Νέα

Πόσο κατάλληλη για σύζυγος είναι μια εκδιδόμενη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 431
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.301
Πόντοι
216
Μιας που λετε γενικως για γαμους, οικογενειες, πουτανες κτλ...

Προ ωρων τυπισσα που μιλουσα μαζι της, μου εχει αλλαξει δυο ραντεβου, το βραδυ θελει
να μιλαει στο βαιμπερ ενω την μερα πουθενα. Δεν το ενα, δεν το αλλο.
Το παει μελετημενα γιατι εκδηλωνεται με πονηρο τροπο.
Εχει παιδι συγκεκριμενα κορη, το ειχε κρυψει, ετυχε να την πετυχω σε αλυσιδα καφε
με το παιδι να λεει "μαμα". Απορω γιατι το εκρυψε. Αισθανεται ασχημα; περιεργη ψυχολογια.
Παιζει να εχει και ανδρα αααααααααααααν δεν εχει χωρισει.
Η αλλιως να εχει γκομενο που τον βαρεθηκε και απλως αποφευγει να καρφωθει.
Ουτε ξερω τι. Ουτε με νοιαζει.
Στενη φιλη της, προ μηνος τυχαια και πριν κανω κρουση, μου εχει πει οτι ηταν τρελλη
και παλαβη με καποιον και συχνα πυκνα ετρωγε φρικες για να τον εχει πισω.
Δεν ξεκολλαει με τιποτα, προσθεσε η φιλη της αλλα παιζει μπαλιτσα που και που.
Τωρα αν τυχον γινει κατι (αν επαναλαμβανω) πως θα την δω εγω αυτη; :2funny:
ρητορικο το ερωτημα. Κατα την γνωμη μου σοδομισμος μεχρι τρεμουλου.

Ομορφη κοινωνια εκατερωθεν...

:hi:
μακρυα απο το πουταναριό

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τωρα νυσταζω αλλα παρτε κι αυτο. Παντρεμενη προ ετων που εχυνα μεσα της τα παντα ολα
και το δεχοταν, οταν καποια στιγμη ανησυχησε μην μεινει εγκυος
η μονη απαντηση που ειχε να δωσει ηταν οτι αν τυχον...θα το φορτωσει στον ανδρα της.
Θα το κρατουσε δηλαδη και θα το φορτωνε!!!

Αν υπηρχε μια περιπτωση να παντρευτω στην ζωη μου, την εξαφανισε.
Σημειωνω οτι ειμαι νορμαλ, οκ τυπος, καμια σχεση με δον Ζουαν.
Την χωρισα ομως μονο γι αυτο.

Κι οχι οτι περιμενα αυτη για να βγαλω ακριβες πορισμα η οτι δεν τα ξερετε, απλα σας τα θυμιζω.

Να επεσα εγω σε κακες περιπτωσεις η γενικως γινεται χαμος εκατερωθεν;

απαντηστε μονοι σας!

:dunno:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.507
Πόντοι
2.357
Τωρα νυσταζω αλλα παρτε κι αυτο. Παντρεμενη προ ετων που εχυνα μεσα της τα παντα ολα
και το δεχοταν, οταν καποια στιγμη ανησυχησε μην μεινει εγκυος
η μονη απαντηση που ειχε να δωσει ηταν οτι αν τυχον...θα το φορτωσει στον ανδρα της.
Θα το κρατουσε δηλαδη και θα το φορτωνε!!!

Αν υπηρχε μια περιπτωση να παντρευτω στην ζωη μου, την εξαφανισε.
Σημειωνω οτι ειμαι νορμαλ, οκ τυπος, καμια σχεση με δον Ζουαν.
Την χωρισα ομως μονο γι αυτο.

Κι οχι οτι περιμενα αυτη για να βγαλω ακριβες πορισμα η οτι δεν τα ξερετε, απλα σας τα θυμιζω.

Να επεσα εγω σε κακες περιπτωσεις η γενικως γινεται χαμος εκατερωθεν;

απαντηστε μονοι σας!

