Νέα

Που να πάω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Παιδιά φεύγω για στριπτιζάδικο. Σε ποιο να πάω; Βλέπετε είμαι από επαρχία και δεν τα ξέρω καλά.

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
ʼστο ρε πουλάκι μου το στριπτιζάδικο. Θες να καταντήσεις σαν αυτούς εδώ μέσα ; ʼντε σε κανά μπαράκι να πιεις το ποτάκι σου, να κοζάρεις τις ψωνισμένες που κυκλοφορούν, κάνε και κανά κονέ και αν δεις ότι δεν γίνεται τίποτα ....... εγώ στο baby gold της Συγγρού θα πήγαινα. Ωραίαι γυναίκαι.

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Έλα lioma, μην του λες τέτοια γιατί μετά φίλε ούτε τα λεφτά του λεωφορείου για πίσω δεν θα έχει.
Υπομονή, πολύ υπομονή μετά το BabyGold και πρωί πρωί στην αγουροξυπνημένη πουτάνα. Ανεβάζει το ηθικόν (και μετά φραπέ).

markoswolf

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
star στη Μεταμορφωση , επί της Τατοϊου, θα με θυμηθεις!!!!!

Επισκέπτης
Έλα lioma, μην του λες τέτοια γιατί μετά φίλε ούτε τα λεφτά του λεωφορείου για πίσω δεν θα έχει.
Υπομονή, πολύ υπομονή μετά το BabyGold και πρωί πρωί στην αγουροξυπνημένη πουτάνα. Ανεβάζει το ηθικόν (και μετά φραπέ).

Xεχε έλα ρε συ, άστο το παλικάρι να γλεντήσει!!! Μπορεί να ήρθε φραγκάτος να τα φάει με γκόμενες!

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Lioma, τώρα που το σκέφτομαι ρε φίλε ας δει Ευαγγελάτο. Αν πετύχει η μαλακία (η τηλεόραση) τι να κάνεις το γαμήσι ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom