You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού πληρώνω με κάρτα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dg67
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
όλο το μεταξουργείο φίλε.Χαζή ερώτηση: μια που έχω λεφτά σε μια κάρτα, ποιες κοπέλες και μαγαζιά έχουν POS αντί να δίνω μετρητά;
Ή είναι πια τόσο στάνταρντ που δε χρειάζεται να το σκεφτώ και θα βρω παντού;
αλλά μόνο american express platinum
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.589
- Πόντοι
- 2.256
Κι αν τα μαγαζια ή οι κοπέλες που έχουν POS δεν ειναι του γούστου σου τι θα κάνεις; Θα πας με το ζόρι μονο και μόνο επειδή δέχονται κάρτα;
Πήγαινε σε ενα ATM βάλε την καρτα και σήκωσε μετρητά
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
θα το πληρώσει ακριβά...Κι αν τα μαγαζια ή οι κοπέλες που έχουν POS δεν ειναι του γούστου σου τι θα κάνεις; Θα πας με το ζόρι μονο και μόνο επειδή δέχονται κάρτα;
απλά ας κάνει καθημερινές αγορές, πχ σουπερ, με την κάρτα, να του μένουν τα μετρητα
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
παντου τυπε μη το συζητας. Βγαλε και μια καρτα για ποντους, για περισσοτερες πληροφοριες μπες στην ημερησια ενημερωση να σε κατατοπισουν ποσους ποντους δινει η καθε κοπελα και σε τι προιοντα τους εξαργυρωνειςΧαζή ερώτηση: μια που έχω λεφτά σε μια κάρτα, ποιες κοπέλες και μαγαζιά έχουν POS αντί να δίνω μετρητά;
Loukoum4s
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2019
- Like
- 1.433
- Πόντοι
- 206
Αυτό είναι ιδεάρα αλλά όχι για το ελλαδιστάνπαντου τυπε μη το συζητας. Βγαλε και μια καρτα για ποντους, για περισσοτερες πληροφοριες μπες στην ημερησια ενημερωση να σε κατατοπισουν ποσους ποντους δινει η καθε κοπελα και σε τι προιοντα τους εξαργυρωνεις
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.442
- Πόντοι
- 12.756
Κανε υπομονη αρχοντα , σε λιγο καιρο το σαητ θα βγαλει και κάρτα με πολλες προσφορές και δώραΧαζή ερώτηση: μια που έχω λεφτά σε μια κάρτα, ποιες κοπέλες και μαγαζιά έχουν POS αντί να δίνω μετρητά;
noelon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2019
- Κριτικές
- 6
- Like
- 547
- Πόντοι
- 280
Με κάρτα θα πληρώσεις εκεί που σου κόβουν απόδειξη για υπηρεσίες ιεροδουληςΧαζή ερώτηση: μια που έχω λεφτά σε μια κάρτα, ποιες κοπέλες και μαγαζιά έχουν POS αντί να δίνω μετρητά;
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.314
- Πόντοι
- 22.785
το Σάββατο το πρωί στον κόλπο στο Νημποριό...
Είχαμε το τηλέφωνο της καντίνας και λέω δεν παίρνουμε να παραγγείλουμε καφέδες.... Λέω στην κυρία που σήκωσε το τηλέφωνο δεν έχουμε μετρητά μόνο κάρτα κανένα πρόβλημα κύριε ο μικρός που μεταφέρει τους καφέδες έχει μαζί του POS..ωραια η καντίνα.
Τελευταία τροποποίηση:
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.442
- Πόντοι
- 12.756
το παλευει το αφεντικο , θα δειξειθα εχει στις προσφορες και πιτσες 1+1?
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.749
- Πόντοι
- 3.656
Χαζή ερώτηση: μια που έχω λεφτά σε μια κάρτα, ποιες κοπέλες και μαγαζιά έχουν POS αντί να δίνω μετρητά;
τυπε με την καρτα του fuel pass θα πληρωσεις την μποτανα;
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.031
- Πόντοι
- 361
Και το ωραιότερο σημείο είναι όταν έρθει κ το μηνιαίο αντίγραφο της κάρτας, κ αποτυπώνει κ τις επισκέψεις στους "πολιτιστικούς χώρους"....
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.780
- Πόντοι
- 6.030
Άμεση Λαϊκή απαίτηση να μπουν στα μπουρδέλα POS να μπορούν οι συναγωνιστές να πλερώνουνε τα γαμήσια τους με δόσεις.
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Εφ όσον είναι νόμιμη καντίνα κι έχει ταμειακή, έχει και pos!!! Το ασύρματο εξυπηρετεί τους πελάτες στο delivery!!! Από τη μία πλευρά είναι αυτοί οι επαγγελματίες που θέλουν να εξυπηρετήσουν κι από την άλλη οι απίθανοι τύποι που το 2022 σου λένε πως το pos είναι προσωρινά χαλασμένο!!! Από το 2015.
το Σάββατο το πρωί στον κόλπο στο Νημποριό...
Είχαμε το τηλέφωνο της καντίνας και λέω δεν παίρνουμε να παραγγείλουμε καφέδες.... Λέω στην κυρία που σήκωσε το τηλέφωνο δεν έχουμε μετρητά μόνο κάρτα κανένα πρόβλημα κύριε ο μικρός που μεταφέρει τους καφέδες έχει μαζί του POS..ωραια η καντίνα.
drifter81
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2013
- Like
- 123
- Πόντοι
- 0
Στης Ζάνας κάνα δύο φορές έχω πληρώσει με κάρτα...Χαζή ερώτηση: μια που έχω λεφτά σε μια κάρτα, ποιες κοπέλες και μαγαζιά έχουν POS αντί να δίνω μετρητά;
Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.467
- Πόντοι
- 11.836
Πλέον ολοι θα βάλουν posΣτης Ζάνας κάνα δύο φορές έχω πληρώσει με κάρτα...
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
μια κοπελα του χωρου δεχεται και τενεκεδες με λαδι παντως. Επιστροφη στις ριζες, ανταλλαγη προιοντων, 2 κιλα μουσμουλα μια πιπα
Είναι δίκαιο και θα γίνει πράξηΆμεση Λαϊκή απαίτηση να μπουν στα μπουρδέλα POS να μπορούν οι συναγωνιστές να πλερώνουνε τα γαμήσια τους με δόσεις.
steeve
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.430
- Πόντοι
- 216
Απο το '15 -16 περιπου παιζει πληρωμη με καρτα στην Ζανα ...Στης Ζάνας κάνα δύο φορές έχω πληρώσει με κάρτα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις