Νέα

Πως βάζουμε αγγελίες σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tnt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Βλέπω συχνά στο ίντερνετ, αγγελίες ανδρών και (κυρίως) γυναικών με θέμα το σεξ.
Θέλω να ρωτήσω τα θετικά και τα αρνητικά αυτού του εγχειρήματος, οφέλη, κίνδυνοι κτλ.
Αξίζει τον κόπο; κονομάνε; πέφτει γέλιο; ζορίζονται; κρύβονται; παρανομούν; κάνουν δημόσιες σχέσεις;
δώστε πληροφορίες στον λαό. Έτσι κι αλλιώς όπως πάει η οικονομία, όλοι κι όλες θα βγούμε στην βίζιτα.
Να πάμε απροετοίμαστοι;

:rockon:

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Νομίζω ότι τα αφορολόγητα είναι κάτι ε(ρε)θιστικό στην όλη φάση.
Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω γιατί γίνονται κρατήσεις αφού τίποτα δεν είναι σίγουρο στο μέλλον.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
Σε βλεπω ζοριζμενο οικονομικα και ψαχνεις εναλλακτικα μονοπατια... "διασκεδασης".
Θα δινεις και κωλο φιλε???
:tooth:

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σε βλεπω ζοριζμενο οικονομικα και ψαχνεις εναλλακτικα μονοπατια... "διασκεδασης".

Θα ξεκινήσω ψάχνοντας γυναίκες ως ιδανικό, καπάκι θα το γυρίσω σε φυσιολογικά ζευγάρια που παίζει η μόδα
κι αν δεν βγω οικονομικά θα γίνω πιο ελαστικός με παθητικούς μπαρμπάδες κτλ.
Αν φτάσω πιο χαμηλά, ε τότε γάμα τα!

:2funny:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261

Θα ξεκινήσω ψάχνοντας γυναίκες ως ιδανικό, καπάκι θα το γυρίσω σε φυσιολογικά ζευγάρια που παίζει η μόδα

Προσεχε γιατι ειναι δυσκολος ο γυρισμος μετα, ιδιως αν εισαι φιλοχρηματος.
Εχω γνωστο (γνωστο και στο ευρυ κοινο απο τηλεreality), που παει και χωνει χερια σε κατι γεροντιστικα κωλαρακια και χρεωνει 500 τη φορα.
Τωρα αν μετα αλλαζει το σκηνικο με τα μπαρμπαδια και τον τρωει κιολας δεν τον ρωτησα, γιατι αηδιασα και μονο με τη σκεψη.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556

οχι και με παθητικους «μπαρμπάδες» ρε τύπε. λίγος σεβασμός ρε παιδια:confused:

• Like
Αντιδράσεις: tnt60
OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Δεκτό λοιπόν. Αφαιρώ το "μπαρμπάδες" και κρατώ το παθητικούς. Νομίζω ότι τώρα είμαι οκ κι ευγενής.

:hi:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.077
Πόντοι
3.556

Δεκτό λοιπόν. Αφαιρώ το "μπαρμπάδες" και κρατώ το παθητικούς. Νομίζω ότι τώρα είμαι οκ κι ευγενής.

:hi:

τύπε συγχωρα με δεν επιασα το πνεύμα. με την λέξη που χρησιμοποιησες νομιζα οτι μίλαγες για μέλος του σαιτ:confused::confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261

Σεβασμος σε τι εννοεις???

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Εχω γνωστο (γνωστο και στο ευρυ κοινο απο τηλεreality), που παει και χωνει χερια σε κατι γεροντιστικα κωλαρακια και χρεωνει 500 τη φορα.
Τωρα αν μετα αλλαζει το σκηνικο με τα μπαρμπαδια και τον τρωει κιολας δεν τον ρωτησα, γιατι αηδιασα και μονο με τη σκεψη.

Όχι και τόσο φιλοχρήματος. Είπαμε να "ανασάνουμε" (αν χρειαστεί). Αν είναι να ανοίγω τούνελ ή να τον πάρω
τότε να βάλω ευθεία την αγγελία. :confused:

Γιατί να το πάω πλάγια; :confused:

με μαγκώνει κανείς ή παίζω μπαλίτσα στο χαλαρό από την τσιμπίδα του νόμου; :confused: βοήθα λίγο!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261

Όχι και τόσο φιλοχρήματος. Είπαμε να "ανασάνουμε" (αν χρειαστεί). Αν είναι να ανοίγω τούνελ ή να τον πάρω
τότε να βάλω ευθεία την αγγελία. :confused:

Γιατί να το πάω πλάγια; :confused:

με μαγκώνει κανείς ή παίζω μπαλίτσα στο χαλαρό από την τσιμπίδα του νόμου; :confused: βοήθα λίγο!

Δεν εχω αποψη, γιατι δε με ενδιαφερουν τετχια κολπετα.
Θα σου πω σκηνικο που ισως σε βοηθησει πιστευω.
Μια φορα, πριν καμια δεκαρια χρονια περιπου, μου την πεσανε για να γινω ζιγκολο σε ενα μαγαζι που δουλευα.
Μου ειχαν πει, εισαι ωραιο και ομορφο αγορι, θα βγαλεις τρελα λεφτα και θα κανεις θραυση.
Λεω μεσα, αλλα ειμαι str8 και παω με γυναικες μεχρι 45-50 ταβανι και αν στεκονται. Αν οχι, λογω εικονας, δε μου σηκωνεται ουτε με γερανο.
Τι λες αγορι μου, μου λενε.
Για πουστηδες και γυναικες ανω των 50 μιλαμε. Και μην αγχωνεσαι για το αν δε σου σηκωνεται. Γι'αυτο υπαρχουν τα στρουμφοχαπακια.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα καλα αντε γεια λεω.
Επομενως καταλαβαινεις-ξερεις (ιδιως για τους αντρες), για το τι ανωμαλια υπαρχει πισω απο ολα αυτα τα παρεμφερη και πολλες φορες και αρρωστη.

