AB66
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2008
- Like
- 433
- Πόντοι
- 36
σχεδον τα διπλα ειμαι 25 ,λογικο δεν ειναι να εχω βαρεθη την φασολαδα και να ψαχνουμε και κανα κοψιδι
Και είναι και νόστιμα τα άτιμα. Δεν τα χορταίνεις με τίποτε
σχεδον τα διπλα ειμαι 25 ,λογικο δεν ειναι να εχω βαρεθη την φασολαδα και να ψαχνουμε και κανα κοψιδι
Παντρεμένοι και ζευγάρια που συζείτε, μην ανοίγεστε πολύ για να μη σας έρθει η τακουνιά στο κεφάλι.
Οι παλιοί θα θυμούνται το μέλος Barone
Μονο νοστιμα να γλυφης τα δαχτυλα σου και τα μουνοχειλα τηςΚαι είναι και νόστιμα τα άτιμα. Δεν τα χορταίνεις με τίποτε
Εισαι παντρεμενη λουκ η οχι;οποιος δε γουσταρει την γυναικα του θα ηταν πιο αντρικιο ν χωρισει απο το να απαταει.
Μονο νοστιμα να γλυφης τα δαχτυλα σου και τα μουνοχειλα της
οχι καλο μου..Εισαι παντρεμενη λουκ η οχι;
Παντρεμένοι και ζευγάρια που συζείτε, μην ανοίγεστε πολύ για να μη σας έρθει η τακουνιά στο κεφάλι.
Οι παλιοί θα θυμούνται το μέλος Barone
Για παντρεψου πρωτα να περασουν 25 χρονια γαμου και ελα να τα πουμε μετα,τι ορεξη θα εχεις εσυ για σεξ! θα θελη ο αντρας σου και εσυ δεν θα θελης καθολουοχι καλο μου..
δεν αντιλεγω βρε γιωργο μου..Για παντρεψου πρωτα να περασουν 25 χρονια γαμου και ελα να τα πουμε μετα,τι ορεξη θα εχεις εσυ για σεξ! θα θελη ο αντρας σου και εσυ δεν θα θελης καθολου
αν μαθεις οτι η γυναικα σου σε απατα να την καταλαβεις ομως.Ρε Γιώργο δεν μας καταλαβαίνουνε καθόλου
Οταν μιλω για τοσα χρονια καταλαβενης οτι ειναι οπως την μανα σου,το ιδιο σκεφτεσε εσυ με την μανα σουδεν αντιλεγω βρε γιωργο μου..
το οττι δεν υπαρχει ειλικρινια μεταξυ σας ομως με ενοχλει.
ναι περιπου..Οταν μιλω για τοσα χρονια καταλαβενης οτι ειναι οπως την μανα σου,το ιδιο σκεφτεσε εσυ με την μανα σου
εγο εχο τεραστια ιπεραξια,λεσ να ιμε μετοχι φουσκαναι περιπου..
αλλωστε ολες αυτες τις"αποψεις/αξιες"αυτοι μου τις περασανε...
:-* :-* :-*εγο εχο τεραστια ιπεραξια,λεσ να ιμε μετοχι φουσκα
Δεν αντιλεγω αλλα μπορης να ξερης αν ο πατερας σου δεν πηγαινε πηγαινη με αλλες γυναικες;ναι περιπου..
αλλωστε ολες αυτες τις"αποψεις/αξιες"αυτοι μου τις περασανε...
dε ξερω εσεις τι λετε εμενα παντως η γυναικα μου με παρακαλαει για σεξ αλλα εγω ειμαι ο τεμπελης της ιστοριας! οποτε οταν επιτελους γινεται το καταευχαριστιεμαι!και ειλικρινα νομιζα πως ετσι ειναι οι περισοτεροι,περνωντας και για παραδειγμα τη κλασικη σειρα και καλυτερη ολων των εποχων ''παντρεμενοι με παιδια΄΄ σε αυτα τα μηκη παιζω και γω! !!