tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Noμίζω οτι η ιεροδουλος δεν μπορει να ευχαριστηθει το σεξ με κανεναν αντρα.
Εδω μεσα στις κριτικες το 20% αυτων, χυνει με σπασμους!
Noμίζω οτι η ιεροδουλος δεν μπορει να ευχαριστηθει το σεξ με κανεναν αντρα.
μακρυα απο το πουταναριόΜιας που λετε γενικως για γαμους, οικογενειες, πουτανες κτλ...
Προ ωρων τυπισσα που μιλουσα μαζι της, μου εχει αλλαξει δυο ραντεβου, το βραδυ θελει
να μιλαει στο βαιμπερ ενω την μερα πουθενα. Δεν το ενα, δεν το αλλο.
Το παει μελετημενα γιατι εκδηλωνεται με πονηρο τροπο.
Εχει παιδι συγκεκριμενα κορη, το ειχε κρυψει, ετυχε να την πετυχω σε αλυσιδα καφε
με το παιδι να λεει "μαμα". Απορω γιατι το εκρυψε. Αισθανεται ασχημα; περιεργη ψυχολογια.
Παιζει να εχει και ανδρα αααααααααααααν δεν εχει χωρισει.
Η αλλιως να εχει γκομενο που τον βαρεθηκε και απλως αποφευγει να καρφωθει.
Ουτε ξερω τι. Ουτε με νοιαζει.
Στενη φιλη της, προ μηνος τυχαια και πριν κανω κρουση, μου εχει πει οτι ηταν τρελλη
και παλαβη με καποιον και συχνα πυκνα ετρωγε φρικες για να τον εχει πισω.
Δεν ξεκολλαει με τιποτα, προσθεσε η φιλη της αλλα παιζει μπαλιτσα που και που.
Τωρα αν τυχον γινει κατι (αν επαναλαμβανω) πως θα την δω εγω αυτη;
ρητορικο το ερωτημα. Κατα την γνωμη μου σοδομισμος μεχρι τρεμουλου.
Ομορφη κοινωνια εκατερωθεν...
μακρυα απο το πουταναριό
απο τα ψεματα και τη συμπεριφορα. Μπορει να γινει επυκινδυνηΤυπε απο που το συμπερανες αυτο;
Υπαρχουν καλες περιπτωσεις αλλα αντε να τις βρεις. Ειναι μεγαλη η ζητηση αλλα η προσφορα μικρη.Τωρα νυσταζω αλλα παρτε κι αυτο. Παντρεμενη προ ετων που εχυνα μεσα της τα παντα ολα
και το δεχοταν, οταν καποια στιγμη ανησυχησε μην μεινει εγκυος
η μονη απαντηση που ειχε να δωσει ηταν οτι αν τυχον...θα το φορτωσει στον ανδρα της.
Θα το κρατουσε δηλαδη και θα το φορτωνε!!!
Αν υπηρχε μια περιπτωση να παντρευτω στην ζωη μου, την εξαφανισε.
Σημειωνω οτι ειμαι νορμαλ, οκ τυπος, καμια σχεση με δον Ζουαν.
Την χωρισα ομως μονο γι αυτο.
Κι οχι οτι περιμενα αυτη για να βγαλω ακριβες πορισμα η οτι δεν τα ξερετε, απλα σας τα θυμιζω.
Να επεσα εγω σε κακες περιπτωσεις η γενικως γινεται χαμος εκατερωθεν;
απαντηστε μονοι σας!
η κατερινα που δουλευε παλια βαρδαρη, δικηγορο πηρε, την χαμηλοτερη τιμη ειχε, 4.000δρχ τοτε στο βαρδαρη θυμαμαι 1995Και η πουτάνα δηλαδή τί περιμένει να βρει,κανα γιατρό ή δικηγόρο;Και δε μιλάω για τις πουτάνες πολυτελείας που αυτές μπορεί να βρουν,αλλά για τις πουτάνες του 20ευρου
Ικανό στατιστικό δείγμα, τι να πω. Ορθολογική σκέψη χρειάζεται: πουλάει τον εαυτό της επί χρήμασι και νομίζεις ότι δεν θα πουλήσει εσένα; Εκτός αν σε φοβάται, αλλά δεν χτίζεις υγιείς σχέσεις πάνω στο φόβο.Πρωτον το θεμα στο οποιο μπηκες εξεταζει την καταλληλοτητα μιας ιεροδουλης ως συζυγου και μαλιστα με καταφατικη απαντηση απο γυναικα μη ιεροδουλο.