• Like
Αντιδράσεις: tnt60
OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μια φορα, πριν καμια δεκαρια χρονια περιπου, μου την πεσανε για να γινω ζιγκολο σε ενα μαγαζι που δουλευα.
Μου ειχαν πει, εισαι ωραιο και ομορφο αγορι, θα βγαλεις τρελα λεφτα και θα κανεις θραυση.
Λεω μεσα, αλλα ειμαι str8 και παω με γυναικες μεχρι 45-50 ταβανι και αν στεκονται. Αν οχι, λογω εικονας, δε μου σηκωνεται ουτε με γερανο.
Για πουστηδες και γυναικες ανω των 50 μιλαμε. Και μην αγχωνεσαι για το αν δε σου σηκωνεται. Γι'αυτο υπαρχουν τα στρουμφοχαπακια.
Επομενως καταλαβαινεις-ξερεις (ιδιως για τους αντρες), για το τι ανωμαλια υπαρχει πισω απο ολα αυτα τα παρεμφερη και πολλες φορες και αρρωστη.

Δύσκολα τα πράγματα! :confused:

Με αυνανισμό (εμού του ιδίου) ως ρωμαλέος performer :sunglasses: και στριπτίζ με δερμάτινα και υποσχετικές :rolleyes:
πιστεύω να τα βγάλω πέρα με ένα μέρος πελατών. :confused:

Αν θέλουν παραπάνω όμως; :think:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261

Δύσκολα τα πράγματα! :confused:

Με αυνανισμό (εμού του ιδίου) ως ρωμαλέος performer :sunglasses: και στριπτίζ με δερμάτινα και υποσχετικές :rolleyes:
πιστεύω να τα βγάλω πέρα με ένα μέρος πελατών. :confused:

Αν θέλουν παραπάνω όμως; :think:

αν μπορεις και τον παιζεις μπροστα σε αλλους και σου σηκωνεται κιολας..... δοκιμασε το.
σε αυτον το χωρο υπαρχουν γουστα για τα παντα στην κυριολεξια.
ακομα και για τα πιο κουφα.

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
αν μπορεις και τον παιζεις μπροστα σε αλλους και σου σηκωνεται κιολας..... δοκιμασε το.
σε αυτον το χωρο υπαρχουν γουστα για τα παντα στην κυριολεξια.
ακομα και για τα πιο κουφα.

Σκέφτηκα το πρότζεκτ! :grin:

Πιστεύω πως θα δυσκολευτώ στην αρχή με παθητικούς αλλά αν τον κάνω γρανίτη θα τον δίνω με σκουφί
για τρομπάρισμα. Θα λυσσάνε για ξεσκούφωτο οπότε θα μου τα σκάνε πιο χονδρά όταν καυλώνουν.
Θα έχω πρόγραμμα και θα μου κάνετε ενημέρωση. :2funny:
Ελ.στοματικό δίνει θα λέτε κατ'επιλογήν. Γαμάτο έτσι; :2funny: Θα έχω κι αγαπούληδες. Γιατί όχι; :2funny:
Και σίγουρα κριτικές. Οπωσδήποτε ενώ δεν θα λείπει μπανεράκι. :think:
Σε γυναίκες (αν τυχόν πέσει πελάτισσα) θα μου είναι εύκολο αλλά εκεί μόνο ξεσκούφωτο τρομπόνι.
Να θυμάμαι και την φύση μου. :sunglasses: Θα βαράω κανονικά μουνί, κώλο, στόμα. Χαλαρά τις έχω όλες.
Αναγκαστικά όμως με καπότα. Χάνεται η ουσία βρε παιδί μου αλλά τι να κάνουμε. :confused:
Στο γαμήσι όμως με παθητικούς δύσκολα τα πράγματα. Εκεί τι λες να κάνω;

:confused:

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Στο strip θα δω πως θα το σενιάρω γιατί εκεί δεν θα αφήνω τίποτα.
Μόνο οικονομικό γδάρσιμο τηρώντας την πολιτική του strip. :rockon:

Η είσοδος στο σπίτι για τα υπόλοιπα θα γίνεται με ατμοσφαιρικό intro Paul Mauriat - El Bimbo 1977.
Κομματάρα έτσι; :thumbsup:

heBS2R56z8I]Title[/url[/MEDIA]]

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Πάντως αυτό που ο ενεργητικός θεωρείται άντρας ενώ ο παθητικός πούστης μόνο στην Ελλάδα και τη Μέση Ανατολή υπάρχει.
Στην Αμερική και τους δύο πούστηδες τους λένε :2funny:

OP
OP
tnt

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πάντως αυτό που ο ενεργητικός θεωρείται άντρας ενώ ο παθητικός πούστης μόνο στην Ελλάδα και τη Μέση Ανατολή υπάρχει.
Στην Αμερική και τους δύο πούστηδες τους λένε :2funny:

Το μουνί και η κραιπάλη μ'έφεραν σ'αυτό το χάλι. :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
Στο strip θα δω πως θα το σενιάρω γιατί εκεί δεν θα αφήνω τίποτα.
Μόνο οικονομικό γδάρσιμο τηρώντας την πολιτική του strip. :rockon:

Η είσοδος στο σπίτι για τα υπόλοιπα θα γίνεται με ατμοσφαιρικό intro Paul Mauriat - El Bimbo 1977.
Κομματάρα έτσι; :thumbsup:

heBS2R56z8I]Title[/url[/MEDIA]]

σου εχω και extra_hyper_pro_nickname
THE BLUE FIG

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom