Νέα

Που είναι οι latin και chinese?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexshark
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 814
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sexshark

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα σας. είμαι κι εγώ ένας φανατικός mpourdeloantras τις θεσσαλονίκης kia έχω γυρίσει όλα τα μπουρδέλα τις πόλις.
δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο με τις κοπέλες που διατίθονται να μας δώσουν τα μαργαριτάρια τους σε μαντράχαλους σαν και του λόγου μου αλλα έχω μονο ένα παράπονο..
οι μονες κοπέλες που έχω συναντήσει σε αυτά τα μαγαζιά είναι μονο ευρωπαίες και άντε σπάνιες περιπτώσεις και μαύρες(καλές είναι δεν λέω).
σε κάποιες πηγες που έχω και δεν μπορώ να πω έχω ανακαλύψει ότι στην αθηνα υπάρχει ωραία ποικιλία από λατίνες,κινέζες κλπ.
και θέτω το εξής ερώτημα. τι στο καλο έχουν αυτοί οι αθηναίοι και δεν μπορούν τέτοια εξωτικά κορίτσια να έρθουν για λίγο και εδώ πάνω στην salonika?
χολέρα έχουμε και φοβούνται να το μεταδώσουμε?

hakeem

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
513
Πόντοι
81
μηπως δεν επενδυεται σε σωστο βαθμο αγαπητε συναγωνιστη?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
καλησπέρα σας. είμαι κι εγώ ένας φανατικός mpourdeloantras τις θεσσαλονίκης kia έχω γυρίσει όλα τα μπουρδέλα τις πόλις.
δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο με τις κοπέλες που διατίθονται να μας δώσουν τα μαργαριτάρια τους σε μαντράχαλους σαν και του λόγου μου αλλα έχω μονο ένα παράπονο..
οι μονες κοπέλες που έχω συναντήσει σε αυτά τα μαγαζιά είναι μονο ευρωπαίες και άντε σπάνιες περιπτώσεις και μαύρες(καλές είναι δεν λέω).
σε κάποιες πηγες που έχω και δεν μπορώ να πω έχω ανακαλύψει ότι στην αθηνα υπάρχει ωραία ποικιλία από λατίνες,κινέζες κλπ.
και θέτω το εξής ερώτημα. τι στο καλο έχουν αυτοί οι αθηναίοι και δεν μπορούν τέτοια εξωτικά κορίτσια να έρθουν για λίγο και εδώ πάνω στην salonika?

Εχετε πολλα.................διοδια :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
mpourdeloantras  :2funny: οπως λεμε makis tselios?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ειμαστε καλυτεροι γαμιαδες τυπε.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom