Επισκέπτης
απλος εχω την απορια..τοσο κακο ειναι?ποιο το νόημα της απορίας;
Πες, για λόγου χάρη, ότι βγάζουν 150 ευρώ τη μέρα.
Σε τι σου είναι χρήσιμο να ξέρεις εκτός αν είσαι εφοριακός.
απλος εχω την απορια..τοσο κακο ειναι?ποιο το νόημα της απορίας;
Ε, εχουν ανοιξει απο 10 θρεντακια για το ιδιο θεμα!μπραβο ρε φιλε....
ποιο το νόημα της απορίας;
μελλοντικος νταβατζης?εχω αυτην την απορια..γιατι οταν περναω απ εξω βλεπω κατι αμαξαρες...που κανουν και 20.000 για ιεροδουλη δεν ειναι ακριβα ?
ποσα βγαζουν? μονο για ενα πιατο φαι η μπορει να γινουν και πλουσιες..εχω μεγαλη απορια..ΚΑΛΑ ΓΑΜΙΣΙΑ..
Ε, εχουν ανοιξει απο 10 θρεντακια για το ιδιο θεμα!
Εχει και κατι καμμενα θρεντακια πουτανοαγαπουληδων!!! Τι κανουν στην πρωσοπικη τους ζωη οι ιεροδουλες? Πως πηγαινουν στη δουλεια? Με ταξι? Με τα ποδια? Τι κανουν οι πουτανες οταν σταματησουν τη δουλεια? Πουτανα και μητροτητα!!! Χυνουν οι πουτανες με πελατες? Να παρω πουτανα για σχεση? Δωρακια σε πουτανες!!!
;)Ε, εχουν ανοιξει απο 10 θρεντακια για το ιδιο θεμα!
Εχει και κατι καμμενα θρεντακια πουτανοαγαπουληδων!!! Τι κανουν στην πρωσοπικη τους ζωη οι ιεροδουλες? Πως πηγαινουν στη δουλεια? Με ταξι? Με τα ποδια? Τι κανουν οι πουτανες οταν σταματησουν τη δουλεια? Πουτανα και μητροτητα!!! Χυνουν οι πουτανες με πελατες? Να παρω πουτανα για σχεση? Δωρακια σε πουτανες!!!
xaxaxaμελλοντικος νταβατζης?
φυσιολογικά χτυπάνε γερά πακέτα τουλάχιστον κάποιες μέρες τη βδομάδα.
συν τους πυρφόρους ;)
συν κανένας ψυχάκιας πλούσιος που θα χρυσοπληρώσει για να βγάλει τίποτα παράξενα γούστα
Τύπε τα εξτράκια τα κάνουν και τζάμπα αρκεί να σε γουστάρουνμε τα παράνομα εχτράκια μιλάμε για τρελό χρήμα ;)
σωστο.....Τύπε τα εξτράκια τα κάνουν και τζάμπα αρκεί να σε γουστάρουν
o αλος λεει οτι βγαζουν πολλα..τι στο καλο εγω οταν παω λιγο κοσμο βλεπω και οι πιο πολυ για βολτα..τι να πω
ποσα βγαζουν? μονο για ενα πιατο φαι η μπορει να γινουν και πλουσιες..εχω μεγαλη απορια..
Η πιο φολα ..άτη ξεφτιλα ενα 100αρικο την μέρα...την βάρδια....είναι λεφτά...μια πολύ καλη όμως αυτά τα λεφτά θα τα έχει στανταρ απο στανταρ πελάτες της...καποιες μέρες της εβδομάδας...όπως και ναχει τα λεφτά είναι καλά...αλλά ίσως να μην είναι ανάλογα τον προσδόκιμο τους...λογικό δίνουν σώμα πνεύμα όχι όλες οι καλες...ενοω θέλουν να είναικαβατζομενες...και εγεγώ που εργαζομένων για πιο λιγαφφράγκα....θα μείνουν εκεί δεν θα μπορουσα να ΠΑΟ με οπία καύση με λεφτά....αν είχα το θάρρος....να το κάνω θαθελα και πολλά φράγκα...λογικοτατο αυτα