:dunno:
Υπαρχουν καλες περιπτωσεις αλλα αντε να τις βρεις. Ειναι μεγαλη η ζητηση αλλα η προσφορα μικρη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και η πουτάνα δηλαδή τί περιμένει να βρει,κανα γιατρό ή δικηγόρο;Και δε μιλάω για τις πουτάνες πολυτελείας που αυτές μπορεί να βρουν,αλλά για τις πουτάνες του 20ευρου
η κατερινα που δουλευε παλια βαρδαρη, δικηγορο πηρε, την χαμηλοτερη τιμη ειχε, 4.000δρχ τοτε στο βαρδαρη θυμαμαι 1995

....μα πως τα καταφερνεις να πεφτεις τοσο εξω, πρεπει να εισαι απο τους κορυφαιους σε διορθωσεις και διαψευσεις μαζι με τον τζωνυ τον πασοκση

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Πρωτον το θεμα στο οποιο μπηκες εξεταζει την καταλληλοτητα μιας ιεροδουλης ως συζυγου και μαλιστα με καταφατικη απαντηση απο γυναικα μη ιεροδουλο.
Οποτε μην κολλας στην ορολογια
Αλλωστε και οι ιεροδουλες ανθρωποι ειναι.
Ικανό στατιστικό δείγμα, τι να πω. Ορθολογική σκέψη χρειάζεται: πουλάει τον εαυτό της επί χρήμασι και νομίζεις ότι δεν θα πουλήσει εσένα; Εκτός αν σε φοβάται, αλλά δεν χτίζεις υγιείς σχέσεις πάνω στο φόβο.

Θα μπορουσα κι εγω σκεφτομενος απολυτα να σου καταλογισω πως φερεσαι ρατσιστικα εναντιον των ιεροδουλων και πως κι αυτες εχουν υποσταση και αξία και μη τις λιθοβολουμε γιατι ενας Θεος ξερει τι τις οδηγησε εκει κτλ

Ο ίδιος ο Χριστός αγκάλιασε με αγάπη και προστάτεψε τη Μαγδαληνή από τις επιθέσεις των υποκριτών Φαρισαίων που φυσικά θεωρούσαν τις συζύγους τους αγιότερες της Μαγδαληνής.

Οποτε μη κολλας στην επιφανεια των λεξεων.
Τώρα θα με βγάλεις και ρατσιστή.

Ενταξει το κανες λιανο εχεις αλλη αποψη θεωρεις το γαμο αξία,πως είναι θεσμός ονειροπόλων ανθρώπων κτλ και βασικά οκ άποψή σου κι εσύ ενοχλήθηκες από τη δική μου.
Θα μπορούσα κι εγώ να σε πω αφελή ή εύθικτο αλλά δεν θα το κάνω.
Πρέπει να καταλάβεις πως έχω το δικαίωμα να έχω άλλη άποψη για το γάμο χωρίς αυτό εσένα να σου δίνει το δικαίωμα να μου επιτίθεσαι.

Επίσης εξέφρασες επίθεση γενικότερα προς την ιντερνετική μου περσονα κάτι που υπερβαίνει το παρών νήμα.
Προφανώς σου είμαι αντιπαθής.
Εσύ πάλι μου είσαι αδιάφορος γιατί με το που θα κλείσει αυτή η συζήτηση δε θα σε θυμάμαι αν ξανασυναντηθούμε.
Καλή συνέχεια.
Δεν νομίζω ότι οι μανάδες των συνφορουμιτών σου έχουν εκδοθεί επί χρήμασι για να σου δίνει αυτό το δικαίωμα να αποκαλείς το γάμο βίζιτα κι αυτές πόρνες. Αλλά την προσβολή την αποκαλείς άποψη.

Κι εγώ λέω ότι όσοι έχουν τρικυμία εν κρανίω σε σημείο να εξισώνουν το γάμο με την εκπόρνευση πρέπει να αντιμετωπίζονται με μέτρα ευγονικής για το κοινωνικό καλό. Είναι άποψη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν νομίζω ότι οι μανάδες των συνφορουμιτών σου έχουν εκδοθεί επί χρήμασι για να σου δίνει αυτό το δικαίωμα να αποκαλείς το γάμο βίζιτα κι αυτές πόρνες. Αλλά την προσβολή την αποκαλείς άποψη.

Κι εγώ λέω ότι όσοι έχουν τρικυμία εν κρανίω σε σημείο να εξισώνουν το γάμο με την εκπόρνευση πρέπει να αντιμετωπίζονται με μέτρα ευγονικής για το κοινωνικό καλό. Είναι άποψη.
ναι και τα 2 αποψεις ειναι και εχουν την λογικη τους.

αμα αναφερθει συγκεκριμενα σε καποιον ναι ειναι προσβολη, αλλα αν μιλαει γενικα ειναι αποψη που βασιζεται στο στοιχειο οτι πολλες παρεχουν σεξ με αντιτιμο ουσιαστικα την οικονομικη στηριξη μεσα στο γαμο. αν δεν ηταν μορφη πορνειας κατα καποιο τροπο, τοτε ας κανανε παιδια εκτος γαμου και ας μη ζητουσαν διατροφες για τα παιδια ή τους εαυτους τους. οταν σε μια συναναστροφη ανταλλασεται οικονομικη παροχη και σεξ (που σε καποιες περιπτωσεις δεν θα παρεχονται τζαμπα) πως λεγεται?
ολοι ξερουμε περιπτωσεις πολλες που η σεξουαλικη σχεση σταματησε ή δεν ξεκινησε καν γιατι δεν υπηρχε η προοπτικη του γαμου-οικονομικης στηριξης και αρκετες που προχωρησαν κυριως ή και αποκλειστικα εξ αιτιας αυτης της συναλλαγης.

και το δικο σου αποψη ειναι. επειδη ειναι πολυ κοντρα στα κοινωνικα ηθη και καθωσπρεπισμο η κατηγοριοποιηση του γαμου σε μια παρακατιανη-προσβλητικη-υποτιμητικη ενασχοληση σαν την πορνεια, εχεις και εσυ βαση να υποστηριξεις οτι αυτο δεν πρεπει να περναει και στις επομενες γενιες ως προσβλητικη κλπ σταση προς την ιεροτητα που εχει αποδωσει η κοινωνια μας στο θεσμο του γαμου.

απλα εσυ υπερεβαλες και φαινεται πιο χοντρο γιατι αλλο η προσβολη και αλλο η στειρωση που εχει σωματικες και γενικα βαρυτερες παραμετρους.

για μενα κανεις δεν περασε τα ορια.
για εσενα και οι δυο αποψεις ειναι εκτος οριων.
για αλλον ειναι εντος οριων η αποψη για βιζιτα και εκτος οριων η αποψη για στειρωση.(το αναποδο δυσκολο καθως επιτηδες προεβαλες κατι που εχει και σωματικες συνεπειες για να γινει πιο βαρυ)

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ικανό στατιστικό δείγμα, τι να πω. Ορθολογική σκέψη χρειάζεται: πουλάει τον εαυτό της επί χρήμασι και νομίζεις ότι δεν θα πουλήσει εσένα; Εκτός αν σε φοβάται, αλλά δεν χτίζεις υγιείς σχέσεις πάνω στο φόβο.

Τώρα θα με βγάλεις και ρατσιστή.

Κανεις παλι το λαθος να εισαι απολυτος
Ο Nik 1410 εξηγει αψογα τη μερια μου.
Ξεκολλα και σταματα τις προκλησεις.
Να μαθεις να σεβεσαι την αλλη αποψη "ανθρωπακι" που θα σου δωσω το σεβασμο με "κλωτσιες" και οτι αλλη μαλακια εγραψες εκφραζοντας το κομπλεξ σου.
Θελεις ντε και καλα να με βγαλεις οτι βριζω μανες και αρνεισαι να καταλαβεις αυτο πως κατακρινω απλα το γαμο και εχω καθε δικαιωμα να το κανω απο τη στιγμη που δεν εκτοξευω προσωπικη προσβολη για κανενα.
Ναι ανθρωπακι αν σκεφτομουν κι εγω οπως κι εσυ θα κατασκευαζα κατηγοριες οπως εκεινη του ρατσιστη.
Στο δικο μου το μυαλο λοιπον ολοι ανθρωποι ειναι.
Τοσο η ιεροδουλη οσο και η μη ιεροδουλη.
Η δευτερη κανει μια περισσοτερο short term ξεκαθαρη συναλλαγη δηλαδη για 20 ευρω πχ τη γαμας για 10 λεπτα χωρις αλλες υποχρεωσεις
Στο γαμο ολα ξεκινουν απο ερωτα που γινεται συνηθεια
Οταν πλεον εχουν πεσει οι τζιφρες μετα απο χρονια η αποφαση απλα να την κανεις αν.θες παυει να ειναι ευκολη
Χρειαζεσαι δικηγορους κι ενα σωρο μανουρες κουραστικες και ψυχοφθορες.
Η ζωη ειναι μια για να την "καψεις" ετσι.
Κι οταν λεω το γαμο "βιζιτα" ειναι μια αλληγορια.Μια παρομοιωση στην οποια οπως εξηγει ο Νικ οι υποχρεωσεις και χρεωσεις διατροφων κτλ συνεχιζονται.
Δεν ειναι κυριολεξια.Ελεος τυπε.
Σαν επιλογο εχω να πω σταματα να μου βαζεις στο λογο μου πραγματα που δεν εχω πει και ξεκολλα επιτελους.
Δεν εθιξα τη μητροτητα κανενος.
Το χεις αναγκη να εκτονωθεις τυπε;
Υπαρχουν ενα σωρο αλλα πραγματα να κανεις εκτος πληκτρολογιου.
Ξεκολλα λοιπον και να μαθεις πραγματικα να σεβεσαι την αντιθετη αποψη απο τη δικη σου.
Ποσοι εδω μεσα λενε οτι γαμανε παντρεμενες πχ σε αυτους δε θιχτηκες;
Ξεκινα λοιπον τον "αγωνα" σου θα ειναι μεγαλος και ατελειωτος,γιατι εδω μεσα υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ τοποθετησεις που θα σε εθιγαν.

