1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
playmobil ήταν...τα lego είναι δύσκολα... ;)
σόρυ δεν έλαβον υπόψιν σου το IQ σου.....
playmobil ήταν...τα lego είναι δύσκολα... ;)
καλώς τον τον μποξερ.........Πάω Λούτσα GAYBOY. Κάτσε να λες μαλακίες μόνος σου μη σε γαμήσω στο ξύλο. BOXER είμαι. Ελπίζω κάποτε να σου σπάσω τα μούτρα και να postaro τις photos σου εδω.!
Με 2 κοπέλες της νύχτας θέλει προσοχή.. Μην την πατήσεις όπως εγώ τελευταία ;)
http://[URL unfurl="true"]www.freeimagehosting.net/uploads/0bbc56c38c.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αντε με τις λιγουρες..
Πάω Λούτσα GAYBOY. Κάτσε να λες μαλακίες μόνος σου μη σε γαμήσω στο ξύλο. BOXER είμαι. Ελπίζω κάποτε να σου σπάσω τα μούτρα και να postaro τις photos σου εδω.!
;) ;) ;)
όσοι ξέρουν δεν μιλούν φιλαράκι...
σωστός..
** επίσης, το οτι κρύβεις του Golf ορισμένες λεπτομέρειες δεν το κάνουν αγνώριστο...
φολκςβάγκεν. το αυτοκίνητο του λαού.....
τώρα και σε χλιδάτη έκδοση για μικροαστους με προοπτικές μεσοαστών.
αααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα
rocco είναι και μάλιστα με τα πιο πολλά άλογάκια (maha dyno) στο rocco club ..
Η κοπέλα της photo δεν είναι tripper ..(την προορίζω για tripper ..) αλλά δεν διαβάζεις όλα τα posts μου
Λιθουανέζες, σαν τις Πολωνέζες .. τους την σπάει άμα τις λες έτσι.
Υ.Γ. Κρύβω ότι έχει να κάνει με την κοπέλα (την τσάντα της). Μη τη δει και μου κάνει και καμία μύνηση.. Είναι Lawyer στο Moscow
Φιλιά τώρα, δεν έχω να σου πω άλλα μέρη που πάνε οι strippers, αφού φαντάζομαι ότι θα ξέρεις καλύτερα από εμένα. Εχθές πάντως που τελείωνα από ΑΝΥΑ, Πήγα μια βόλτα στη Πισίνα του ξενοδοχείου της - φαντάζομαι ότι ξέρεις και πιο είναι και πέτυχα 2 trippers με γραβατόμαγκες .. κάτι έχουν οι πισίνες πάντως και τους αρέσουν πολύ.
Υ.Γ. Φέτος ασχολούμαι πιο πολύ με cityτουρίστριες και σπάνια θα με ξαναβρεις σε αυτό το thread.
ιδέα δεν έχω για τα τριπεράκια...το ξαναείπα...ΑΠΛΑ ΧΑΒΑΛΕ...με παίρνουν τηλέφωνο όποτε θέλουν να τους πληρώσω καμιά μπύρα...
κανένα καφεδάκι..τις ξαπλώστρες...έστω να τις βάλω για ύπνο μετά τη θάλασσα...
Για να μην την εκ8έσουμε την κοπέλα .. είναι η πρώην stripper μαγαζιου της Πειραιώς που έχει και skype..?
Άρα μπορώ να postarw photos χωρίς να σπαστεί κάποιος ... Έχουν και σχέση με αυτό που συζητάμε
Στον περσόνα αναφέρθηκα και στον τύπο με το mx-5 που ξεφορτώνει trippers λίγο πιο πάνω από το Πάντειο και νομίζει ότι έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα στο να γαμάει μόνο αυτός .. ;)
τυχερέ pilio...
είχα κι εγώ σκάφος...πριν την πτώχευση...αλλά ρε γαμώτο..πάντα τέτοιες γκόμενες έριχνα...:
σιγα το σκαφος,Το σκάφος δεν είναι δικό μου, αλλά της τύπισσας. Σου λέω για πολλά Φράγκα!!!
Υ.Γ. Γιατί ρε σβήνεις τα posts σου; δεν έχει χώρο ο server ή στα σβήνουν..; Εμένα εχθές μου έσβησαν 2 χωρίς sql injection .. ;)