Νέα

Πόσοι/ες απο εσάς έχετε σκεφτεί να γίνετε πόρνες, πόρνοι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panospatisia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Θα ήσουν ωραία ως γυναίκα αλλά άσχημος ως άντρας?

Μουνί να είχα, και τα άλλα είναι λεπτομέρειες.

Θύματα και λιγούρια κυκλοφορούν αρκετά άλλωστε.

Δέστο και πιο απλά.

Ας υποθέσουμε ότι ένα μπάζο ζητάει ξερά από 10 άντρες να την γαμήσουν. Πόσοι θα δεχτούν?

Και ας υποθέσουμε ότι ένας Ρουβάς ζητάει ξερά από 10 μπάζα να τις γαμήσει. Πόσες θα του κάτσουν?

Απλά τα πράγματα.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
όσοι έχουν σκεφτεί τιμές σε τι κατάστα βρίσκονται? :rolleyes:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αμα ειχα μουνι θα παντρευομουν το γιωργο  :dancing:

nik6367

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ολοι η χωρα ενα μπουρδελο, με πορνες τους ψηφοφορους, νταβατζήδες τους πολιτικους και εσυ ρωτας ΑΝ .....

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
Ας υποθέσουμε ότι ένα μπάζο ζητάει ξερά από 10 άντρες να την γαμήσουν. Πόσοι θα δεχτούν?

Και ας υποθέσουμε ότι ένας Ρουβάς ζητάει ξερά από 10 μπάζα να τις γαμήσει. Πόσες θα του κάτσουν?

Απλά τα πράγματα.

ενα μπαζο σε 10 ωραιους αντρες????μαξιμουμ 2 στους 10.Και αυτο το ξερω απο φιλες μου που ειναι χοντρες

Ο Ρουβας σε 10 μπαζα: τα 8 μπαζα θα του καθοντουσαν σιγουρα 

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
Λοιπον αδερφια η λυση στο προβλημα του φιλου -του πατησια- δεν ειναι αν θα γινει πορνη η οχι .ΜΕ τον ρυθμο που αυτος και ο κολλητος ρουφανε τους  ποτακους πριν καν προλαβουν να σκεφτουν οτι στεγνωσε ο φαρυγγας τους,σιγουρα θα ξεκινησουν πιατσα τα αγορια για να πληρωνουν το παθος τους...η λυση δεν ειναι η πορνεια παιδια,η αποχη απο το αλκοολ ειναι . :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
    ενα μπαζο σε 10 ωραιους αντρες????μαξιμουμ 2 στους 10.Και αυτο το ξερω απο φιλες μου που ειναι χοντρες

Ο Ρουβας σε 10 μπαζα: τα 8 μπαζα θα του καθοντουσαν σιγουρα 
δεν ισχυει κοπελια
:rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: μαλαααακωωωω ....

Εγω παλι πιστευω οτι ενα μπαζο αν παιξει σωστα μπορει να φαει ποοολλα λεφτα(μιας και μιλαμε για κατι τετοιο στο θρεντ) και να κανει αντρες να σερνονται  :rockon: :rockon: :-

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
:2funny: :2funny: μαλαααακωωωω ....
Εγω παλι πιστευω οτι ενα μπαζο αν παιξει σωστα μπορει να φαει ποοολλα λεφτα(μιας και μιλαμε για κατι τετοιο στο θρεντ) και να κανει αντρες να σερνονται  :rockon: :rockon: :-

Πιστεύεις μόνο?

Τα παραδείγματα έχουν και ονοματεπώνυμο, άσε μην αρχίσουμε και θιχτεί κανείς σήμερα που είναι και TGIF και του χαλάσουμε το weekend.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
ξερω μια 50αρα καπατσα που δεν της τον εδινες ουτε φανταρος απο το ιραν -ιρακ να γυριζες...ειναι και χοντρη...εχει κυκλωμα με φραγκατα (το τονιζω)παππουδια τα οποια τα πιπωνει μεχρι λιποθυμιας...
αμα η κωλοτρυπιδα λοιπον ειναι καπατσα μην την ψαχνεται,εχει το πανω χερι.ΔΕΝ βγηκε τυχαια και το ρητο ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ.Ο λαος ειναι σοφος....μονο οταν ψηφιζει  :jerking: :jerking:ζεται

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Πιστεύεις μόνο?

Τα παραδείγματα έχουν και ονοματεπώνυμο, άσε μην αρχίσουμε και θιχτεί κανείς σήμερα που είναι και TGIF και του χαλάσουμε το weekend.

κατι μου λεει οτι κατι ξερεις  :sunglasses: :rolleyes:

:tooth:

tresky

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Stories

Νέο!