Παντως με τσατισε η επιθετικη σου διαθεση απεναντι μου αλλα δε κρατω κακια.
Εσυ εδειξες μειονεξια,γιατι ακομη κι αν η αποψη σου ειναι πολιτικως ορθη και για πολλους σωστη οσον αφορα την αξια του γαμου ο τροπος σου σε εκανε να χασεις το δικιο σου.
Εδειξες οτι ανηκεις στην κατηγορια ανθρωπων που φανατιζονται και ευκολα χειραγωγουνται απο ευφυεστερους ανθρωπους.
Δεν εισαι σε θεση να ξεχωρισεις στο γραπτο τουλαχιστον λογο μια κυριολεξια απο μια αλληγορια,μια παρομοιωση.
Ωραια ηπια τον καφε μου,αντε καλημερες

Τελευταία τροποποίηση:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Υπαρχουν καλες περιπτωσεις αλλα αντε να τις βρεις. Ειναι μεγαλη η ζητηση αλλα η προσφορα μικρη.

Μητσο αν κι εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα, δεν νομιζω οτι πρεπει να μας απασχολει αυτο.
Δηλαδη ζησε εσυ τα πραγματα οπως ερχονται και μεσα στα ολα, θα περνας ομορφα κι ασχημα.
Εχω καταλαβει οτι θα γουσταρες κατι σιγουρο.

1- δεν υπαρχει εγγυηση.

2- θα αλλοιωθει ετσι κι αλλιως.

Οποτε οσα πανε κι οσα ερθουν. Σε γενικες γραμμες με αυτο το στυλ, ειμαι ευχαριστημενος.

Δεν μου ελειψε ποτε κατι απο τις γκομενες. Περνουσα ωραια, ασχημα η και τα δυο.
Γιατι πρεπει να περναω με συγκεκριμενο τροπο; δεν υπαρχει συγκεκριμενος τροπος.
Δεν υπαρχει ουτε πρεπει για να ειναι ολα ωραια, για γαμο, για παιδια κτλ.
Ποιος ανδρας θελει οπωσδηποτε να παντρευτει και να κανει παιδια; ουσιαστικα κανεις.
Στιγμιαιες στιγμες στιγμων λογω συναισθηματων. Εμεις γεννηθηκαμε για να περναμε ωραια
κι οτι γινει οποτε απλως το παιρνεις οπως ερχεται και ολα καλα.
Συνεπειες μεσοδιαστηματος, καλες η σκατες. Ετσι ειναι δηλαδη.
Να ριχνεσαι με οποιον τροπο μπορεις. Δυο λεξεις.

:hi:

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
η κατερινα που δουλευε παλια βαρδαρη, δικηγορο πηρε, την χαμηλοτερη τιμη ειχε, 4.000δρχ τοτε στο βαρδαρη θυμαμαι 1995

....μα πως τα καταφερνεις να πεφτεις τοσο εξω, πρεπει να εισαι απο τους κορυφαιους σε διορθωσεις και διαψευσεις μαζι με τον τζωνυ τον πασοκση
Σωστό και γνωστό το παράδειγμα φίλε μου με την Κατερίνα, αλλά (πλέον) ατυχές. Ο σύζυγος της εγκατέλειψε τα εγκόσμια πριν 1.5 μήνα περίπου. Είμαι σίγουρος πως δεν το γνώριζες, γι αυτό το ανέφερες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σωστό και γνωστό το παράδειγμα φίλε μου με την Κατερίνα, αλλά (πλέον) ατυχές. Ο σύζυγος της εγκατέλειψε τα εγκόσμια πριν 1.5 μήνα περίπου. Είμαι σίγουρος πως δεν το γνώριζες, γι αυτό το ανέφερες.
Είσαι όντως ληξιαρχος; είσαι!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
21
Like
1.730
Πόντοι
1.011
Πόσο κατάλληλη για εκδιδόμενη είναι μία σύζυγος;
Παντελώς ακατάλληλη λέω εγώ. Ειδικά όσες μένουν χρόνια στο κουρμπέτι είναι total loss. Πολλοί εδώ μέσα φλερτάρουν με την ιδέα αλλά παραμυθιάζονται από μόνοι τους.

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
Κόβει η πουτανα την πουτανια;
Θα είσαι σίγουρος όταν λέει οτι παει για καφέ με την φίλη της,ότι δεν τρώει γέρικη ψωλη για εξτραδακι σε ξενοδοχείο;
Εάν το πάμε έτσι ούτε ο πελάτης κόβει τα μπουρδέλα. Και αυτός μπορεί να πάει να λέει ότι πίνει καφέ με φίλους και γυρνάει στα μπουρδελα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
ναι και τα 2 αποψεις ειναι και εχουν την λογικη τους.

αμα αναφερθει συγκεκριμενα σε καποιον ναι ειναι προσβολη, αλλα αν μιλαει γενικα ειναι αποψη που βασιζεται στο στοιχειο οτι πολλες παρεχουν σεξ με αντιτιμο ουσιαστικα την οικονομικη στηριξη μεσα στο γαμο. αν δεν ηταν μορφη πορνειας κατα καποιο τροπο, τοτε ας κανανε παιδια εκτος γαμου και ας μη ζητουσαν διατροφες για τα παιδια ή τους εαυτους τους. οταν σε μια συναναστροφη ανταλλασεται οικονομικη παροχη και σεξ (που σε καποιες περιπτωσεις δεν θα παρεχονται τζαμπα) πως λεγεται?
ολοι ξερουμε περιπτωσεις πολλες που η σεξουαλικη σχεση σταματησε ή δεν ξεκινησε καν γιατι δεν υπηρχε η προοπτικη του γαμου-οικονομικης στηριξης και αρκετες που προχωρησαν κυριως ή και αποκλειστικα εξ αιτιας αυτης της συναλλαγης.
Μείνε στο πολλές και μην περνάς στην γενίκευση, αν δεν θες να καταντήσεις Troubaman Νο 2. Οι οικονομικές προυποθέσεις (εκατέρωθεν) για να χτίσεις σπίτι και οικογένεια είναι η κοινή λογική και οι διατροφές και οι αποζημιώσεις ως συνέπειες του γάμου είναι νόμος του κράτους. Δεν θα αλλάξουμε τώρα τα πράγματα για να τα προσαρμόσουμε στην πραγματικότητα όσων έκαναν αποτυχημένο γάμο ή έφαγαν φτύσιμο από τις κανονικές γυναίκες και τις εξίσωσαν με τις πόρνες.

Υπάρχουν ένα σωρό άξιες κοπέλλες εκεί έξω που αγωνίζονται στη ζωή και θέλουν και ευτυχισμένο γάμο να κάνουν και παιδιά που να μην ντρέπονται για αυτές να μεγαλώσουν.

Άλλο να κρίνεις τα υπέρ και τα κατά του γάμου και να αποφασίσεις να μην παντρευτείς (όπως πχ αν είσαι πολυγαμικός, φοβάσαι τη ρουτίνα, δεν θες επιπλέον υποχρεώσεις κλπ) κι άλλο να θέλεις να φέρεις τον κόσμο στα μέτρα σου εξισώνοντας το γάμο με την παρακμή. Δεν θα τραβήξουν τον κόσμο προς τα κάτω για να αισθάνονται πιο ωραία όσοι έπιασαν πάτο.

Οι άντρες που παντρεύονται για να εξασφαλίσουν δούλα για να τους βγαίνει καλύτερα το μπάτζετ, ενώ ταυτόχρονα σκέφτονται και το τσιλιμπούρδισμα παράλληλα, κάνουν οικονομική συναλλαγή ή όχι; Και τι μέρος του ελληνικού πληθυσμού είναι;
Οι γυναίκες σας έφταιξαν.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Παντελώς ακατάλληλη λέω εγώ. Ειδικά όσες μένουν χρόνια στο κουρμπέτι είναι total loss. Πολλοί εδώ μέσα φλερτάρουν με την ιδέα αλλά παραμυθιάζονται από μόνοι τους.
Και ανοίγουν και κάνα νήμα ψυχολογικής υποστήριξης...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Πόσες τέτοιες Κατερίνες υπάρχουν;Βρήκες τη μια στο εκατομμύριο που πήρε δικηγόρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom