Νέα

Που συχνάζουν 40αρες 50αρες που ψάχονται το καλοκαίρι για sex (νησιά)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Centurion
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Centurion

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Έχει κανένας καμία προσωπική εμπειρία ή πληροφορίες για το που συχνάζουν 40αρες - 50αρες που ψάχνονται για πήδημα τωρα το καλοκαίρι ? Μου έχουν αναφέρει την Ίο και την Μύκονο ως μέρη που βρίσκεις συχνά τέτοιες περιπτώσεις.

Εννοώ 40 με 50, ντελικάτη κυρία (όχι ανάγκη με λεφτά) που έχει έρθει διακοπές με φίλη/φίλες και ψάχνεται για νέους για sex. Έχω ακούσει και περιπτώσεις στο Πόρτο-Ράφτη, που σκάνε μόνες στην παραλία και ψάχνονται για πέσιμο...

Όποιος έχει κάποια πληροφορία (νησί, παραλία ή ακόμα και μπαράκι) ή προσωπική εμπειρία would help :-)  

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.896
Πόντοι
5.827
Είσαι σίγουρος γι' αυτό που ρωτάς;

poutanakias1970

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Με μεγαλο ενδιαφερον περιμενω οδηγιες....ενδιαφερομαι και εγω για περιοχη αττικης

poutanakias1970

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
και σε αττικη?παιζει τιποτα ?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Για Καμμένα Βούρλα ενδιαφέρεται κανεις?
:think:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
11.095
Πόντοι
3.760
Έχει κανένας καμία προσωπική εμπειρία ή πληροφορίες για το που συχνάζουν 40αρες - 50αρες που ψάχνονται για πήδημα τωρα το καλοκαίρι ? Μου έχουν αναφέρει την Ίο και την Μύκονο ως μέρη που βρίσκεις συχνά τέτοιες περιπτώσεις.

Εννοώ 40 με 50, ντελικάτη κυρία (όχι ανάγκη με λεφτά) που έχει έρθει διακοπές με φίλη/φίλες και ψάχνεται για νέους για sex. Έχω ακούσει και περιπτώσεις στο Πόρτο-Ράφτη, που σκάνε μόνες στην παραλία και ψάχνονται για πέσιμο...

Όποιος έχει κάποια πληροφορία (νησί, παραλία ή ακόμα και μπαράκι) ή προσωπική εμπειρία would help :-)  

Οι ματσωμένες είναι εντάξει,κλεισμένες με τον γκομενάκο τους αναλόγων προσόντων!!!Οι λιγότερο ματσωμένες συντηρούν κανάν αλβανάκο για το μπουλκουμέ και οι "δεν έχω στόν ήλιο μοίρα ..." μισθοσυντήρητες των 500 πλέων ευρώ,πάνε στήν Έδεμ και στο Καβούρι για μπάνιο!!!
Μην παραμυθιάζεστε παιδιά!!Όμοιος ομοίο ζευγαρώνει!Καλά μπάνια!!

OP
OP
C

Centurion

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Ναι Vril ! stats θέλω από συναγωνιστές που είχαν κάποιες εμπειρίες με μεγάλες σε νησιά ή παρόμοιες καταστάσεις σε νησιά...

Σίφνο και Πάτμο..ενδιαφέρον... Ίο ??? εκεί έχει σίγουρα πιπίνια αλλά δεν ξέρω για μεγάλες που ψάχνονται, γίνεται χαμός στην χώρα...

Εδώ μπορεί να γίνει και ένας μπούσουλας για συναγωνιστές για τα νησιά...

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.708
Πόντοι
4.125
Που να συχνάζουν βρε κακομοίρη! Σε κανένα ΚΑΠΗ. Εκτός και αν ψάχνεις για κάτι το εκλεκτό οπότε ψάχνεις γύρω από τις πισίνες πολυτελών ξενοδοχείων τις λυσσασμένες MILFαρες που είναι έτοιμες να το πιούν όλο το ποτήρι και να αφήσουν και κραγίονι στο γυαλί  :2funny: :2funny:.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Οπου εχει πουτσους, υπαρχουν και οι αναλογες κυριες !!!

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
φιλε περιμενεις να παρεις απαντηση? αυτα απαντωνται μονο την Κυριακη ;)

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

παντου

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
4
Πόντοι
16
...το σαββατο ειχα παει στο ει φορ αθενς στο μοναστηρακι στην ταρατσα πανω απ το μετρο ,το τι γυναικοπαρεες ειχε...αλλο πραμα ,πολλες ωριμες και καλοβαλμενες-εμφανισιμες, οχι τιποτα μπαζα ,επειδη συνοδευα καποια δεν επιχειρησα να κανω υιποτα, για περαστε καμμια βολτα ,το μονο κακο ειναι οτι ειχε πολυ κοσμο, δυσκολα εβρησκες να ακουμπησεις το ποτο σου...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δωστε πραγμα στον λαο λεμε !!!!!!!!!!!

URL]]

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
poutanakias1970 για πιπινια θα πας στο μπουρναζι της ερυθραιας πισω απο το φλο καφε στα μπαρακια
για ωριμες κυριες που πανε θαλασσα θα πας καραβι και γαλαζια ακτη σχοινια και ραφηνα κοκινο λιμανακι καθημερινες ομως και νωρις το πρωι 10 με 12

OP
OP
C

Centurion

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
poutanakias1970 για πιπινια θα πας στο μπουρναζι της ερυθραιας πισω απο το φλο καφε στα μπαρακια
για ωριμες κυριες που πανε θαλασσα θα πας καραβι και γαλαζια ακτη σχοινια και ραφηνα κοκινο λιμανακι καθημερινες ομως και νωρις το πρωι 10 με 12

Bingooooo !

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom