ρε παιδια ειμαι 21 και εχω την ιδια κοπελα απο 16... λοιπον απο τωρα καταλαβαινω πολλα, την αγαπαω πολυ και αυτη το ιδιο αλλα δεν μπορω να κανω σεξ μονο με αυτην ειμαι μικρος και δεν θελω να μεγαλωσω και να μην εχω γαμησει αλλη γυναικα...... επειδη ομως και περναμε καλα αλλα και φοβαμαι αμα την χωρισω αν θα βρω μια κοπελα σαν αυτην για αυτο γαμαω στα μπουρδελα... στο θεμα μας τωρα με την σχεση μου 4-5 φορες τον μηνα (μενουμε με τους γονεις μας και οι δυο) ενω σε μπουρδελα γυρω στις 3-4 φορες την εβδομαδα... περιμενω σχολια!!!!
Φίλε achro, σαν να βλέπω τη ζωή μου σε φλασ μπακ. Είχα και εγώ μία κοπέλα από τα 17 εώς τα 23 ( τώρα είμαι 34 και παντρεμένος)και περνούσα φοβερά, έκανα όσα κάνουν οι 30 ρηδες από τα 20 μου. Δεν εννοώ μονο το σεξ αλλά και ταξιδάκια, και τα λοιπά μιας καλής ολοκληρωμένης σοβαρής σχέσης. Όταν με ρωτούσαν για το μέλλον και τη σχέση μας, απαντούσα όπως εσύ «Τετοια φοβερή κοπέλα και να την αφήσω;» ?Οταν πήγα φαντάρος, μετα από 6 χρόνια υπέροχης σχέσης, έρχεται ξαφνικά μιά μέρα στο άσχετο και μου λέει «να συζητήσουμε για τη σχέση μας». Κεραυνός εν αιθρία!!! Τελικά για να μη στα πολυλογώ, είχε βρει άλλο γκόμενο και εγώ δεν είχα πάρει πρέφα. (κάτι που σήμερα το δικαιολογώ και ήταν φυσικό επακόλουθο μιας τέτοιας πολύχρονης σχέσης από παιδιά, μπορεί να το έκανα και εγώ). Χωρίσαμε άμεσα και ξαφνικά κατάλαβα ότι ο κόσμος έγινε ξανά δικός μου, όλα άλλαξαν, ξαναπήρα την κουτάλα στο χέρι..... γνώρισα κάποιες γυναίκες διαφορετικές, με διαφορετικό, χαρακτήρα, συμπεριφορά, σώμα, έκφραση, σεξουαλική εμπειρία και κατάλαβα ότι τελικά αν δεν ζήσεις εμπειρίες στη ζωή σου, δεν μπορείς να ξέρεις ποιός αξίζει και ποιός όχι και βέβαια θα είσαι και ανικανοποίητος μια ζωή. Το αποθυμένο που μου έμεινε όμως μια ζωή είναι ότι στην ηλικία 18-23 (βλέπε πανεπιστήμιο, ξεγνοιασια, φοιτητριες, ξεφρενα καλοκαιρια, κλπ) δεν έκανα την κρεπάλη και την γκομενοκατασταση που δεν μπορεις να κανεις πιο μετα, παρά ζούσα μια κατάσταση αφοσιωμένης σχέσης.
Το ρεζουμέ είναι ότι καλά κάνεις και περνάς καλά με την κοπέλα σου, απλά έχε στο μυαλό σου ότι 99% αυτό θα τελειώσει αργά ή γρήγορα είτε από σενα είτε από εκείνη. Αυτό σημαίνει μη δένεις τη ζωή σου μαζί της και μην αρνέισαι πράγματα που λαχταρας μόνο για αυτήν. Κράτα μια μέση στάση. Επίσης το ότι πηγαίνεις 3-4 φορές τη βδομάδα σε «σπιτια» δείχνει ότι σού αρέσι η επαφή με διαφορετικές γυναίκες. Αάρα λάβε τα μέτρα σου....