Νέα

Που είναι η Άντζελα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTAS_23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Γεια σας.Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που έχασα την καλύτερη πουτάνα της Αθήνας.Όσοι είστε γνώστες του αντικειμένου σίγουρα θα έχετε πάει πριν χρόνια με την ʼντζελα.Ήταν μια ξανθια 30αρα με φοβερό κορμί και τέλεια περιποίηση και συμμετοχή στο sex που δούλευε τα μεσημέρια στη Διδίμου 20 αν δεν απατώμαι.Εκεί που είχε μια μπλε εξωτερική πόρτα,αυλή και μετά έμπαινες.Ήταν και ένας αγενής τσάτσος γέρος αδερφή με σκουφί,αλλά μπροστά σε αυτόν τον κορίτσαρο και την μοναδική περιποίησή της τον έγραφα.Για μένα αυτή η γυναίκα ήταν παραπάνω από μια απλή πόρνη αφού αυτή με ξεπαρθένεψε στα 17 μου.Έκτοτε την επισκεπτόμουν κάθε μήνα!Η ερώτηση είναι αν έχει κανείς σας κάνα νέο για το που δουλεύει,αν δουλεύει πλέον αφού σίγουρα τα έχει οικονομήσει γερά με τα 40 Ευρώ επίσκεψη που χρέωνε.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.955
Πόντοι
6.925
Ημουν νιος και γέρασα... Πριν 12 μήνες που πρωτοέκανα login εδώ ήταν η πρώτη ερώτηση που έκανα και βλέπω ότι ακόμα - 3 χρόνια μετά - η Αντζελα έχει αφήσει το στίγμα της.
Οχι φίλε .... δυστυχώς.

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Φαίνεται τελικά πως δεν υπάρχουν πολλοί που να επισκέφτηκαν αυτή τη θεά.Ακόμα και η Σόνια δεν λέει μπροστά της.Ήταν η καλύτερη.Αχ και να ήξερα αν δουλεύει ακόμα..

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Καλημέρα φιλαράκι και εγώ ήμουν τακτικός πελάτης.

Η ʼντζελα δούλευε στον πεζόδρομο της Διδύμου μόλις περάσεις την Αχαρνών στο δεύτερο τότε ? τρίτο τώρα ? δεξιά, στο μαγαζί που είχε έναν προαύλιο χώρο και ένα κοπρόσκυλο (πήγε να δαγκώσει τον Zero Tolerance) ήταν πάρα πολύ καλή / από τις καλύτερες παρουσίες ever... αλλά δυστυχώς έχουν χαθεί τα ίχνη της «κορμάρας»...  :'(

Είχα μάθει από τον κοντοπουτανο-πουστογερο-τσατσο με το πλεκτό σκουφάκι... ότι το μαγαζί ήταν δικό της... και παντρεμένη πλέον είχε αραιώσει τις ώρες/ημέρες που δούλευε...´ :'(

OP
OP
K

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6

Παντρεμένη ε;Φαίνεται ότι ο άνδρας της είναι κάποιος με τεράστια εξογκώματα στο κεφάλι (κέρατα).By the way όσο δούλευε περνούσα τέλεια.Αυτή ήταν που με ξεπαρθένεψε στα 17 μου και τότε θυμάμαι μου είχε κάτσει το δωμάτιο μιση ώρα!!Μου είχε πει:"Είναι η πρώτη σου φορά μωράκι μου;Θα φροντίσω να σου μείνει αξέχαστη,αλλά θέλω να μου ρχεσαι συχνά."Μου είχε κάνει η θεογκόμενα σχεδόν όλα όσα βλέπω σε ταινείες της  Marc Dorcel.Έκτοτε παρόλο που είχα γκόμενα κάθε μήνα την τιμούσα με την παρουσία μου στο "μαγαζί" της.Μάλιστα όταν ήμουν Αμερική της αγόρασα δωράκι για να της δείξω την εκτίμησή μου.Και εκείνη δεν λέω,μου χρέωνε την επίσκεψη 20 Ευρώ όταν από τους άλλους ζητούσε 40!!Όμως κατά το δεύτερο μισό του 2002 χάθηκα και την έχασα.Το 2003 το Μάρτιο τη βρήκα για τελευταία φορά καστανή αντί για ξανθιά που μου άρεσε.Μετά από 3 μήνες που πήγα δεν ήταν ούτε εκείνη ούτε ο κωλόγερος.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.955
Πόντοι
6.925
Ηταν Θεά !!! σε όλα της, κορμάρα, επαγγελματίας, γλυκιά, σε ικανοποιούσε πλήρως ότι κι αν έκανες..... Πραγματικά αξέχαστη.

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
η πουτανα απαικτη αλλα παντρευτηκε λεει ο πουστογερος παει αυτη ναταν και αλλη

guaglione

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
21
Πόντοι
1
Είχα μάθει από τον κοντοπουτανο-πουστογερο-τσατσο με το πλεκτό σκουφάκι... 
...Ο παραπάνω σκατο-τσάτσος μήπως είναι αυτός που δουλεύει τώρα τα πρωινά Αγκύρας 12, με την Αγάπη ???

GEORGEG

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
0
Πραγματικα η Αντζελα ηταν παρα πολυ καλη, τοσο σε περιποιηση οσο και σε εμφανιση. Ελληνιδα, ξανθια, σωματαρα και πολυ φιλικη!! Ειχα ρωτησει και εγω τον τσατσο πριν 2 χρονια περιπου και μου ειπε οτι εφυγε. Κριμα... γιατι ηταν εξαιρετικη περιπτωση!!! Οσοι ειχαν παει μαζι της το ξερουν...

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
α ρε παιδες εποχες τι μουναρος ηταν αυτος ενιωθα σαν να πηδαγα την γκομενα μου καμια φορα πηγενα και δεν εμπαινα και τωρα μετανιωνω ο μαλακας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom