Νέα

Πόσο σπέρμα παράγει ένας άντρας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ziggolo24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
Περίπου 3,5 χιλιοστόλιτρα σε κάθε εκσπερμάτωση.

Από το πέος βγαίνουν διακόσια έως τετρακόσια εκατομμύρια σπερματοζωάρια μέσα σ' ένα αλκαλικό υγρό που περιέχει πρωτεΐνες, ένζυμα, λίπη και σάκχαρα. Κατά το σπασμό της εκσπερμάτωσης το σπέρμα εκτοξεύεται σε απόσταση δεκαοχτώ με είκοσι εκατοστών. Η μέγιστη απόσταση που έχει παρατηρηθεί είναι τα 91 εκατοστά.

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606

Από το πέος βγαίνουν διακόσια έως τετρακόσια εκατομμύρια σπερματοζωάρια μέσα σ' ένα αλκαλικό υγρό που περιέχει πρωτεΐνες, ένζυμα, λίπη και σάκχαρα. Κατά το σπασμό της εκσπερμάτωσης το σπέρμα εκτοξεύεται σε απόσταση δεκαοχτώ με είκοσι εκατοστών. Η μέγιστη απόσταση που έχει παρατηρηθεί είναι τα 91 εκατοστά.
αυτο επρεπε να μπει στο thread"αχρηστες αλλα ενδιαφερουσες πληροφοριες"

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606

Κατά το σπασμό της εκσπερμάτωσης το σπέρμα εκτοξεύεται σε απόσταση δεκαοχτώ με είκοσι εκατοστών
καπου εκει φτανει και το δικο μου :grin:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Μονο 20 ποντους παει; τι λες ωρε;

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ενας φιλος μου παντως εχει πει το κορυφαιο!!!  :rockon:

Καθε φορα που τρβαω μαλακια και μετα πλενω τα χερια μου, βλεπω τα παιδια μου να πεφτουν στον νηπτηρα και στεναχωριεμαι!  :idiot:  :2funny:

OP
OP
Z

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6

Καθε φορα που τρβαω μαλακια και μετα πλενω τα χερια μου, βλεπω τα παιδια μου να πεφτουν στον νηπτηρα και στεναχωριεμαι!  :idiot:  :2funny:
:uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny:

stelios126

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2008
Like
488
Πόντοι
21

η μαλακια και η συχνότητά της, επηρεαζει την τεκνοποίηση?
Δηλαδη ειναι πιο ευκολο να κανεις παιδι οταν εχεις να τραβηξεις μαλακια 2-3 εβδομαδες απ'οτι 2-3 μερες?
Καπου ειχα διαβασει οτι με την μαλακια "αδυνατιζει" το σπερμα και ειναι πιο δυσκολο να κανεις παιδι.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
χαχα.... ωραίες πληροφορίες...

αλήθεια.... ξέρετε με πόσα χλμ εκτοξεύεται;;;  :cheesy: :cheesy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

μονο 91 εκατοστα!!!!λιγα μου φενονται!!!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
αποκλειεται να ειναι μονο 91εκ. γιατι τοτε θα εχω ηδη το ρεκορ ριξιας και δεν το ξερω. στις μουσες μετα απο καβλωτικο χορο με ρουμανακι κοντευαν να φθασουν στο ταβανι..ακου μονο 91 εκ...ουτε μετρο? αποκλειεται δεν το πιστευω, αντε μη ριξω μια να μου την μετρησετε επι τοπου! το προτεινω και για ολυμπιακο αθλημα στο πεκινο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αποκλειεται να ειναι μονο 91εκ. γιατι τοτε θα εχω ηδη το ρεκορ ριξιας και δεν το ξερω. στις μουσες μετα απο καβλωτικο χορο με ρουμανακι κοντευαν να φθασουν στο ταβανι..ακου μονο 91 εκ...ουτε μετρο? αποκλειεται δεν το πιστευω, αντε μη ριξω μια να μου την μετρησετε επι τοπου! το προτεινω και για ολυμπιακο αθλημα στο πεκινο.
και εμενα λιγα μου φενονται τα 91 εκατοστα.πολυ συχνα οταν τον παιζω το πρω'ι' τρωω τα χυσια μου στο ματι και στα μαλλια και εχουνε πολυ πιεση ανετα θα πηγαινανε ακομα 30-40 ποντους.να παμε στο Πεκινο να τιμησουμε την Ελλαδα!!!!

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
και εμενα λιγα μου φενονται τα 91 εκατοστα.πολυ συχνα οταν τον παιζω το πρω'ι' τρωω τα χυσια μου στο ματι και στα μαλλια και εχουνε πολυ πιεση ανετα θα πηγαινανε ακομα 30-40 ποντους.να παμε στο Πεκινο να τιμησουμε την Ελλαδα!!!!

μονο σ αυτο θα βγουμε πρωτοι με την αξια μας!!

alkyon4

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
1
η μαλακια και η συχνότητά της, επηρεαζει την τεκνοποίηση?
Δηλαδη ειναι πιο ευκολο να κανεις παιδι οταν εχεις να τραβηξεις μαλακια 2-3 εβδομαδες απ'οτι 2-3 μερες?
Καπου ειχα διαβασει οτι με την μαλακια "αδυνατιζει" το σπερμα και ειναι πιο δυσκολο να κανεις παιδι.

Δεν ισχύει αυτό, αλλά επηρεάζει την πιθανότητα του φύλλου. Αν απέχεις για κάποιο διάστημα πριν την επαφή, αυξάνεται η πιθανότητα να βγει αγόρι, καθώς τα σχετικά σπερματοζωάρια είναι πιο λίγα αλλά πιο κινητικά.

Επισκέπτης

Εχει και λιπος;;;;;  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :headbang: :headbang: :headbang:
Οχι ρε γαμωτο.... Σε light δε βγαινει;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom