Νέα

Πόσοι/ες απο εσάς έχετε σκεφτεί να γίνετε πόρνες, πόρνοι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panospatisia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

panospatisia

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είχα πάει για ποτάκι χθές με ένα φίλο.
πάνω στο τρίτο ποτό άρχισε να μου λέει για την οικονική κρίση... και ποτό στο ποτό.....

μου λέει κάποια στιγμή, αν ήμουν γυναίκα θα είχα γίνει σίγουρα πουτάνα για να βγάζω τα έξοδά μου... μου έλεγε οτι σκέφτεται να αρχίσει τις βόλτες προς πολιτεία μεριά και να αρχίσει να την πέφτει σε σιτεμένες και να ζητάει λεφτά για να πάνε για σεξ.

είχα πιει κιόλας και έβαλα τα γέλια....

αλλά αυτός σοβαρολογούσε και συνέχισε την συζήτηση με διάφορα σχέδια που σκέφεται και τα οποά δεν θυμάμαι γιατί είχα πιει και λίγο

αλήθεια έχει σκεφτεί κανείς ή καμία απο εσάς έτσι? πόσοι απο εσάς το έχουν κάνει τελικά έστω και για μικρό χρονικό διάστημα?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.479
Πόντοι
2.606
πες του αρχηγε οτι δεν χρειαζεται να ειναι γκομενα για να κανει καριερα στις πιπες...ΑΝ διαβασεις λιγο στο σαιτ θα δεις οτι και σα μουτζα μπορει να κανει προκοπη...βεβαια ας παει να βρει καμια δουλεια και να αφησει τις  :jerking: :jerking:και τις :pipa2: :pipa2:...αλλιως ΜΟΥΤΖΑ.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αν το δινει σε γκευ, θα βγαλει περισσοτερα. :crazy:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
εγω ασκω το επαγγελμα του πουτανου εδω και 5 χρονια αλλα αναδουλεια φιλε μου ολοι θελουν μουνι αυτο εχει περαση η να γαμαω αντρικα κωλαρακια που δεν το κανω η να δινω το δικο μου που επισεις δεν κανω !!!!

σκατοδουλεια ευτυχως που ειμαι τσατσος και βγαζω τα προς το ζειν!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kkoostas

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
54
Πόντοι
1
Mωρε όλοι το έχουμε σκεφτεί αλλα όπως λεει και ο λαός κώλοι ψωλες μουνιά υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν αχχαχα πάντως πέρα απο την πλάκα αν έβρισκα καμια να της τον δίνω άνετα θα το έκανα τωρα!!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Mωρε όλοι το έχουμε σκεφτεί αλλα όπως λεει και ο λαός κώλοι ψωλες μουνιά υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν αχχαχα πάντως πέρα απο την πλάκα αν έβρισκα καμια να της τον δίνω άνετα θα το έκανα τωρα!!!!!

Σε αυτήν της τον έδινες τύπε;;; :grin:

OP
OP
P

panospatisia

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
αν το δινει σε γκευ, θα βγαλει περισσοτερα. Crazy

πες του αρχηγε οτι δεν χρειαζεται να ειναι γκομενα για να κανει καριερα στις πιπες...ΑΝ διαβασεις λιγο στο σαιτ θα δεις οτι και σα μουτζα μπορει να κανει προκοπη...βεβαια ας παει να βρει καμια δουλεια και να αφησει τις  Jerking Off Jerking Offκαι τις pipa2 pipa2...αλλιως ΜΟΥΤΖΑ.

αμα αρχίσει να τον δίνει σε γκέυ, ή ακόμα χειρότερα αν αρχίσει να τον παίρνει κιόλας....
ούτε τον ξέρω, ούτε τον είδα ποτέ στη ζωή μου.....

ούτε να τον φανταστώ δεν μπορω...

ο νικολάκης που στην σχολή έριχνς τις γκόμενες την μια πίσω απο την άλλη... ξαφνικά να το γυρίσει στο καλαματιανό....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αμα αρχίσει να τον δίνει σε γκέυ, ή ακόμα χειρότερα αν αρχίσει να τον παίρνει κιόλας....
ούτε τον ξέρω, ούτε τον είδα ποτέ στη ζωή μου.....

ούτε να τον φανταστώ δεν μπορω...

ο νικολάκης που στην σχολή έριχνς τις γκόμενες την μια πίσω απο την άλλη... ξαφνικά να το γυρίσει στο καλαματιανό....

εσενα θα πηδαει κ δε θες να τον ξερεις καλε?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Μια φιλη μου μου εχει δηλωσει εντελως σοβαρα οτι αν δεν φοβοταν τις ασθενειες, θα μπορουσε χαλαρα να γινει πουτανα
Και να φανταστειτε οτι η συγκεκριμενη ειναι μη μου απτου, με γαλλικα  και πιανο...
Φυσικα, δεν μου κανει καμια εντυπωση το γεγονος

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μια φιλη μου μου εχει δηλωσει εντελως σοβαρα οτι αν δεν φοβοταν τις ασθενειες, θα μπορουσε χαλαρα να γινει πουτανα
Και να φανταστειτε οτι η συγκεκριμενη ειναι μη μου απτου, με γαλλικα  και πιανο...

και φυσικά λέει μαλακίες...με τα λόγια χτίζω ανώγεια και κατώγεια πες της...και ζήτα της να σου πάρει μια πίπα επί τόπου και στην ξεπέτα, μιας που ξέρει ότι είσαι και υγιής :cool2:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και να φανταστειτε οτι η συγκεκριμενη ειναι μη μου απτου, με γαλλικα  και πιανο...
την είχες πάει βόλτα φαίνεται με το αυτοκίνητο και κατάλαβε ότι η ζωή είναι μικρή και κρέμεται απο μια κλωστή.....

OP
OP
P

panospatisia

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
εσενα θα πηδαει κ δε θες να τον ξερεις καλε?

καταρχήν αμα πάρει φόρα, ξέρω και γω...? μπορεί να θέλει να πηδήξει και μένα... θα πρέπει να πηγαίνω τοίχο-τοίχο.... χαχαχαχαχα...

πλάκα-πλάκα, αν έχεις φίλο που ξέρεις οτι δίνει σε γυναίκες, αν ξαφνικά μάθεις οτι τον παίρνει ή οτι τον δίνει σε γκέυ, και μάλιστα για λεφτά,  θα σου έρθει κάπως....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
καταρχήν αμα πάρει φόρα, ξέρω και γω...? μπορεί να θέλει να πηδήξει και μένα... θα πρέπει να πηγαίνω τοίχο-τοίχο.... χαχαχαχαχα...

πλάκα-πλάκα, αν έχεις φίλο που ξέρεις οτι δίνει σε γυναίκες, αν ξαφνικά μάθεις οτι τον παίρνει ή οτι τον δίνει σε γκέυ, και μάλιστα για λεφτά,  θα σου έρθει κάπως....

καλα χωρις μαλακιες, προφανως κ θα σου ρθει καπως. ουτε εγω θα ημουν ανετη. αλλα ε σιγα δεν τον ξεκοβεις κιολας.
θα σε κερναει πιο συχνα οταν βγαινετε :dancing:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γυναικεία σκέψη καθαρά.... :rolleyes:

Ντάξει τελικά δεν είσαι τραβελάκι.... :cheesy:

γτ ρε? εσυ δεν κερνας τους φιλους σου οταν εχεις λεφτα?

δεν ειμαι?? αμφισβητεις τα προσοντα μου? :2funny:

OP
OP
P

panospatisia

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
επίσης θυμάμαι που με ρωτούσε χθες συνάχεια αν θέλω και εγώ να συμετέχω αν ξεκινήσει κάτι τέτοιο...

είσαι ωραίο παιδί μου λέέι με ωραίο σώμα... γιατί να μην έρθεις και εσύ να είμαστε παρέα?

και του λέω...

ναι αμέ, θέλω... αν έρθεί μια ψηλή, ξανθιά με ωραίο πρόσωπο και ωραίο σώμα και μου προτείνει λεφτά για σεξ μαζί της θα πάω.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Με εχουν βολιδοσκοπηση για να γινω ζιγκολο :sunglasses:

Stories