Εμεις οταν ημασταν πιτσιρικαδες συνηθως πηγαιναμε, για πρωτη φορα , με καποιον κοντα στην ηλικια μας .Δυο μηνες τωρα με εχει μπριζωσει ο κουμπαρος μου να παω το βαφτηστηρι μου να "γινει αντρας"οπως λεγανε οι παλιοι, οχι οτι εχω προβλημα με το παιδι γιατι εχουμε πολυ καλη σχεσει με ρωταει μιλαμε τον συμβουλευω .Αν ειναι να αναλαβω τετοια ευθυνη θα ηθελα να τον παω καπου ωστε και να περασει καλα και οχι να τον τρομαξουν .η απορια μου εναι η εξης στουντιο ,μασαζ ,cg. Καθε αποψη γνωμη και βοηθεια καλοδεχουμενη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού να πάει ένας πρωτάρης; Στούντιο/μασάζ/cg;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lykos1072
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 32
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
είσαι σίγουρος ό,τι δεν έχει πάει μόνος του??Εμεις οταν ημασταν πιτσιρικαδες συνηθως πηγαιναμε, για πρωτη φορα , με καποιον κοντα στην ηλικια μας .Δυο μηνες τωρα με εχει μπριζωσει ο κουμπαρος μου να παω το βαφτηστηρι μου να "γινει αντρας"οπως λεγανε οι παλιοι, οχι οτι εχω προβλημα με το παιδι γιατι εχουμε πολυ καλη σχεσει με ρωταει μιλαμε τον συμβουλευω .Αν ειναι να αναλαβω τετοια ευθυνη θα ηθελα να τον παω καπου ωστε και να περασει καλα και οχι να τον τρομαξουν .η απορια μου εναι η εξης στουντιο ,μασαζ ,cg. Καθε αποψη γνωμη και βοηθεια καλοδεχουμενη
αν πάντως το αποφασίσεις κλείσε του ένα καλό cg..ήσυχα, καθαρά και ωραία.
Επισκέπτης
εγω θα ελεγα στουντιο οι κοπελες εχουν μεγαλητερη εμπειρια και θα τον προσεξουν
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
το θεμα ειναι να εχεισ ξαναπαει εσυ και να σε γνωριζουν καλα ωστε να ενημερωσεις και ετσι να βγει πετιχιμενη η συνταγη .!!!! θα ελεγα παντως σε καποιο μασαζ λογο χρονου ή σε καποια cg αν ομως τιν ξερεισ καλα
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Χμμ..στουντιο αν τον πας να μιλησεις με την σεριφισσα ωστε να λαβει ο μικρος αλλη μεταχειρηση.
Αν παλι επιλεξεις καποιο cg να ειναι καθαρη υπομονετικη ωστε να μην εχει προβληματα το παλικαρι του τυπου ασχημες μυρωδιες η βιασυνες.
Αν παλι επιλεξεις καποιο cg να ειναι καθαρη υπομονετικη ωστε να μην εχει προβληματα το παλικαρι του τυπου ασχημες μυρωδιες η βιασυνες.
Durgā
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλλίτερα να σιγουρευτείς ότι και το βαφτηστήρι σου το θέλει. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μπορεί να του προσφέρεις από μια πολύ καλή έως μια πολύ κακή εμπειρία και να το χρεωθείς ο ίδιος.
Τώρα πιθανόν ένα στούντιο με πρόγραμμα μιας ώρας σε κάποια από τις καλές περιπτώσεις (Ντάρια για παράδειγμα, δροσοπούλου 95) ίσως να 'ναι καλή επιλογή. Ένα ακριβό cg ίσως να είναι κακή περίπτωση μιας και θα μάθει σε πολύ ακριβά γούστα.
Τώρα πιθανόν ένα στούντιο με πρόγραμμα μιας ώρας σε κάποια από τις καλές περιπτώσεις (Ντάρια για παράδειγμα, δροσοπούλου 95) ίσως να 'ναι καλή επιλογή. Ένα ακριβό cg ίσως να είναι κακή περίπτωση μιας και θα μάθει σε πολύ ακριβά γούστα.
Επισκέπτης
Καλλίτερα να σιγουρευτείς ότι και το βαφτηστήρι σου το θέλει. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μπορεί να του προσφέρεις από μια πολύ καλή έως μια πολύ κακή εμπειρία και να το χρεωθείς ο ίδιος.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
στουντιο σε ωρα πρωινη και σε μια απο τις καλες που διαβαζεις εδω μεσα......μασαζ ειναι μαλακια ειδικα για τετοια ηλικια,μπουρδελο με τιποτα(θα τα δει ολα κωλυομενα και θα κανει καναν χρονο να ξαναγαμησει).....κολγκερλ θα το προτεινα θεωρητικα αλλα θα ζητησουν ινφο και χωρο και αλλα πολλα που ο μικρος δεν θα μπορει να δωσει....οποτε λιγο δυσκολο....αν ειναι εφικτο ισως θα ηταν το ιδανικο βεβαια αλλα παλι πως θα το καλεσετε;παρεα;θα εισαι και στο σπιτι μην γινει καμια στραβη;Εμεις οταν ημασταν πιτσιρικαδες συνηθως πηγαιναμε, για πρωτη φορα , με καποιον κοντα στην ηλικια μας .Δυο μηνες τωρα με εχει μπριζωσει ο κουμπαρος μου να παω το βαφτηστηρι μου να "γινει αντρας"οπως λεγανε οι παλιοι, οχι οτι εχω προβλημα με το παιδι γιατι εχουμε πολυ καλη σχεσει με ρωταει μιλαμε τον συμβουλευω .Αν ειναι να αναλαβω τετοια ευθυνη θα ηθελα να τον παω καπου ωστε και να περασει καλα και οχι να τον τρομαξουν .η απορια μου εναι η εξης στουντιο ,μασαζ ,cg. Καθε αποψη γνωμη και βοηθεια καλοδεχουμενη
Κατα τα λεγομενα του κουμπαρου παντα ,ειπε ο μικρος΄" οτι αν ηταν να παει θα ηθελε εμενα για παρεα" .Η επομενη κινηση μου ειναι τωρα που δεν εχει σχολειο να παμε για ενα καφε οι δυο μας για να δω αν οντως θελει να τον παω εγω και απο την αλλη να δω τα γουστα του .Καλλίτερα να σιγουρευτείς ότι και το βαφτηστήρι σου το θέλει. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μπορεί να του προσφέρεις από μια πολύ καλή έως μια πολύ κακή εμπειρία και να το χρεωθείς ο ίδιος.
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Συμφωνώ με όσα έγραψε ο GL. Η καλύτερη λύση είναι στούντιο.
Και αφού εδώ και λίγες μέρες έπιασε πάλι δουλειά η Πάολα, νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή να πάει το παιδί στην Πάολα: όμορφη, πολύ καλό σέξ, "ανθρώπινη" και με πολύ κατανόηση. Η Πάολα δουλεύει Σολωμού 33.
Και αφού εδώ και λίγες μέρες έπιασε πάλι δουλειά η Πάολα, νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή να πάει το παιδί στην Πάολα: όμορφη, πολύ καλό σέξ, "ανθρώπινη" και με πολύ κατανόηση. Η Πάολα δουλεύει Σολωμού 33.
Επισκέπτης
Στουντιοτσαρκα για να μαθει να ψαχνει και να επιλεγει κιολας μην μαθει απο τωρα στο τζανκ φουντ, εννοηται οτι οπου διαλεξει θα μιλησεις με την τσατσα για το θεμα και μη φοβασαι θα μπει το νερο στ αυλακι
Durgā
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συμφωνώ με όσα έγραψε ο GL. Η καλύτερη λύση είναι στούντιο.
Μια χαρά σημείο το της σολωμού, μπορούν να πιουν και τον καφέ τους ακριβώς απένταντι πριν μπουν και να το συζητήσουν. Ειδικά αν ο πιστιρικάς κυκλοφορεί και στα εξάρχεια, τότε είναι το τέλειον!
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Ο σωστός πρωτάρης
σαν ψάρακας που είναι
αρχή απ τα μπουρδέλα κάνει
και στην αρχή κι αν χάνει
δε θα τονε μαράνει
Μετά σαν ξεψαρώσει
και το μοτέρ του στρώσει
πάει και στουντιάδα
για καμιά σουσουράδα !
Κι όταν θα καταλάβει
το νόημα άν συλλάβει
πάει και για μασάζ
για λαδοτριψουάζ !
σαν ψάρακας που είναι
δε θα τονε μαράνει
Μετά σαν ξεψαρώσει
και το μοτέρ του στρώσει
πάει και στουντιάδα
για καμιά σουσουράδα !
Κι όταν θα καταλάβει
το νόημα άν συλλάβει
πάει και για μασάζ
για λαδοτριψουάζ !
Επισκέπτης
του μπουρδελου η μυρωδιαΟ σωστός πρωτάρης
σαν ψάρακας που είναι
δε θα τονε μαράνει
Μετά σαν ξεψαρώσει
και το μοτέρ του στρώσει
πάει και στουντιάδα
για καμιά σουσουράδα !
Κι όταν θα καταλάβει
το νόημα άν συλλάβει
πάει και για μασάζ
για λαδοτριψουάζ !
θα του παρει τη μαγκια
και του μασαζ η μπριζολιλα
θα του φερει ανατριχιλα
μες σε στουντιο αν πεσει
απ την καυλα θα χωρεψει
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε να προτιμησεις να τον πας σε φρικοπουροΕμεις οταν ημασταν πιτσιρικαδες συνηθως πηγαιναμε, για πρωτη φορα , με καποιον κοντα στην ηλικια μας .Δυο μηνες τωρα με εχει μπριζωσει ο κουμπαρος μου να παω το βαφτηστηρι μου να "γινει αντρας"οπως λεγανε οι παλιοι, οχι οτι εχω προβλημα με το παιδι γιατι εχουμε πολυ καλη σχεσει με ρωταει μιλαμε τον συμβουλευω .Αν ειναι να αναλαβω τετοια ευθυνη θα ηθελα να τον παω καπου ωστε και να περασει καλα και οχι να τον τρομαξουν .η απορια μου εναι η εξης στουντιο ,μασαζ ,cg. Καθε αποψη γνωμη και βοηθεια καλοδεχουμενη
να μαθει απο μικρος για να μην χασει χρονο οπως πολλοι
τυπε να προτιμησεις να τον πας σε φρικοπουρο
Σιγα μη τον παει και σε τραβελι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αν παει σε τραβελι δεν θα γινει αντρας τυπεΣιγα μη τον παει και σε τραβελι
πουστης θα γινει
thanasis_tmrf
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Aπολυτε εισαι τεραστιος!τυπε να προτιμησεις να τον πας σε φρικοπουρο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μακαρι και η δικια μου πρωτη φορα να ηταν με φαφουτα γρανυAπολυτε εισαι τεραστιος!
εχασα πολυ χρονο μεχρι να ανακαλυψω οτι ειναι οι καλυτερες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 68