Οποτε μην κολλας στην ορολογια
Αλλωστε και οι ιεροδουλες ανθρωποι ειναι.
Τώρα θα με βγάλεις και ρατσιστή.Θα μπορουσα κι εγω σκεφτομενος απολυτα να σου καταλογισω πως φερεσαι ρατσιστικα εναντιον των ιεροδουλων και πως κι αυτες εχουν υποσταση και αξία και μη τις λιθοβολουμε γιατι ενας Θεος ξερει τι τις οδηγησε εκει κτλ
Ο ίδιος ο Χριστός αγκάλιασε με αγάπη και προστάτεψε τη Μαγδαληνή από τις επιθέσεις των υποκριτών Φαρισαίων που φυσικά θεωρούσαν τις συζύγους τους αγιότερες της Μαγδαληνής.
Οποτε μη κολλας στην επιφανεια των λεξεων.
Δεν νομίζω ότι οι μανάδες των συνφορουμιτών σου έχουν εκδοθεί επί χρήμασι για να σου δίνει αυτό το δικαίωμα να αποκαλείς το γάμο βίζιτα κι αυτές πόρνες. Αλλά την προσβολή την αποκαλείς άποψη.Ενταξει το κανες λιανο εχεις αλλη αποψη θεωρεις το γαμο αξία,πως είναι θεσμός ονειροπόλων ανθρώπων κτλ και βασικά οκ άποψή σου κι εσύ ενοχλήθηκες από τη δική μου.
Θα μπορούσα κι εγώ να σε πω αφελή ή εύθικτο αλλά δεν θα το κάνω.
Πρέπει να καταλάβεις πως έχω το δικαίωμα να έχω άλλη άποψη για το γάμο χωρίς αυτό εσένα να σου δίνει το δικαίωμα να μου επιτίθεσαι.
Επίσης εξέφρασες επίθεση γενικότερα προς την ιντερνετική μου περσονα κάτι που υπερβαίνει το παρών νήμα.
Προφανώς σου είμαι αντιπαθής.
Εσύ πάλι μου είσαι αδιάφορος γιατί με το που θα κλείσει αυτή η συζήτηση δε θα σε θυμάμαι αν ξανασυναντηθούμε.
Καλή συνέχεια.
ναι και τα 2 αποψεις ειναι και εχουν την λογικη τους.Δεν νομίζω ότι οι μανάδες των συνφορουμιτών σου έχουν εκδοθεί επί χρήμασι για να σου δίνει αυτό το δικαίωμα να αποκαλείς το γάμο βίζιτα κι αυτές πόρνες. Αλλά την προσβολή την αποκαλείς άποψη.
Κι εγώ λέω ότι όσοι έχουν τρικυμία εν κρανίω σε σημείο να εξισώνουν το γάμο με την εκπόρνευση πρέπει να αντιμετωπίζονται με μέτρα ευγονικής για το κοινωνικό καλό. Είναι άποψη.
Κανεις παλι το λαθος να εισαι απολυτοςΙκανό στατιστικό δείγμα, τι να πω. Ορθολογική σκέψη χρειάζεται: πουλάει τον εαυτό της επί χρήμασι και νομίζεις ότι δεν θα πουλήσει εσένα; Εκτός αν σε φοβάται, αλλά δεν χτίζεις υγιείς σχέσεις πάνω στο φόβο.
Τώρα θα με βγάλεις και ρατσιστή.
Δεν νομίζω ότι οι μανάδες των συνφορουμιτών σου έχουν εκδοθεί επί χρήμασι για να σου δίνει αυτό το δικαίωμα να αποκαλείς το γάμο βίζιτα κι αυτές πόρνες. Αλλά την προσβολή την αποκαλείς άποψη.
Κι εγώ λέω ότι όσοι έχουν τρικυμία εν κρανίω σε σημείο να εξισώνουν το γάμο με την εκπόρνευση πρέπει να αντιμετωπίζονται με μέτρα ευγονικής για το κοινωνικό καλό. Είναι άποψη.
Υπαρχουν καλες περιπτωσεις αλλα αντε να τις βρεις. Ειναι μεγαλη η ζητηση αλλα η προσφορα μικρη.
Σωστό και γνωστό το παράδειγμα φίλε μου με την Κατερίνα, αλλά (πλέον) ατυχές. Ο σύζυγος της εγκατέλειψε τα εγκόσμια πριν 1.5 μήνα περίπου. Είμαι σίγουρος πως δεν το γνώριζες, γι αυτό το ανέφερες.η κατερινα που δουλευε παλια βαρδαρη, δικηγορο πηρε, την χαμηλοτερη τιμη ειχε, 4.000δρχ τοτε στο βαρδαρη θυμαμαι 1995
....μα πως τα καταφερνεις να πεφτεις τοσο εξω, πρεπει να εισαι απο τους κορυφαιους σε διορθωσεις και διαψευσεις μαζι με τον τζωνυ τον πασοκση
Είσαι όντως ληξιαρχος; είσαι!Σωστό και γνωστό το παράδειγμα φίλε μου με την Κατερίνα, αλλά (πλέον) ατυχές. Ο σύζυγος της εγκατέλειψε τα εγκόσμια πριν 1.5 μήνα περίπου. Είμαι σίγουρος πως δεν το γνώριζες, γι αυτό το ανέφερες.
ΜερσίΕίσαι όντως ληξιαρχος; είσαι!
Παντελώς ακατάλληλη λέω εγώ. Ειδικά όσες μένουν χρόνια στο κουρμπέτι είναι total loss. Πολλοί εδώ μέσα φλερτάρουν με την ιδέα αλλά παραμυθιάζονται από μόνοι τους.Πόσο κατάλληλη για εκδιδόμενη είναι μία σύζυγος;
Εάν το πάμε έτσι ούτε ο πελάτης κόβει τα μπουρδέλα. Και αυτός μπορεί να πάει να λέει ότι πίνει καφέ με φίλους και γυρνάει στα μπουρδελα.Κόβει η πουτανα την πουτανια;
Θα είσαι σίγουρος όταν λέει οτι παει για καφέ με την φίλη της,ότι δεν τρώει γέρικη ψωλη για εξτραδακι σε ξενοδοχείο;
Μείνε στο πολλές και μην περνάς στην γενίκευση, αν δεν θες να καταντήσεις Troubaman Νο 2. Οι οικονομικές προυποθέσεις (εκατέρωθεν) για να χτίσεις σπίτι και οικογένεια είναι η κοινή λογική και οι διατροφές και οι αποζημιώσεις ως συνέπειες του γάμου είναι νόμος του κράτους. Δεν θα αλλάξουμε τώρα τα πράγματα για να τα προσαρμόσουμε στην πραγματικότητα όσων έκαναν αποτυχημένο γάμο ή έφαγαν φτύσιμο από τις κανονικές γυναίκες και τις εξίσωσαν με τις πόρνες.ναι και τα 2 αποψεις ειναι και εχουν την λογικη τους.
αμα αναφερθει συγκεκριμενα σε καποιον ναι ειναι προσβολη, αλλα αν μιλαει γενικα ειναι αποψη που βασιζεται στο στοιχειο οτι πολλες παρεχουν σεξ με αντιτιμο ουσιαστικα την οικονομικη στηριξη μεσα στο γαμο. αν δεν ηταν μορφη πορνειας κατα καποιο τροπο, τοτε ας κανανε παιδια εκτος γαμου και ας μη ζητουσαν διατροφες για τα παιδια ή τους εαυτους τους. οταν σε μια συναναστροφη ανταλλασεται οικονομικη παροχη και σεξ (που σε καποιες περιπτωσεις δεν θα παρεχονται τζαμπα) πως λεγεται?
ολοι ξερουμε περιπτωσεις πολλες που η σεξουαλικη σχεση σταματησε ή δεν ξεκινησε καν γιατι δεν υπηρχε η προοπτικη του γαμου-οικονομικης στηριξης και αρκετες που προχωρησαν κυριως ή και αποκλειστικα εξ αιτιας αυτης της συναλλαγης.
Και ανοίγουν και κάνα νήμα ψυχολογικής υποστήριξης...Παντελώς ακατάλληλη λέω εγώ. Ειδικά όσες μένουν χρόνια στο κουρμπέτι είναι total loss. Πολλοί εδώ μέσα φλερτάρουν με την ιδέα αλλά παραμυθιάζονται από μόνοι τους.
η κατερινα που δουλευε παλια βαρδαρη, δικηγορο πηρε, την χαμηλοτερη τιμη ειχε, 4.000δρχ τοτε στο βαρδαρη θυμαμαι 1995
....μα πως τα καταφερνεις να πεφτεις τοσο εξω, πρεπει να εισαι απο τους κορυφαιους σε διορθωσεις και διαψευσεις μαζι με τον τζωνυ τον πασοκση