Νέα

Πόσοι από μας συνεχίζουν να μπαίνουν στο site όταν βρούν γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stabit
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Επισκέπτεσαι καθημερινα το σαιτ. Γουσταρεις , τη βρισκεις, γελας , θυμωνεις. Και ξαφνικα ερωτευεσαι. Βλεπεις το σαιτ με τα ιδια ματια? Προσωπικα, οσο και ερωτευμενος να ειμαι απο τη στιγμη που ηρθα σε επαφη με το μπουρδελα νιωθω οτι τριγυρω μου οταν περπαταω μονος ή με την γκομενα μου απλωνεται μια μυστικη αδελφοτητα με τους ιδιους κωδικες, που ψαχνουν, δοκιμαζουν οπως και εγω και πολλες φορες κινδυνευουν οπως καποιοι απο τους πιο προχωρημενους εδω για να μεταδωσουν την εμπειρια τους, να προφυλαξουν ενιοτε.
Αλλα εγω ισως να ειμαι απλως νουμερο, με τασεις προς τη Μασονεια, μπορει να μη με χαιδευε συχνα η μανα μου και μπορει ο νονος μου να μη μου εφερνε λαμπαδες. Εσεις πως το βλεπετε?  :think:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εγώ παντως φιλε αν και παντρεμένος μπαινω συχνα στο σαιτ (οταν εχω ελευθερο χρόνο)

Επισκέπτης
προς τα που κλανει το μπαρμπουνι οεο???

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
οπως ειχε πει και ο barone τα μπουρδελα ειναι η δικια μας προσωπικη στιγμουλα.το ιδιο ισχυει και για το site.εδω ειναι ο δικος μας χωρος.εδω λεμε τις μαλακιες μας,τα οπαδικα μας,τις τσαρκες μας,τις εμπειριες μας γιατι να μας τα κοψει ολα αυτα μια γκομενα?

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Δε κλανει ρε γι αυτο ειναι κοκκινο

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Η ερώτηση υπονοεί, ότι όσοι μπαίνουν στο site, την στιγμή που έγιναν μέλη δεν είχαν γκόμενα.

Κατά τη γνώμη μου άσχετο.

Έγινα μέλος ενώ είχα δεσμό και συνεχίζω να μπαίνω ακόμη και όταν προκύπτει και "αίσθημα".
(quote Χαρυ Κλυν: από εδώ η γυναίκα μου και από εδώ το αίσθημά μου).

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Αλλα εγω ισως να ειμαι απλως νουμερο, με τασεις προς τη Μασονεια, μπορει να μη με χαιδευε συχνα η μανα μου και μπορει ο νονος μου να μη μου εφερνε λαμπαδες..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
το σαιτ ειναι το θεμα? οχι τι κανεις εκτος αυτου αμα εχεις γκομενα? χαχαχαχα

αμα ¨θελεις κ γουσταρεις να κανεις τον αλλο ταρανδο θα τον κανεις κ σε σπηλια να ζεις κ γυρω γυρω ερημος

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Εγω εγινα μελος ενω ειχα σοβαρη σχεση πριν απο 2 χρονια.....
Το αποτελεσμα σημερα ειναι να συνεχιζω να ειμαι στο σαιτ αλλα....χωρις να εχω πια την γυναικα που ειχα......
καλο?κακο?θα δειξει!!!

OP
OP
S

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Η ερώτηση υπονοεί, ότι όσοι μπαίνουν στο site, την στιγμή που έγιναν μέλη δεν είχαν γκόμενα.

Κατά τη γνώμη μου άσχετο.

Έγινα μέλος ενώ είχα δεσμό και συνεχίζω να μπαίνω ακόμη και όταν προκύπτει και "αίσθημα".
(quote Χαρυ Κλυν: από εδώ η γυναίκα μου και από εδώ το αίσθημά μου).
Oχι δεν εννοω κατι τετοιο.
Και εγω ειχα γκομενα οταν μπηκα στο σαιτ και συνεχιζω να εχω.
Υπαρχουν ομως σιγουρα και περιπτωσεις διαφορετικες.Το να φυγει καποιος επειδη βρηκε γκομενα ειναι μονο ενας λογος στους τοσους που μπορει να προκυψουν για να την κανεις. Τον διαλεξα τυχαια.
Το θρεντ το ανοιξα για να μαθω ισως αν το σαιτ προσφερει και σε αλλους εκτος απο μενα κατι παραπανω ή απλως τους καλυπτει ενα κενο. Εκφραζω απορια, δεν προσπαθω να αποδειξω κατι.

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Γιατί να φύγω από το sait όταν έχω σχέση; Μήμπως να κόψω και το γήπεδο;;; :jerking:

manolo82

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καποια πραγματα δεν κοβονται ποτε..ειναι στο αιμα μας,οπως τα θρεντ που ανοιγονται καθημερινα εδω..και 2 γκομενες να εχουμε παλι εδω θα ενημερωνομαστε,θ ανταλλασουμε αποψεις!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom