Σηκώθηκα το πρωί με κάβλες για την Ντάρια. Παίρνω τηλέφωνο το σπίτι της Φραντζή και ... Ανέλπιστο! Ανέλπιστο! Το σήκωσε η Ντάρια η ίδια. Είχα καβλώσει τόσο που χτύπαγα την τσαπού στο τραπεζάκι που έχουμε το τηλέφωνο!!!!
Θα δουλεύει εκεί μέχρι το βράδυ. Αφού άκουσα και τη φωνούλα της κάμφθηκαν και οι τελευταίες αντιρρήσεις μου. Αποφάσισα να την ξανατιμήσω!!!
Μου ήρθε στο μυαλό το παλιό κλασικό τραγούδι της Κωνσταντίνας (χωρίς επώνυμο)
«Αυτό το τηλεφώνημα δεν ήτανε σαν τα άλλα
Μες στην καρδιά μου άναψαν παράξενα συνιάλα
Στον επόμενο τόνο θα ?ναι η ώρα για Ντάρια μόνο
Στον επόμενο τόνο θα ουρλιάζεις μαζί μου από πόνο»Την επισκέφτηκα πριν από λίγο, Τί μουνάρα είναι ρε παιδί μου. Έφτιαξε , κατάμαυρη «σαν καμμένη γκη...». Κάβλα, που σε απογειώνει. Από τις απολαύσεις που μπορείς να απολαύσεις. Με τα γυαλάκια της , κάβλαααααααααααααααα!!!! Σαν να βγήκε από το
. Ένα σάιτ με μαθητριούλες με γυαλάκια που περνάνε το μάθημα στο γραφείο του καθηγητή!! Ααααχ!Μια ιστορία βγαλμένη από εαυτό το σάιτ!!! Ο σάτυρος καθηγητής των θρησκευτικών (Παλαιών Πατρών) Germaon, έκοψε την μαθήτρια Ντάρια Πουτσόσκαγια γιατί δεν έγραψε το πανεύκολο θέμα των εξετάσεων : « Χριστιανοί ανά την υφήλιο το 2007 ? ονόματα και διευθύνσεις». Ήρθε για ...αναβαθμολόγηση. Με το γνωστό τρόπο. Είχα τέτοιες κάβλες που δεν την πάλεψα. Πολύ . Τέλειωσα στην πλατούλα της. Με εκείνη να έχει παρει μια στάση τρελή. Τί κορίτσαρος!!!
Και φυσικά το πέρασε το μάθημα !!!! Και με 20!!! Μπράβο Ντάρια!!! ʼξια !
«Ευχαριστώ κύριε καθηγητά
Κι όπως με κοιτάς , κι όπως με κοιτάς ανεβαίνει ο σφυγμός μου, ουουου
Κι όπως με κοιτάς , κι όπως με κοιτάς κατεβαίνει ο βαθμός μου»
Φεύγοντας μου πέταξε και τη βόμβα. «Σε λίγους μήνες θα σταματήσω οριστικά μωρό μου!!! Θα μπω στο σάιτ να σας χαιρετήσω»
Μέσα μου δακρύζω, μέσα μου υποφέρω, μέσα μου πονάω
Να ξαναγυρίσεις σε παρακαλάωωωωωωωωω!!