apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Μαλακία είναι... αλλά πως αλλιώς να την ξεμοναχιάσω;
Όποτε τη βλέπω είναι με παρέα. Μόνοι μας δεν έχουμε βρεθεί ούτε ένα λεπτό. Όσο τύχαινε παλιότερα που ήμουν παντρεμένος, τόσο τώρα με πάει ανάποδα.
Σπάω το κεφάλι μου να βρω μια λύση και πάντα καταλήγω στο Φέησμπουκ. Είναι ο μόνος τρόπος να της μιλήσω κατ' ιδίαν και να κλείσω ραντεβού.
Στο ψυχιατρειο ειναι
στην ίδια πτέρυγα σας έχουν ?
στην ίδια πτέρυγα σας έχουν ?
και πολυ καλα θα εκανες τυπε....Αν ποτε εχανα τα λογικα μου και κατεληγα σε κανα τετοιο στεκι
πιστευω δεν θα εμπαινα στην ιδια πτερυγα με τον λακη33 ουτε να με πληρωνανε
ειλικρινα ομως
και πολυ καλα θα εκανες τυπε....
μοιαζει δεν μοιαζει θα σε γραβατιασει με το ξουραφι μεχρι να πεις κυμινο τυπε :SΣιγα μη μοιαζει ο λακης στον Ντεπ
μοιαζει δεν μοιαζει θα σε γραβατιασει με το ξουραφι μεχρι να πεις κυμινο τυπε :S
μοιαζει δεν μοιαζει θα σε γραβατιασει με το ξουραφι μεχρι να πεις κυμινο τυπε :S
πήρα τηλεφωνο ολες τις ψυχιατρικες κλινικες, μπας και βρω τα ιχνη του λακης33. Τον περιεγραψα ως υπεροχο ψηλο σωματαρα αντρακλα μια επιβλητικη παρουσια οδοντιατρο πλουσιο με ντυσιμο μονδερνο και γνωστη χρησης κυνηγητικής καραμπινας.Παρολα αυτα δεν τον βρηκα με αυτα τα χαρακτηριστικα . λέτε να αρχισω να ψαχνω στις φυλακες; :o
χαχαχα βασικα αν το σηκωσε νοσοκομα δεν θα στα ειπε καλα
επειδη θα ηταν υπο την μεθη του καμακιου που θα της εκανε
δεν θυμασαι που ελεγε εδω μεσα για τα καμακια? καλα δεν εμαθες τιποτα?
Σωστο καποια πουτανιτσα νοσοκομα τον κρυβει. Λυσσαρες..
αυτος δεν εχει απολλωνιους κοιλιακους,μπαντ σπενσερ εχει.Κοιτα και εσυ αν εβρισκες καποιον που ενω δεν ειναι αθλητης
εχει απολλωνιους κοιλιακους δεν νομιζω οτι θα τον αφηνες ετσι ευκολα
να στον φαει καποια αλλη.
πήρα τηλεφωνο ολες τις ψυχιατρικες κλινικες, μπας και βρω τα ιχνη του λακης33.
Κοιτα και εσυ αν εβρισκες καποιον που ενω δεν ειναι αθλητης
εχει απολλωνιους κοιλιακους δεν νομιζω οτι θα τον αφηνες ετσι ευκολα
να στον φαει καποια αλλη.
ναι,δωδωνης.τι φέτες είναι ?
αυτος δεν εχει απολλωνιους κοιλιακους,μπαντ σπενσερ εχει.