ειδικά πριν δέκα χρόνια άστο... γαμούσες και οι κατσαρίδες σε έπαιρναν μάτι!  :grin:

OP
OP
Leonoso

Leonoso

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Όσα στούντιο πέφτουν κοντά στο γκάζι βοτανικό. Φυλής και μεταξουργείο είναι βρώμικα. Ειδικά πριν δέκα χρόνια άστο... γαμούσες και οι κατσαρίδες σε έπαιρναν μάτι!  :grin:

Δεν με ενδιαφέρουν τα studio μόνο τα μπουρδέλα λόγο τιμής και εξάλλου όλα τα μπουρδέλα βρώμικα είναι... γι αυτό λέμε τα κάνα "μπουρδέλο"

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Δεν με ενδιαφέρουν τα studio μόνο τα μπουρδέλα λόγο τιμής και εξάλλου όλα τα μπουρδέλα βρώμικα είναι... γι αυτό λέμε τα κάνα "μπουρδέλο"

Ε άμα είναι θέμα τίμης ρε μάγκα πάρε την αραπίνα απο λιοσίων αχαρνών η αρχές πατησίων που τα κάνει όλα για δέκα ευρω!
Στο γκάζι έχει στούντιο που κάνεις κατάθεση απο 20+ ευρω πάντως. Και με 50 γαμάς φίνο γκομενάκι.  :rockon:

OP
OP
Leonoso

Leonoso

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ε άμα είναι θέμα τίμης ρε μάγκα πάρε την αραπίνα απο λιοσίων που τα κάνει όλα για δέκα ευρω!
Στο γκάζι έχει στούντιο που κάνεις κατάθεση απο 20+ ευρω πάντως. Και με 50 γαμάς φίνο γκομενάκι.  :rockon:

και μετά την αραπίνα, σύφιλη!
Στο studio που λες  είναι μια 24χρονη ξανθιά?

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
και μετά την αραπίνα, σύφιλη!
Στο studio που λες  είναι μια 24χρονη ξανθιά?

Έχει αρκετά στουντιο και αν αρέσεις στην τσατσα σου κατεβάζει και την τιμή. Ξεκινάνε απο κωσταντινουπόλεως γραμμές περνάς γραμμές και πάς ευθεία μέσα και είναι γεμάτα στα στενά. Θα δείς κόκκινες ταμπέλες νεον να αναβοσβήνουν.
Μισό να σημειώσω στο χάρτη να σου δείξω.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Οι καλυτερες πουτανες αυτη την περιοδο βρισκονται... διακοπες στις πατριδες τους!  :grin:
(Επειδη εχουνε κανει καλη μπαζα, αν με πιανεις  :sunglasses:)

Απο μπουρδελα δεν ξερω, θα σου πω για στουντιο.Για μενα, οι συνεπεις επαγγελματιες και δυνατες στο χωρο των στουντιο απο καθαρα προσωπικη εμπειρια ειναι:

Πένυ: Βριλησσου 36 και 36Α, Κων/πολεως 92Α, βραδυνες βαρδιες συνηθως
Μαρκέλα: Βριλησσου 36 και 36Α, Κων/πολεως 92Α και Μεγ. Αλεξανδρου 133, συνηθως βραδυνη
Άννα-Μαρία: Βριλησσου 36 και 36Α, Κων/πολεως 92Α και Μεγ. Αλεξανδρου 133, συνηθως πρωινη

Και, εξ ακουης θα σου εβαζα ακομα:
Τζένη: Βριλησσου 36 και 36Α, Κων/πολεως 92Α και Μεγ. Αλεξανδρου 133, συνηθως βραδυνη
Άννα: Κασσανδρας 4Α, απογευματινη/βραδινη ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Δε σου λεω οτι ειναι οι καλυτερες, ουτε καν απο τις προσωπικες μου εμπειριες, αλλα σιγουρα ειναι πολυ συνεπεις και με εξισου καλη αντιμετωπιση σε ολους τους πελατες.

Και συμφωνω οτι γενικα οι καλυτερες πουτανες βρισκονται στην ευρυτερη περιοχη του Γκαζιου κατα κανονα, αλλα σιγουρα υπαρχουνε κι αλλες καλες απο δω και απο κει.

ΥΓ: καλα σοβαρα πας μονο σε μπουρδελα και γουσταρεις που ειναι και βρωμικα;

OP
OP
Leonoso

Leonoso

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ωραία με ενδιαφέρουν και τα οικονομικά studio δλδ έως 30€.
Για ένα πούτσο δεν δίνω 50€ το θεωρώ πάρα πολλά ειδικά αυτήν την εποχή

Η Βαλια πχ 20 δινώ αλλά ξέρω ότι θα περάσω 100% ΚΑΛΑ

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
OP
OP
Leonoso

Leonoso

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Οι καλυτερες πουτανες ειμαστε εμεις οι Ελληνες εδω στην Ελλαδα, που μας γαμα καθημερηνα το ΔΝΤ και η Μερκελ!!!  :boff:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ωραία με ενδιαφέρουν και τα οικονομικά studio δλδ έως 30€.
Για ένα πούτσο δεν δίνω 50€ το θεωρώ πάρα πολλά ειδικά αυτήν την εποχή

Η Βαλια πχ 20 δινώ αλλά ξέρω ότι θα περάσω 100% ΚΑΛΑ

Αυτες που σου εστειλα εγω ειναι με 50, αλλα αν ζητησεις με 40 ευρω, δεχονται.

Αυτα απο μενα... Καλη συνεχεια

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
οι καλυτερες πουτανες τυπε τωρα εχουν παει διακοπες στα νησια
ελλειηνιδες τις λενε
αν εχεις λεφτα σε μοιριζονται και ερχονται μονες τους

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Πρώτα κάνε μερικές γύρες να βρείς τα καλύτερα και να θυμάσαι τις τιμές. Είναι τόσα πολλά που στανταρ αρκετά δεν θα καταλάβεις ότι είναι στουντιο και θα τα προσπεράσεις.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλησπέρα!

Έχω επισκεφτεί κάμποσα, μερικά με ξενέρωσαν πολύ
Γιατί τις έλεγα να βάλω δαχτύλο και μου λέγε όχι, της άλλης της έλεγα πρωκτικό μου λέγε πάλι όχι, η άλλη με ρώταγε γιατί έρχομαι στα μπουρδέλα και δεν βρίσκω γκόμενα και μου πέφτε, η άλλη μου λέγε για aids και πάλι μου πέφτε κτλ κτλ.

πχ.

Ευχαριστώ.

Στα Μπουρδελα της Αθηνας.

Ριξε μια ματια εδω:

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Στα Μπουρδελα της Αθηνας.

Ριξε μια ματια εδω:

URL]]

OP
OP
Leonoso

Leonoso

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom