Νέα

Πού πληρώνω με κάρτα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dg67
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dg67

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2017
Like
82
Πόντοι
0
Χαζή ερώτηση: μια που έχω λεφτά σε μια κάρτα, ποιες κοπέλες και μαγαζιά έχουν POS αντί να δίνω μετρητά;

Ή είναι πια τόσο στάνταρντ που δε χρειάζεται να το σκεφτώ και θα βρω παντού;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Χαζή ερώτηση: μια που έχω λεφτά σε μια κάρτα, ποιες κοπέλες και μαγαζιά έχουν POS αντί να δίνω μετρητά;

όλο το μεταξουργείο φίλε.
αλλά μόνο american express platinum

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.589
Πόντοι
2.256
Κι αν τα μαγαζια ή οι κοπέλες που έχουν POS δεν ειναι του γούστου σου τι θα κάνεις; Θα πας με το ζόρι μονο και μόνο επειδή δέχονται κάρτα;
Πήγαινε σε ενα ATM βάλε την καρτα και σήκωσε μετρητά

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Κι αν τα μαγαζια ή οι κοπέλες που έχουν POS δεν ειναι του γούστου σου τι θα κάνεις; Θα πας με το ζόρι μονο και μόνο επειδή δέχονται κάρτα;
Πήγαινε σε ενα ATM βάλε την καρτα και σήκωσε μετρητά
θα το πληρώσει ακριβά...
απλά ας κάνει καθημερινές αγορές, πχ σουπερ, με την κάρτα, να του μένουν τα μετρητα

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336

παντου τυπε μη το συζητας. Βγαλε και μια καρτα για ποντους, για περισσοτερες πληροφοριες μπες στην ημερησια ενημερωση να σε κατατοπισουν ποσους ποντους δινει η καθε κοπελα και σε τι προιοντα τους εξαργυρωνεις

Loukoum4s

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2019
Like
1.433
Πόντοι
206
παντου τυπε μη το συζητας. Βγαλε και μια καρτα για ποντους, για περισσοτερες πληροφοριες μπες στην ημερησια ενημερωση να σε κατατοπισουν ποσους ποντους δινει η καθε κοπελα και σε τι προιοντα τους εξαργυρωνεις
Αυτό είναι ιδεάρα αλλά όχι για το ελλαδιστάν

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756

Κανε υπομονη αρχοντα , σε λιγο καιρο το σαητ θα βγαλει και κάρτα με πολλες προσφορές και δώρα :rockon: :rockon:

noelon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2019
Κριτικές
6
Like
547
Πόντοι
280

Με κάρτα θα πληρώσεις εκεί που σου κόβουν απόδειξη για υπηρεσίες ιεροδουλης

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
:D:
το Σάββατο το πρωί στον κόλπο στο Νημποριό...
Είχαμε το τηλέφωνο της καντίνας και λέω δεν παίρνουμε να παραγγείλουμε καφέδες.... Λέω στην κυρία που σήκωσε το τηλέφωνο δεν έχουμε μετρητά μόνο κάρτα κανένα πρόβλημα κύριε ο μικρός που μεταφέρει τους καφέδες έχει μαζί του POS..ωραια η καντίνα.

Τελευταία τροποποίηση:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.749
Πόντοι
3.656

τυπε με την καρτα του fuel pass θα πληρωσεις την μποτανα; :think::confused::confused::confused:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.231
Πόντοι
3.846
να μπορούμε να κάνουμε και προκράτηση, να πληρώνουμε δηλαδή πριν πάμε.

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.031
Πόντοι
361
Και το ωραιότερο σημείο είναι όταν έρθει κ το μηνιαίο αντίγραφο της κάρτας, κ αποτυπώνει κ τις επισκέψεις στους "πολιτιστικούς χώρους"....

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
:D:
το Σάββατο το πρωί στον κόλπο στο Νημποριό...
Είχαμε το τηλέφωνο της καντίνας και λέω δεν παίρνουμε να παραγγείλουμε καφέδες.... Λέω στην κυρία που σήκωσε το τηλέφωνο δεν έχουμε μετρητά μόνο κάρτα κανένα πρόβλημα κύριε ο μικρός που μεταφέρει τους καφέδες έχει μαζί του POS..ωραια η καντίνα.
Εφ όσον είναι νόμιμη καντίνα κι έχει ταμειακή, έχει και pos!!! Το ασύρματο εξυπηρετεί τους πελάτες στο delivery!!! Από τη μία πλευρά είναι αυτοί οι επαγγελματίες που θέλουν να εξυπηρετήσουν κι από την άλλη οι απίθανοι τύποι που το 2022 σου λένε πως το pos είναι προσωρινά χαλασμένο!!! Από το 2015.

drifter81

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
123
Πόντοι
0

Στης Ζάνας κάνα δύο φορές έχω πληρώσει με κάρτα...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.883
Πόντοι
6.236
Άμεση Λαϊκή απαίτηση να μπουν στα μπουρδέλα POS να μπορούν οι συναγωνιστές να πλερώνουνε τα γαμήσια τους με δόσεις.
Είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη
1661253697063.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom