Νέα

Που μπορώ να βρω μια εχέμυθη κυρία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fuckman35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fuckman35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα να γνωρίσω μια κοπέλα/κυρία, ανεξαρτήτου εμφανίσεως, για συχνές επισκέψεις στο σπίτι μου. Επ'αμοιβής φυσικά και η τιμή όπως και οι υπηρεσίες συζητήσιμες. Την θέλω απλά για να χαλαρώνω από την δουλειά, για φυσιολογικούς λόγους.

Αυτό που κυρίως με απασχολεί είναι που να ψάξω. Γενικά δεν ασχολούμαι πολύ με γυναίκες. Είναι πιο εύκολη δουλεία από αυτές που εκδίδονται κανονικά, με μεσάζοντες, λειτουργικά έξοδα κτλ και τις βλέπει όλος ο κόσμος. Άρα θα πρέπει να υπάρχει σχετική προσφορά...

Μήπως έχει κανείς καμία ιδέα; Μένω στην Αθήνα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αν ψαξεις για μουγκή, δυσκολα να βρεις.

Στην Ελλάδα οι μονες γυναικες που δεν μιλάνε (ειναι εχέμυθες) ειναι οι μουγκες

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
εχεμυθη γιατι την θες παντρεμενος εισαι?

η απλα δεν θες η γειτονια να βλεπει να μπαινοβγαινουν διαφορες στο σπιτι σου?

OP
OP
F

fuckman35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αν ψαξεις για μουγκή, δυσκολα να βρεις.

Στην Ελλάδα οι μονες γυναικες που δεν μιλάνε (ειναι εχέμυθες) ειναι οι μουγκες

Τι εννοείς, θα μου γράψει κριτική στο site;

Το εχέμυθη το έγραψα όσον αφορά αυτήν. Μια που δεν θέλει να το μάθουν ότι το κάνει αυτό. Μάλλον ήταν λάθος η λέξη. Δεν έχω πρόβλημα αν την δει κανείς, πολυκατοικία είναι.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
φιλε καταλαβα τι θες ενα κρυφοπουτανακι που απλα να εχει καμμια 10αρια το πολλη αντρες να γαμιεται μαζι τους αλλα η κοινωνια να ξερει οτι δουλευει στον χοντο !!!!!!!

ρε βρωμαει ο τοπος απο τετοιες και μελλοντικα θα εχουμε ολοι με νομο την γυναικα μας και μια τετοια με την ανεργια που βαραει τον τοπο!!!!!

οποια σου γυαλισει στο δρομο πες της τι ζητας στις 5 η μια στανταρ θα πει ναι!!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
φιλε καταλαβα τι θες ενα κρυφοπουτανακι που απλα να εχει καμμια 10αρια το πολλη αντρες να γαμιεται μαζι τους αλλα η κοινωνια να ξερει οτι δουλευει στον χοντο !!!!!!!

ρε βρωμαει ο τοπος απο τετοιες και μελλοντικα θα εχουμε ολοι με νομο την γυναικα μας και μια τετοια με την ανεργια που βαραει τον τοπο!!!!!

οποια σου γυαλισει στο δρομο πες της τι ζητας στις 5 η μια στανταρ θα πει ναι!!!!!

υπαρχουν τετοιες γυναικες? :think:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
ΟΛΟΥΘΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

ειμαι σιγουρος οτι αν ριξετε μια ματια στον δρομο θα εντοπισετε τουλαχιστων 4 !!!!!!!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Βοήθησέ μα λίγο να καταλάβουμε.
Θέλεις κάποια που να πηδιέται με αμοιβή, χωρίς άλλα πάρε δώσε (βόλτες, εξόδους κλπ), να έρχεται στο σπίτι σου, αλλά νη μην εκδίδεται συστηματικά; Να μην είναι δηλαδή γνωστή βίζιτα;

Πρώτον να ξέρεις πως όσο πιο "επαγγελματίας" τόσο πιο εχέμυθη! ;)
Και δεύτερον άντε βρίσκεις μία που σου λέει είμαι όπως θέλεις. Που θα ξέρεις αν θα πηδιέται με άλλους 200;
Τελικά αυτό είναι όντως κάτι που σε ενδιαφέρει ιδιέταιρα; Διότι αν δεν είναι δεν νομίζω πως υπάρχει κανένα πρόβλημα. Βρωμάει ο κόσμος από πουτάνες, κάθε ηλικίας, φυλής, κόστους, εμφανίσεως, μορφωτικού επιπέδου κλπ.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
εγω δεν ξερω καμια :rolleyes:

τωρα με τις απολυσεις δημοσιων κ εσενα για χοντο σε κοβω

να ριχνει κολονια στις πατσουριασμενες κωλογριες κ να εχεις ταμπελακι κ χαμογελο τζοκερ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τωρα με τις απολυσεις δημοσιων κ εσενα για χοντο σε κοβω

να ριχνει κολονια στις πατσουριασμενες κωλογριες κ να εχεις ταμπελακι κ χαμογελο τζοκερ

βαριεμαι να σου λεω διαρκως οτι δε δουλευω στο δημοσιο....αφου επιμενεις ομως οκ....δουλευω σε εφορια νταξει? :)

καστε που θα πας εχει μεροκαματο εδω!!!!!!

ο ανθρωπος κανει σοβαρη ερωτηση και αρχισε το σπαμ....πα να φυγω λεμε...κριση συνειδησεως... :'(

OP
OP
F

fuckman35

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ο χρήστης larouse περιέγραψε τι θέλω και ο χρήστης gianevan τόνισε μια διαφορά που δεν με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει στον ελεύθερο χρόνο της. Δεν θέλω απαραίτητα ερασιτέχνισσα ή επαγγελματία. Αν οι υπηρεσίες της δεν με ενδιαφέρουν δεν πρόκειται να συνεχίσω να τις αγοράζω, ότι και να'ναι. Δεν είμαι πολύ απαιτητικός.

Από εκεί και πέρα δεν είμαι ο τύπος που θα σταματάω τυχαίες γυναίκες στον δρόμο να τις ρωτάω αυτό το πράγμα. Βασικά δεν θα το έκανα με τίποτα. Οπότε αν κανείς έχει καμία ευκολότερη ιδέα να βρω καμία "σοβαρή κυρία" ας το πει.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
1K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom